Şimdi Ara

Kablonet CGN Havuzundan Çıkmak (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
16
Favori
42.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Superonline zokayı yutmadı . İp kamera kurduracam dedim statik ip almanız lazım dedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abonelik başvurusu yaptım. Umarım şu havuz olayına takılmam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4-5 yıldan fazla Kablonet kullanıyorum, port açmayı denedim ve bir türlü açamadım, bu konuyu baştan sona okudum ve;


    2 gün önce Kablonet(126) aradım ve "100'lü ip bloğundan çıkmak istiyorum çünkü modemde port açamıyorum, iş yerimden evimdeki bilgisayara uzak bağlantı sağlayamıyorum vb." gibi şeyler söyledim. Herhangi bir zorluk çıkarmadan, kayıt oluşturulduğunu ve ilgilenileceğini söylediler. Bana konuyla alakalı geri dönüş yapılmadı fakat ben bugün kontrol ettiğimde CGN havuzundan çıktığımı ve ip adresimin 46. ile başladığını fark ettim.


    Tekrardan bu konu altında bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler.

  • 100lük sistemde sorun var deniyor ama benim modemdeki ip zaten 100 ile başlıyor paylaşanların hep 46 ile başlıyor anlamadım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerkara

    100lük sistemde sorun var deniyor ama benim modemdeki ip zaten 100 ile başlıyor paylaşanların hep 46 ile başlıyor anlamadım.

    Modemdeki IP adresiniz 100 ile başlıyorsa CGN havuzundasınızdır.

  • oguz298 kullanıcısına yanıt

    modemdeki ip adresi de mi değişiyor modeme özgü bir ip değil mi o?

  • Sabit ip fiyatını 4 katına çıkardılar sagolsunlar bunu da 4 gün kala soyluyorlar. Yeni fiyat aylık 20tl

    İnterneti sağlıklı kullanmak için faturanın yarısı kadar daha ödeyin diyorlar resmen.

    Cgn den çıkmak artık mümkün değil ne derseniz statik ip alın diyorlar. Geçmiş olsun ilk fırsatta ben kapaticam üyeliğimi.
  • Ben dün gece statik ip satın aldım sabahina zam smsi geldi işin komigi bırak havuzu ipmi degistirmemisler bile.aksam 8 gibi iptal ettirdim ondan sonra da internet gitti.gece ipniz degisecek diyen adamlar ertesi günü size yanlis bilgi vermişler diyor.havuzdan cikmak icin yine basvuru yaptim ama cikartacaklarını hiç sanmıyorum.10 gün sonra belli olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holden_ -- 28 Kasım 2020; 0:7:46 >
  • bende statik ip var ama ip 178 ile başlıyor yine de havuzda mıyım ?

  • Havuzda olup olmadığınızı anlamak için modemin ip'sine bakın (192.168.0.1'deki), daha sonra showip.com tarzı sitelerden ip'nizi kontrol edin. İkisi birbirinden farklıysa CGNat havuzundasınız demektir.

  • cevaps C kullanıcısına yanıt
    Bundan sonra çok büyük bir çoğunluk bu havuzdan ip alacak maalesef.

    İp6 ya geçene kadar ya bunu cekicez ya da yüksek fiyata statik ip alacaz
  • cevaps C kullanıcısına yanıt

    hocam benim modem arayüzde WAN başlığı altında görünen ip ile speedtest vb. sitelerde görünen ip aynı.şimdi ben bu havuzdan çıkmış mı oluyorum.ne bağlantımda ne yurtdışı yurtiçi pinglerde zerre değişim yok ondan soruyorum.

  • Cevap için teşekkür ederim hocam.Ben zaten statik ipde değilim iptal ettirdim hemen.İptal ettirdikten sonra bu ipyi verdiler ve baktım ki havuzdan çıkmışım.ayrıca ben oyunları bulut üstünden oynadığım için p2p(uçtan uca bağlantı) benim için hala önemli.sanırım torrent kullanmak isteyen kullanıcılar için de hala öyle.

  • Neweggden banlanmam ile CGN'de olduğumu öğrendim. Beni etkilemiyordu pek ama tabii ki de yasaklı olmayan bir siteye girmem IP yüzünden engelleniyorsa bana statik IP zorlayamazlar heralde. Bakalım yarın arayacağım.

  • 3 gün önce CGN'de olduğumu farkettim ve arayıp kayıt bıraktım. Arada yaptığım tacizler sonucunda yarım saat önce havuzdan çıkarılmışım. 62. ile başlayan bir ip vermişler.

  • EDIT: Arkadaşlar dün telefonla görüştüm talep oluşturdular. Bugün modem arayüzünden baktım 100'lük blok görünmüyor sevindim ama portlarım halen kapalı. Portlar açılmıyor. Ayarları da kontrol ettim modemi de resetledim olmadı. Sizce sorun ne?

    -------------------

    Kaç gündür port yönlendirmelerim çalışmıyor. Yine CGN havuzuna atmışlar. 20 TL çok yüksek bir fiyat statik IP almak istemiyorum. Böyle iş olmaz. Taahhüt verirken bunu belirtmediler. Yeni Taahhüt yeniledim. Yarın telefon açacağım ama acayip sinir oldum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAMEHUNTER -- 19 Şubat 2021; 17:7:36 >
  • Modem arayüzüne 192.168.0.1 ile giriyorum. https://whatismyipaddress.com'da ise 46. ile başlayan bir IP görüyorum. Bu CGN havuzundayım demek mi oluyor?

    Bu havuzdan çıkmak için aylık 20 TL'ye Statik IP mi almak gerekiyor?

    PC'de COD: Warzone'da NAT Type Strict ama PS5'te aynı oyunda NAT Type Open. Bunun sebebi nedir? Statik IP alıp port forwarding ile bu sorunları çözebilir miyim?

  • Manciaa kullanıcısına yanıt

    modem arayüzünde ip ne görünüyor ? yazmamışsın whatsmyip de görünenle aynı olması lazım değilse cgn havuzundasın demektir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kacanga

    modem arayüzünde ip ne görünüyor ? yazmamışsın whatsmyip de görünenle aynı olması lazım değilse cgn havuzundasın demektir

    Bu sayfadan mı bakacağız hocam? Modem arayüzünde IPv4 Adres'teki ip ile whatismyipadress.com'daki ip aynı. O zaman CGN havuzunda değilim dimi? Oyunlardaki portları açabilirim yani portforward ile?



    Kablonet CGN Havuzundan Çıkmak
    Kablonet CGN Havuzundan Çıkmak




  • Manciaa kullanıcısına yanıt

    evet hocam cgn de değilsin. port açabilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kacanga -- 10 Eylül 2021; 15:35:49 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.