Şimdi Ara

Kablosuz ağ bağlantısı etkinleşmiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
23.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Windows 7 işletim sistemi . Kablosuz ağ bağdaştırıcısını devre dışı bıraktım. Fakat etkinleştiremiyorum.
    (Not : Aygıt yöneticisinde problem yok . Ağ ve paylaşım merkezinden bağdaştırıcı ayarlarından kablosuz bağdaştırıcıya bakıyorum. Devre dışı yazıyor. Sağ tıklayıp etkinleştiriyorum.
    Etkin diye uyarı veriyor. Fakat hala daha devre dışı görünmeye devam ediyor .

Kablosuz ağ bağlantısı etkinleşmiyor...

• Arkadaşlar aynı sorun benim asus netbookumda da baş gösterdi bi yardımcı olabilirseniz sevinirim!! yada yıldız 1.5 yıl olmus sorunu nasıl cözdügünü benle payaşırsan çok güzel olur. İyi geceler.

Orijinalden alıntı: shopar39

Arkadaşlar aynı sorun benim asus netbookumda da baş gösterdi bi yardımcı olabilirseniz sevinirim!! yada yıldız 1.5 yıl olmus sorunu nasıl cözdügünü benle payaşırsan çok güzel olur. İyi geceler.

bağdaştırıcının yeni sürümünü indireceksin, daha sonra eski bağdaştırıcıyı pcden kaldıracaksın. Yeni versiyonu kuracaksın kardeşim

Orijinalden alıntı: gastly06

quote:

Orijinalden alıntı: shopar39

Arkadaşlar aynı sorun benim asus netbookumda da baş gösterdi bi yardımcı olabilirseniz sevinirim!! yada yıldız 1.5 yıl olmus sorunu nasıl cözdügünü benle payaşırsan çok güzel olur. İyi geceler.

bağdaştırıcının yeni sürümünü indireceksin, daha sonra eski bağdaştırıcıyı pcden kaldıracaksın. Yeni versiyonu kuracaksın kardeşim

Valla olmadı desem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyLord4u -- 3 Ocak 2012; 19:32:52 >

Orijinalden alıntı: SkyLord4u

Kablosuz ağ üstüne sağ tıkla!... Ordan etkinleştir'i seç sorun çözülecektir.

bunu yapmışlardır bence

Orijinalden alıntı: gastly06

quote:

Orijinalden alıntı: SkyLord4u

Kablosuz ağ üstüne sağ tıkla!... Ordan etkinleştir'i seç sorun çözülecektir.

bunu yapmışlardır bence

evet bende o eksik okumuşum anında düzelttim mesajımdan sonra!

• Beyler bayanlar çalıştıra “services.msc” yazıoruz ve çalıştırıyoruz ondan sonra WLAN ayarımızı otomatik olarak ayarlayıp , uygulayıp ok dedikten sonra başlatıyoruz ve problem çözülüyor bunuda aklınızda tutun ..
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.