Şimdi Ara

KABLOSUZ EV ALARM SİSTEMİ 29TL ! [[BİTTİ]] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
264
Cevap
0
Favori
22.061
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bu fırsat tekrar çıkarmı geç kaldık ya

DH RUOJA
  • Arkadaşlar ben aşağıda linkini verdiğim dökümanı buldum, bizim cihazlara oldukça benziyor.

Bir göz atın isterseniz.

www.alarmsysteemid.ee/tugi/JFX-2005-I-eng.pdf

Saygılar.

Orijinalden alıntı: Tlepsh

Arkadaşlar ben aşağıda linkini verdiğim dökümanı buldum, bizim cihazlara oldukça benziyor.

Bir göz atın isterseniz.

www.alarmsysteemid.ee/tugi/JFX-2005-I-eng.pdf

Saygılar.

Teşekkürler bu 2005 olan modeli sanırım.
    Bu ürün tam olarak şu olsa gerekhttp://www.alarmsysteemid.ee/index.php?page=shop.browse&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=1

• ingilizcede olsa kullanım kılavuzunu bekliyoruz akşama.

Orijinalden alıntı: bymami78

ingilizcede olsa kullanım kılavuzunu bekliyoruz akşama.

Bende beklemedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pentothale -- 3 Eylül 2009; 21:24:08 >

orjinal ingilizce pdf kullanma kılavuzu
    http://rapid*hare.com/files/275235727/manual_of_SA-I.pdf.html

google çeviri ile çevrilmiş TÜRKÇELEŞMİŞ RESİMSİZ HALİ (jpg olarak. okunacak şekilde büyütmeniz gerekiyor)
    http://rapid*hare.com/files/275235062/turkce-resimsiz.jpg.html

yalnız bunlara rapid 10 kez indirme hakkı var dedi? hesabı olan arkadaşlar tekrar yüklerse herkes faydalanır kanısındayım.

NOT: kutudan çıkan kılavuzları görmediğim için bunlar faydalı olur mu olmaz mı bilmiyorum. umarım işinize ve ben de alarmlarımı teslim alınca işime yarar

NOT 2 : LİNKLERDEKİ (*) işaretini (s) olarak değiştirmeniz gerekiyor.

edit: @Opt arkadaşın verdiği kılavuz da bizim cihazlarınkinden ? ama kılavuz farklı . birde onda en sonunda zone lar için ayrı ayrı kod listesi vermiş. sanırım o daha kullanışlı. ama cihaz üzerinde test etmek lazım . özellikle "ev içi" alarm çalıştırırken.(örn. PIR çalışmayacak ama kapı dedektörü çalışacak) bunu nasıl yapacağımızı çözenler lütfen bilgi versinler.

edit: 2 bana cevap gönderen çinli amcama mail attım tekrar. ben bu zone işini anlamadım. bana bi kısaca tarif edin. dedim. pırları kapı dedektörünü nasıl tanıtacaz, bi de evde iken pırların çalışmamasını nasıl ayarlayacaz. diye sordum. yarına cevap gelir. çok hızlı adamlar yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 3 Eylül 2009; 22:44:50 >

• Teşekkürler , indiremedim bende , başka bir servise yüklesek.

Çinli dayılar hızlıdır karınca gibiler.
    Pilleri değiştirdim ve fonksiyonlar tam çalışıyor.

Sensör tanıtma olayı üzerinde gelen kitapçıkta var.
    s - giriş - bölge no (04) - cihazdan sinyal gönderme.

Kısmi alarm ya da zamanlı alarm için bir çözüm bulamadım.

Emeğinize sağlık, fakat bu kılavuzlar işe yaramaz. Bizim cihaza uyan bir kod yok içlerinde. Aramaya devam, mutlaka birşeyler olmalı bu cihazla ilgili

- If I'm at home. PIR dedectors DONT WORK but door dedectors WORK.
    ----When you arm the whole alarm system,then,press the lightening button on the remote two times continually(please make sure the remote very near the alarm panel)

- If I'm NOT at home. ALL dedectors works.
    ---- If so,just press the arm button on the remote,that would be okay.

*******yani tüm dedektörler çalışması için normal KİLİTLE tuşuna basılacak. (onda problem yok)
    Ev İÇİ kullanımda (PIRLAR çalışmayacak şekilde) , normal tüm alarm çalıştırılacak, sonra kumandada "şimşek" işaretli düğmeye arka arkaya iki kere basılacak) ama ana üniteye yakın olacak şekilde.******

diyor.
    ama bizdeki kumandada "şimşek" işareti var mı? (cihazlara hala kavuşamadım oyüzden)
    daha önce eklenmiş resimde kumandada en alttaki düğme "şimşek" olabilir mi? tam gözükmüyor?

edit: daha önce eklenen iki fotoğrafı da ekledim bir mail daha attım çine .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 4 Eylül 2009; 12:17:30 >

• 4 tuş var kumandada açma kapama "s" ve birde acil durum tuşu buda zil şeklinde. şimşek yok yani

Çİnli dayımlara gönderdiğim fotolardan sonra gelen cevap şöyle.

"jfx-2002 e modeli bizim eski model numaramız ama bu ürün bizim ürünümüz değil. çok ilginç.
    tedarikçiniz daha iyi bilgi verir sanırım " gibi birşey yazmışlar.

ben de " o zaman jfx-2002e nin kılavuzu varsa gönderin " dedim. "bizdeki kılavuz türkçe ve çok yetersiz" dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 4 Eylül 2009; 16:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nocturneox

@pıncır
    sen daha önceden bu cihazdan aldığını ve kullandığını söylemiştin. nasıl kullanıyordun? zone olayını falan kullanmadın mı hiç?

Malesef olduğu gibi kullandım, sanırım bu model TR ye özel ürettirilmiş, onun için çinli firmalar ve nette bununla ilgili bilgi yok.

Aslına bakarsanız oldukça özellikli cihaz.Zone olayı olsun dedektör eklemenin kolaylığı olsun. 99 a kadar olması.Zaman ayarının olması.Telefonla kumanda özelliği,hatta telefonla arayıp dinleme fonksiyonu. Düşünsenize profesyonel alarm sistemlerinde bile kaç yeri kırdırmak zorunda kalıyoruz. Ha kablolu kadar güvenli olamaz tabi ancak kablosuz internet kullanmak gibi bişy.

En büyük eksiği siren şimdilik. Ki içerisindeki de fena değil , üstelik ek siren için çıkış düşünmeleri büyük artı.

Orijinalden alıntı: 5pinn

beyler bu fırsat tekrar çıkarmı geç kaldık ya

? Gerçekten çok ihtiyacım var bu cihaza

DH RUOJA
  • arkadaslar ne yaptıysam olmadı. giris - 0 - 0 - s calısmıyor.
    baska reset yada tanıtma yöntemi varmı ?

quote:

Orijinalden alıntı: Pıncır

quote:

Orijinalden alıntı: pentothale

söylediğiniz bütün yöntemleri denedim ama kumanda ya basınca hiç ses bile gelmiyor. kumandasız bu cihazzı kullanmak mümkün mü? yada ne yapmalıyım.?

2 Kumanda da çalışmıyor mu? Kumandalar sisteme kayıt edilmemiş olabilir. Aşağıdaki kodu tanınmayan kumanda ile uygulayın.

Cihazın üzerinden "giriş" tuşuna basın sonra "0" "0" tuşlarına ve son olarak kumanda üzerinden "s" tuşuna basın. Onay sesi verecek cihaz ve kumandanız kayıt edilecek.

Kumandasız olarak cihaz üzerinden * tuşuna basarak şifrenizi girerseniz alarm kapatılır. 1 ve 2 tuşları alarmı kurar, 3 tuşuda gecikmeli alarm kurar.

DH FOSİL GRUBU:2001-2005 ÜYELERİ

• bende de giriş 0 . 0 . s tuşları işe yaramadı sanırım kumandalarda problem var. şimdi işin yoksa kargo servis vs uğraş dur. kaç gün içersin de iade alıyo acaba satıcı firma?

Orijinalden alıntı: Opt

Pilleri yenilediniz mi?

evet pilleri de yeniledim ama işe yaramadı
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.