Şimdi Ara

KABLOSUZ EV ALARM SİSTEMİ 29TL ! [[BİTTİ]] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
264
Cevap
0
Favori
22.062
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bde

Cihazla ilgili 3 olumsuz husus var , yada ben çözemedim ;

1- Kullanım klavuzu çok yüzeysel ve doğru düzgün bilgi sunamıyor.
    2-Alarm bir çalmaya başladımı susturamıyorsun. Kumandadaki "aç" komutu işlemiyor.Anca pilleri çıkarmak gerekiyor.
    3-Telefonla uzaktan yönetim için "arayın bip sesi duyacaksınız" diyor.10 kere arıyorum 2 sinde anca duyabiliyorum.Kafasına göre meşgule alıyor , kapatıyor filan.

Araştırmaya devam.

Sensörleri çok başarılı buldum yanlız.

Muhattap olmuyordur , her arayanla konuşuyor muyuz sanki

• Keşke sensörlerin yaklaşık pil ömrünü yazsalardı.Nerden bilicez ki pilin bitip bitmediğini.Gaz sensörü yangın sensörü filan eklenebiliyormuş.Şurda spinberin elemanı 433 Mhz firekansında herşey çalışabilir demiş.Hatta Vestel Angel'den örnek vermiş ;

http://209.85.229.132/search?q=cache:L5YjAQ755NgJ:www.indragandi.com/ForumDets.aspx%3Fpid%3D21250+spinber&cd=5&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=firefox-a

• quote:

Orijinalden alıntı: uzm@n

Ayrıca telefon meselesini başarılı buldum ben sizin neden öyle bilmiyorum.Ben denedim sorunsuz çalıştı.

Şef siz her aradığınızda o 2 bip sesini duyabiliyor musunuz ? Yoksa özel birşey mi yapmak lazım ?
  • herkese gelmiş ben abim babama neden birimize bunlar yollamadılar.

Orijinalden alıntı: bymami78

arkadaşlar benim cihaz geldi tanıttım kurdum herşey güzelde bu cihazın bip sesi alrmı açsamda kapatsamda hiç susmuyor. anlamadım gitti yardımcı olurmusunuz...

aynısı benim aldığım bir cihazda da var.prize takınca bir kaç saniye sonra başlıyor bip sesleri susmuyor
    aradım nirengi'yi pazartesi arıyacaklar bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzm@n -- 29 Ağustos 2009; 16:43:48 >

Orijinalden alıntı: bde

quote:

Orijinalden alıntı: uzm@n

Ayrıca telefon meselesini başarılı buldum ben sizin neden öyle bilmiyorum.Ben denedim sorunsuz çalıştı.

Şef siz her aradığınızda o 2 bip sesini duyabiliyor musunuz ? Yoksa özel birşey mi yapmak lazım ?

evet duyuyorum ama telefon bayağı çaldıktan sonra 2 bip sesi geliyor.

Telefondan alarm açma-kapama,panik alarmı felan denedim başarılı
  • bu cihazlar sorunlu. bip sesi ne yaparsam yapayım gitmiyor. 2. cihazımda hiç böyle sorun yok. abimde benzeri var tel hattı bagla dedi. ben iptal ettim ses kesildi dedi. onun cihaz başka ama. baktım hiç iptalden bahsetmemeişler...diger cihazımda hiç ses yok

bir bizimkimi bozuk çıktıya.işin yoksa kargolarla falan ugraş teslim et gelecegi varsa gelsin

banayardım edecek yokmu arkadaşlar
  • benimki geldi kurdum harika çalışıyor her özelliği. sesi yetersiz geldi araba alarm sireni varmı çıkma onu taktm 12 v heryeri inletio bırak apartmanı mahalle ayaa kalkçak. kumanda vs hepsi çalışıyor sensörler 7 metreden çok güsel çekiyor orj. pilleriyle. kumanda 10 metre den denedim gayet güsel nebilim? ötmeye başlayınca kapat tuşuna basıyosunuz kumandadan ve susuyor yani çok güsel bi ürünü çok ucuza aldm mutluyum

• quote:

Orijinalden alıntı: Opt

433 Mhz aralığındaki diğer markaların opsiyonel cihazlarıyla kullanılabiliyormuş.

bu iyi oldu. vestel angel da 433 kullanıyor muş. yedek pır falan ordan tedarik ederiz artık. tabi tanesini 29$ verirse vestel şaşmam

benim cihazlar hala gelmedi bu arada

arkadaşlar benim cihaz geldi tanıttım kurdum herşey güzelde bu cihazın bip sesi alrmı açsamda kapatsamda hiç susmuyor. anlamadım gitti yardımcı olurmusunuz...

Benim 2 settede aynı sorun var, prize takınca başlıyor biplemeye. Heralde bir parti malda böyle bir fabrikasyon hata var. Bende pazartesiyi bekliyorum.

GUARDSET KS-21AW KABLOSUZ KAPI/PENCERE SENSÖRÜ 'nü denedim çalışmamıştı, geri verdim.

Orijinalden alıntı: Pıncır

quote:

Benim 2 settede aynı sorun var, prize takınca başlıyor biplemeye. Heralde bir parti malda böyle bir fabrikasyon hata var. Bende pazartesiyi bekliyorum.

telefon hattı takılı olmadığı için olabilir mi? takılı mı hat?
    daha önce aldığınızda nasıldı?

Orijinalden alıntı: nocturneo

telefon hattı takılı olmadığı için olabilir mi? takılı mı hat?
    daha önce aldığınızda nasıldı?

Benim kullandığımda böyle bir sorun yoktu, hat takılı olmasa bile bipleme yoktu.

Ama siz dediğiniz için hattı takıp denedim cihazda bipleme kesildi Ama hattı çıkarınca yine bipliyor. Acaba bu bir sorunmu yoksa hat kesildiğinde uyarı sesimi. Uyarı ise Cihazı hat olmadan kullanmak mümkün olmaz.

cihazın pilleri çok yetersiz. kapı dedektörü 1 metreden ancak alıyor. ek detektörler almak çok pahalıya gelecek diye düşünüyorum. sanırım biraz oyuncakvari olarak kullanacağız yani elimizde patladı gibi. üreticisini araştırdım buldum.

http://en.chinesessg.com/HomeAlarmHost.html

ama üreticiden temin etmek çok zor. ancak nirengiyle iletişim kursak belki bize toptan getirir onunda organizasyon işi yaş.

detektör pili için ise şunları deneyin çok ucuz. tr de tanesi 1,5 lira eğer bulabilirseniz.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.475

anında alarm kurma veya 3 dakka gecikmeli kurma yapılabiliyor. cihazdaki 1 düğmesine basarsanız gecikmeli kuruyor, basılı tutup çekerseniz anında kuruyor. kumandadan aynı şekilde. cihaz ayarlarını yapmak için mutlaka kumandanın s tuşuna basmak gerekiyor. alarmı iptal etmek için cihazdan *şifre yapmanız lazım.

yalnız kısmi zone olayını hiç anlatmamış. pir detektör hariç sadece kapı detektörü çalışsın derseniz nasıl yapılıyor bilmiyorum.

ayak üstü duman dedektörü gördüm nette 150 lira oha yani.
    bide şunlara sormak lazım kaç liradır acaba -http://www.bormet.com.tr/dsc_alarm_kablosuz.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihfx -- 29 Ağustos 2009; 23:29:13 >

• devamlı bip sesi gelen arkadaşlar aynı sorun abimin başka marka alarmında varmış . bunun nedeni tel hattı baglamadıgımızdan kaynaklanıyormuş. abim kod girerek telefon hattını iptal ederek cihazı kullanmakta. boyle olunca ses gidermiş dedi abim. fakat bizim kitapçıkta telefon hattını nasıl iptal edecegimiz yazmıyor.

Orijinalden alıntı: fatihfx

anında alarm kurma veya 3 dakka gecikmeli kurma yapılabiliyor. cihazdaki 1 düğmesine basarsanız gecikmeli kuruyor, basılı tutup çekerseniz anında kuruyor. kumandadan aynı şekilde. cihaz ayarlarını yapmak için mutlaka kumandanın s tuşuna basmak gerekiyor. alarmı iptal etmek için cihazdan *şifre yapmanız lazım.

yalnız kısmi zone olayını hiç anlatmamış. pir detektör hariç sadece kapı detektörü çalışsın derseniz nasıl yapılıyor bilmiyorum.

ayak üstü duman dedektörü gördüm nette 150 lira oha yani.
    bide şunlara sormak lazım kaç liradır acaba -http://www.bormet.com.tr/dsc_alarm_kablosuz.htm

Ünite üzerinde 2 tuşuna basılıncada alarm kuruluyor. Belki 2 tuşu hareket dedektörlerini devre dışı bırakıp alarmı kuruyordur. Deneme imkanı olan arkadaşlar kontrol edebilir.

Netteki diğer alarm cihazları ve dedektör fiyatlarını kıyaslarsanız bu cihaz bedavaya gelmiş oluyor (elimizde patlama olayına katılmıyorum). Nirengi firmasına herkes telefon edip mail atarsa uygun fiyattan kapı ve hareket dedektörü alabiliriz bence. Ellerinde gaz ve yangın dedektörü yada kablosuz harici siren varsa bunlardanda talep edelim.

Daha önceki mesajlarımda yazdığım gibi dedektör ve kumanda pillerini kaliteli yeni pillerle değiştirin öyle deneyin. Ayrıca bu kablosuz sistemde kurulduğu yerdeki sinyal etkileşimi sözkonusu. En uygun yerleri deneme yanılma yaparak cihazın son kurulumunu yapmanızı öneririm.

Benim incelemem neticesinde hareket dedektörlerinin çekim mesafesi kapı dedektörlerine göre daha az. Bunun nedenide bence antenlerinin içeride olması.

Modifiye edilerek hareket dedektörlerinede uzayabilen radyo antenleri takılabilir tabiki. Böylece mesafe uzayacaktır diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.