Evde telefon hattı yok! Kablo tv hattı var! Evde en az 3 makine internete girecek ve hazırda hiçbir modem yok!
Eğer adsl ye başvurulsak eve telefon da bağlatmak gerekicek, ayrıa her ya 14 ytl abonman ücreti var. Ayrıca eve telefon açtırmanın abnonelik bedeli ne kadardır bilmiyorum.
Kablonet e başvurulsak, 30 ytl başvuru ücreti ödeyeceğiz, internet 10 ytl daha ucuz olacak fakat modemimiz olmayacak. Adsl ye başvurulsak ise modemi onlar hediye edicekler, ve kampanya varmış, abonelik ücreti ödemeyeceğiz.
Fakat en az 3 makine olacağından Telekomun verdiği modemler yetersiz kalıcak ayrıca switch alacağız. Makinelerden biri laptop olacağından access pointli wireless bir switch düşünüyoruz zaten ona 60 ytl kesin masraf yapılcak. Tek port ethernet kablo modemler ise 50 ytl kadar! Fakat kablo net de 10 ytl daha ucuz.
Hangisi daha mantıklı, telefon açtırmak istemiyoruz pek!
kablo net daha ucuz bence onu kullan bi abi tavsiyesi
Kablonet alın bide wireless alın yeter..
Switch falan kasmaya gerek yok..
kablo al ttnete 10 basar bizim burda olsa direk alacam ama yok
Kablo net ;) Arkadaşım kullanıyor çok memnun kendisi bende yakında geçicem.
Kesinlikle kablonet. Hem daha hızlı ham daha ucuz.
Bir de Türknet var.Aynı şeyler galiba.
Kablonet
Şu lanet modemin sözleşmesi bitsin(şubatta) direk geçicem kablonete. TTnet
kablonet çok dandik uzun bi süre kullandım ordan biliyorum . eğer kablo tv yayını giderse internette şak diye gidiyo bazen düzelmesi uzun zaman alabiliyo
mahallenizde kablonet varsa kablonet tabiki
kaplo
indirimde var. kesin kablo al sürünme tt ile
kablonet derim
Peki modem konusunda yardım edebilcek olan var mı?
modem konusu nasıl çözülebilir. Netten modem önerebilir misiniz?
Modem sorunum olmasa tartışmaya bile açmadan kablonet diyorum ben:D
bize baglamaya geldiklerinde modem ile geldiler.. sonrada parasını aldılar
Kablonet güzel de Rapidden bedava birşey indiremeyebilirsiniz yani uğraşmanız gerek çünkü İP reset atamıyorsunuz..(Ama onun haricinde memnunum)
kablonetin kablosuz modemi var mı?
peki kablonette sınırsız 1024 bağlantı ne kadar acaba?bide benim dandik bi asus modemim var bağlantıda problem olur mu*