Şimdi Ara

Kablonet Bağlatma Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Apartmana Kablonet Fiber reklamı asmışlar taahhütlü 32 TL fiyatı var 10 mbit. Bunu bağlatmak istiyorum ama sorun olacaktı. Ben kiradayım ev sahibim de aksi birisi. Kablonet bağlatsam apartmanda birtakım fiziki çalışmalar yapacaklar mı? Nasıl hat çekilecek? Bununla ilgili bilgi verir misiniz? Ev sahibi böyle şeylere uyuz olur laf söyler falan uğraşama. Bildiğim kadarıyla apartmanda kimse de kablolu yayın vs yok. Hepsi uydudan izliyor yayın telefon hattı var.

Nasıl oluyor kablonet fiber hattının bağlanması?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bağlantı için kablo çekecekler tabii ki. Bu tip durumlarda ev sahibinin konuşma hakkı olduğunu zannetmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkforce

Bağlantı için kablo çekecekler tabii ki. Bu tip durumlarda ev sahibinin konuşma hakkı olduğunu zannetmiyorum.

hocam bir de bir şey sorayım. İnternet servis sağlayıcıları hakkında tamamen cahil birisiyim.

Şimdi ttnet veya superonline bağlatırsam telefon hattı da almam lazım değil mi böylecek hem internet ücreti ve ona ilaveten telefon hattı ücreti ödemek durumundayım. Ama kablonette böyle bir durum yok. Bunun gibi ekstra ücreti olmayan servis sağlayıcıları hangileri ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablonet anten kablosu gibi bir kablo ile bağlantı sağlıyor. Telefon ile herhangi bir bağı yok.
    xDSL bağlantılarında telefon hattı şartı var. Telefon almadan da alabileceğiniz yalın xdsl paketleri bulunuyor.
    Arada 10-15 lira gibi bir fark oluyor. Telefon + xDSL fiyatı ile neredeyse aynı fiyata geliyor.

Turk.Net - Vodafone - Binet - Goonet - Himnet - Fixnet - Dsmart şirketlerinin kampanyalarına bakın.
    Taahhütlü şekilde uygun fiyat bulabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber internet Hakkında
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.