Bildirim
Kablonet Onaylanmış Tarifeler ( Felaket )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rezalet
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah belanızı versin. -
Bu rezillik ya yıl 2017 1080p bir vidyonun kaç mb olduğunu biliyormu bunlar acaba yada bu aklı kimler veriyor bunlara. -
En basitinden 24mbiti akn dolunca 8e indirmek bu kadar mı zor ya bu kadar milleti soymaya çıkıyorlar, yazık gerçekten. -
Büyük resmi gördüm :( -
2 gün önce taahüt verdiydim 100 güldüren tarifeye iyikide vermişim. ama ülke çok geriye gidiyor. yazık valla -
Yaklaşık 8 senedir aboneyim bu ne allah aşkına bu yaz bitiyor taahhütüm düzgün bir kampanya yapmazsa çok müşteri kaybederler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Haram
Peki hadi böyle yaparak bir şekilde btknın verdiği kararı uygulamış oldular taahhütü devam eden müşteriler için btk kararlarını uygulucaklar mı acaba yani 2den8'e akknın dolmaması ve akk dolduktan sonra hızın paket hızına oranla düşmesine canlı yardımdan soran oldu mu bir haber var mı bununla ilgili ? -
Arap telekoma söverken bunlar onlardan beter çıktı devletin kurumu böyle bir şey yapıyorsa... -
süresi biten internet tarifelerinde artık bizim tarifeler.Ve ordan bakınca akn sonrası hızlar güncellenmiş görünüyor.
https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler-Suresi-Biten,162
Mecburlar uygulamaya. Tarifelerinize sahip çıkın valla. Yeni geçişe açık olanlar rezalet. -
Berbat abi ben 1 mayısı bekledim ama 2-3 gün önce çıkan bu tarife saçmalığı üstüne akk olan bir hıza da geçemeden elimde patladı şu an aldığım hizmet. 10 Mbit sınırsız kullanıyorum ve şimdi neye geçerim belirsiz kablonet benim için ölmüştür. -
Yok artıkkkk
Telekom iyiki özelleşmiş hee.
devlet kurumu araplardan beter çıktı lel. -
Bu tarifelerle en az %50 abone kaybederler. Delirmiş bunlar... -
Kablonet artık gözümde bitmiştir ;
• Kotalı internet tarifelerinde tarifede belirlenen GB`lar için ücretler her ay sabit olarak faturalara yansıtılır. Kotalı hizmetler için aylık olarak ödenecek ücret, aynı hızın sınırsız tarifesinin %30 fazlasını geçemeyecektir. Tüm kotalı hızlarda kullanılan her artı GB için (GB Sabiti 2 TL x Kullanılan GB miktarı) kadar tutar faturaya eklenecektir. En son içinde bulunulan GB miktarı için kıst ücret uygulanmayacak olup tam GB ücreti alınacaktır.
Link atar misin hocam. Web sitesinde boyle gozukmuyor.
Kendi kendini bitirdiler. Yazık oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- ubee - evw32c modem
- telefon wifi sınırlı bağlantı sorunu
- turkcell superbox mavi ışık neden yanar
- 25 mbps internet hızı nasıl
- docsis 3.0 modem
- statik ip öğrenme
- turkcell abone sayısı
- internet hızlandırıcı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X