Şimdi Ara

KABLOSUZ EV ALARM SİSTEMİ 29TL ! [[BİTTİ]]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
22.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu site ile ilgili bilgi vermek yasak mı bilmiyorum ama
    hem şu aralar aradığım bir ürün olduğundan
    hem de fiyatı çok uygun olduğundan buraya yazmak istedim.
    umarım yasak değildir, ban yemeyiz

spinber kablosuz ev alarm sistemi
    firsatciyiz.com da
    50 katılımcı olursa 29TL +4 tl kargo 33 TL

6 gün süresi var - 49 kişi kaldı

edit ARKADAŞLAR SİTE SATIŞI BİTİRDİ.

BENCE ÇOK KATILIM OLDUĞUNDAN DOLAYI . EN SON GÖRDÜĞÜM SAYI 93 ADETTİ.
    SATIN ALABİLENLER TESLİM ALDIKLARINDA BURADAN YORUMLARINI PAYLAŞIRLARSA ,
    DİĞER ARKADAŞLARA GEREK KURULUM GEREK KULLANIM AÇISINDAN YARDIMI DOKUNACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM.
    ALARMLARINIZ ÇALIŞSIN AMA HİÇ ÇALMAK ZORUNDA KALMASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 27 Ağustos 2009; 13:21:44 >

ek olarak:
    ek kapı pencere sensörü fiyatı?
    yangın ve gaz sensörü denmiş. kablolu mu kablosuz mu? gaz doğalgaz mı? fiyatı?
    dış siren kablolu mu kablosuz mu bağlanabilir? fiyatı ?

sordum. cevap gelirse buraya yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 24 Ağustos 2009; 11:51:02 >

Orijinalden alıntı: nocturneox

siteye bu ürüne ek olarak kapı pencere sensörü almak istiyorum. dış siren bağlamak istiyorum firma telefonu verin dedim. biz sorduk cevap gelince haber vericez dediler.
    Toshiba47"ZV635-Pioneer BD120-Yamaha RX-V765 - Front:Yamaha NS-777 Center:Yamaha NS-444 Surround:Yamaha NS-333 BackSurround:Kenwood M-757 Jamo sub300 - 2014 Siyah Honda Civic Elegance Eco OV. - Meizu - Egreat-R6B
  • aldım ama biraz zor 6 günde dolması. daha önce indragandi 49 dan satmış.
  • Güvenlik ile kablosuz kelimelerini yanyana pek getiremiyorum, zira bir haberde okuduğum, sinyal bozucuların artık hırsızların da kullandığı şu dönemde bu tür bir kablosuz alarm setinin olması olmamasından fazla zarar getirebilir

kaynak :http://www.yaziisleri.com/n.php?n=jammerli-hirsiz-2009-07-13
    http://www.milliyet.com.tr/Guncel/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=1117342

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende var bunun türevi bir cihaz. Aynı zamanda evi de sigorta yaptırdım. En garantisi sigorta sanırsam.
  • Arkadaşlar ben bu ürünü daha önce indiragandi sitesinden almıştım ve hiç kullanmadım, öylece duruyor. Nedeni ise kumandaların çekim alanı çok kısa, 1 - 1,5m den çekiyor. O yüzden ana cihazı kapının hemen arkasına koymanız gerekli. Bunun için de oraya telefon hattı çekmeniz lazım. Ben gittim karaköyden başka bir marka cihaz aldım, kumadası 20 m den çekiyor...

Orijinalden alıntı: enorton

Arkadaşlar ben bu ürünü daha önce indiragandi sitesinden almıştım ve hiç kullanmadım, öylece duruyor. Nedeni ise kumandaların çekim alanı çok kısa, 1 - 1,5m den çekiyor. O yüzden ana cihazı kapının hemen arkasına koymanız gerekli. Bunun için de oraya telefon hattı çekmeniz lazım. Ben gittim karaköyden başka bir marka cihaz aldım, kumadası 20 m den çekiyor...

aldığın cihazın marka ve modelini yazar mısın?
    teşekkürler..
    || iPhone SE 2020|| Logitech K375s || Logitech M590 || Turkcell TV Superonline 200Mbps|| Hiremco Turbo Plus || Mercusys MR50G || || Megane 2015 GT-Line 1.6 cvt || ||Sony SBH50 || QCY T7 || Toshiba EXII 32 GB 3.0 USB || WD My Cloud 2 TB || Apple Watch Series 5 || Kaliteli Hosting Arıyorsanız Tıklayın.. ||https://delete.net.tr ||
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobin Bell

quote:

Orijinalden alıntı: enorton

Arkadaşlar ben bu ürünü daha önce indiragandi sitesinden almıştım ve hiç kullanmadım, öylece duruyor. Nedeni ise kumandaların çekim alanı çok kısa, 1 - 1,5m den çekiyor. O yüzden ana cihazı kapının hemen arkasına koymanız gerekli. Bunun için de oraya telefon hattı çekmeniz lazım. Ben gittim karaköyden başka bir marka cihaz aldım, kumadası 20 m den çekiyor...

aldığın cihazın marka ve modelini yazar mısın?
    teşekkürler..

Markası CVS ama modelini hatırlamıyorum, şuanda evde olmadığım için de yazamıyorum :(
  • homart marka var ucuz fiyatlı 129 tl. onda da aynı sayıda sensör var. ama ek sensör bulması kolay. bunda durumu sordum siteye hala cevap gelmedi.
    ek sensör koyamasak bile sadece giriş kapısı için bile 33 tl bence çok uygun fiyat.

Kumandanın çekmeme sorunu pil yetersizliğinden olabilir, üzerinde gelen piller demo pil.

Yada cihazın üzerinde gelen radyo antenini daha uzun bir antenle değiştirirseniz çekim mesafesi kesinlikle uzar. Ben kapı sensorlerinin radyo antenlerini değiştirdim ve sinyal gönderme mesafesini uzattım.

Sensorlerin tanesini 10 küsür dolardan almıştım. Bu seti alacak olanlara tavsiyem 2 set almaları böylece 60 TL ya 2 hareket 2 Kapı sensorüne sahip olursunuz, ayrıca cihaz bozulsa elinizde yedek cihaz olur.

Ben 2 Seneye yakın kullanıyorum ve birdefa dahi yanlış alarm vermedi, takılmadı. Tabi elektronik olay birazda şans işi ama fiyatına nazaran kesinlikle tavsiye ederim.

Bu ürünü TR de Nirengi isimli merkezi Perpada bulunan firma getiriyor. Ben hareket sensoru ve kapı sensoru ayrıca alıp sisteme eklemiştim. Yangın ve diğer sensorler ellerinde yoktu. Firmanın sitesiwww.nirengi.net buradan iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

• @Pıncır

bu bilgi güzel oldu. teşekkürler

edit: mail attım . iletilemedi !!!

ana sayfasında ya da ürünler de bu cihaz gözükmüyor. ama "bayi girişi" ne tıklayınca kategorilerde bu cihaz gözüküyor ve bilgileri var.

durun bi de telefon edeyim bakalım ne diyecekler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 24 Ağustos 2009; 15:33:05 >

firsatciyiz.com yetkilisine (daha önce cevap verecez diye mail atan kişiye)
    bu şekilde bir firmanın olduğunu ancak ulaşılamaz olduğunu
    ek parça temin etmenin nasıl olacağını , fiyatlarını sordum.
    ayrıca eğer nirengi firması tedarikçi ise telefon ve mail ile ulaşmanın mümkün olmadığını.
    garanti - servis - yedek parca hizmeti verilemeyecek bir ürün olup olmadığı
    hakkında mail attım .
    iki dakika içinde "tedarikçiye ilettik, cevabtan haber vereceğim " diye mail geldi.

gelen cevabı buraya yazacağım.

Orijinalden alıntı: nocturneox

bu nirengi firmasına telefonla ulaşamadım.

firsatciyiz.com yetkilisine (daha önce cevap verecez diye mail atan kişiye)
    bu şekilde bir firmanın olduğunu ancak ulaşılamaz olduğunu
    ek parça temin etmenin nasıl olacağını , fiyatlarını sordum.
    ayrıca eğer nirengi firması tedarikçi ise telefon ve mail ile ulaşmanın mümkün olmadığını.
    garanti - servis - yedek parca hizmeti verilemeyecek bir ürün olup olmadığı
    hakkında mail attım .
    iki dakika içinde "tedarikçiye ilettik, cevabtan haber vereceğim " diye mail geldi.

gelen cevabı buraya yazacağım.

Nirengi firmasının perpadaki yerine ben gittim, hatta sahipleriylede tanıştım, elden sensör ve kapı dedektörü aldım. Firma dediğimiz yer büro tarzında, tabi arka planda depo gibi biryerleri var. Sanırım herzaman büroda değiller, ben aradığımda da ertesi gün öğlene doğru biri ile görüşmüştüm. Asıl meslek dalları şuanda projeksiyon perdeleri ve sunum sistemleri üzerineymiş. Bu cihazı özelliklerini verip işi iyi bilen bir çin firmasında yaptırmışlar ve ithal etmişler.

Bu cihazın kablosuz olması ve kurulum konusunda sıkıntı yaşamamanız fiyatını hakettiriyor. Kutu içeriğinde türkçe kullanma klavuzuda çıkıyor. Cihazın teknik servisi yada, yedek parçası olmaz bozulursa yenisini vermeleri gerek yanlız ben sensör alırken yangın ve gaz dedektörlerinide sormuştum, ellerinde olmadığını söylemişlerdi.

Alarm bende kurulu durumda, merak edilen varsa buradan yardımcı olabilirim. Bir ilave daha yapayım, yukarda bir arkadaş kumanda çekmiyor demişti, bu ya pildendir yada bulunduğu ortam çok frekanslı bir alandır. Wriless olsun telsiz telefon olsun bu yayınların çok olduğu alanda mesafe kısalabilir, benim kullandığım mesafe 4 metre civarında (modifiyesiz).

Düzeltme: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pıncır -- 24 Ağustos 2009; 17:51:55 >

• iyiymiş 30 liraya çok iyi bence
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.