Şimdi Ara

Kablosuz ağ kullanıcı adı ve şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,
    Üniversiteye yeni kaydoldum ve Apart tuttum. Wifi kullanıcı adı ve şifresi verdiler bana. Bizim evdeki gibi değil de başka bir sistem varmış burada. İlk başlarda kablosuz ağı seçiyordum sonra internetten bir sayfa açılıyordu ve kullanıcı adımı ve şifremi girip internete girebiliyordum. Fakat Windows 8.1 bana ağa bağlanırken sağ tarafta bir şey sordu. Şifren var mı yoksa internet sayfası mı açayım diye. Normalde 2.ye tıklayınca o demin bahsettiğim Apart sayfasını açıyor ve ad şifre girince dediğim gibi internete giriyor. Fakat ben 1.ye tıkladım ve sağ taraftan Windows arayüzünden kullanıcı adı ve şifremi girdim. Şimdi bu yüzden o Apart giriş sayfasını açamıyorum ve internete giremiyorum.çünkü ağa her başlandığımda artık otomatik o yanlışlıkla yazdığım yerden Windows Otomatik bağlıyor beni nete veo Apart sayfasını açmıyor. O Windows arayüzünden girdiğim şifre ve adı silmem lazım sanırım ki tekrar o Apart giriş sayfasını açabileyim.
    Yardım ederseniz çok mutlu olurum Mobilden net ızdırap benim için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Ağ bağlantısına sağ tuş tıkla, ağ ve paylaşım merkezini aç. Sol tarafta kablosuz ağları yönet var, ona tıklayıp bağlı olduğun ağı kaldır dersen tekrardan bağlantı kurarsın.
  • Ağ ve paylaşım merkezinde sol tarafta Bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin ve gelişmiş paylaşım ayarlarını değiştirin var. Kablosuz ağ ayarları yok usta. Win8.1 Update 1 neyse artık en güncel var pcde suan işletim sistemi olarak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1 kullanmadığım için bilgim yok kardeşim. Ama aynı yerlerde kurcalayarak bulacağına eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.