Şimdi Ara

Kablonet bağlantım kopuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kısa bir süre öncesine kadar internet bağlantımda bir sorun yoktu ama şimdi bilgisayarı ilk açışta internete rahat bağlanıyorum ama bir süre sonra kendiliğinden hat düşüyor, tekrar bilgisayarı kapatıp açtığımda yine başlangıçta sorun olmuyor. Uzun süreli internet kullanamaz oldum. Sınırsız kablonet abonesiyim, Adana'da hatlarda bir sorun mu var, yoksa benim bilgisayarda mı çözemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• klasik olacak ama güncel bir antivirüs ile tarat pc yi.tabii sinyal seviyeni de kontrol et normal mi diye.sinyal seviyesinin kontrolünü aşağıdaki linkte detaylı anlattım.

http://forum.donanimhaber.com/m_6788284/tm.htm

Orjinalden alıntı: adanova

Arkadaşlar kısa bir süre öncesine kadar internet bağlantımda bir sorun yoktu ama şimdi bilgisayarı ilk açışta internete rahat bağlanıyorum ama bir süre sonra kendiliğinden hat düşüyor, tekrar bilgisayarı kapatıp açtığımda yine başlangıçta sorun olmuyor. Uzun süreli internet kullanamaz oldum. Sınırsız kablonet abonesiyim, Adana'da hatlarda bir sorun mu var, yoksa benim bilgisayarda mı çözemedim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

firmayı ara ,ya ekip göndersinler kontrol için, ya da sen tüm bağlantını kestiğinde , data transferine baksınlar oradan anlaşılıyor virüsse eger. ama düzenli hizmet bedeli veriyoruz biraz ilgilensinler servisi ara bence.
  • teşekkürler arkadaşlar, antivir programını güncelleyip taratmıştım ve birşeyler buldu tabii ki. temizledikten sonra da sorun devam etti. dediğiniz gibi sinyal seviyesini kontrol ettim uygun. ama hat gidip gelirken 3 kez sinyal seviyesine baktım hepsinde uygun görünüyordu ancak foruma ulaşamıyordum. yani web yok, ya da gidip geliyor, sinyal seviyesi uygun görünüyor. acaba hattan kopmamamı sağlayacak bir program mı yüklesem? en azından sorunu bulana kadar. bu konuda ne önerirsiniz?
  • ben böyle bir program bilmiyorum. neden servisi arayıp telefonda bağlantını kontrol etmiyorsun. ondan sonra da olmazsa başka şeyler denersin. ensonu format tabii ki. bir de procx diye bir program var onu yukle bak hangi işlemler yapılıyor bilgisayarında.

HİZMET BEDELİ ÖDEMEME GİBİ BİR HAKKIM OLDUĞUNU ÖĞRENDİKTEN SONRA BENDE YILLIK 100YTL CİVARI TASARRUF EDEBİLMEK İÇİN HİZMET BEDELİ ÖDEMEMEYİ SEÇTİM.NE VAR Kİ HİZMET BEDELİNİ ÖDEMEYİ KESTİĞİM GÜNDEN BERİ BAĞLANTIMDA KOPMALAR,YAVAŞLAMALAR BAŞ GÖSTERDİ.ARAMIYACAĞIM DERKEN SONUNDA CANIMA TAK ETTİ ARADIM.5 SENEDİR KABLONET ÜYESİYİM VE BÖYLE ŞEYLER BAŞIMA HİÇ GELMEMİŞTİ.TEKNİK DESTEKTEKİ ELEMAN BİZDE KAYITLI DEĞİLSİNİZ DEDİ HİZMET BEDELİ ÖDEMEDİĞİM İÇİN.BENDE TEKNİK DESTEK İSTEMEDİĞİMİ,SADECE SİNYAL GELMEDİĞİ İÇİN KONTROL EDİLMESİNİ İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM.FAKAT KENDİLERİ BUNA YETKİLİ OLMADIĞINI VE KONTROL EDEMEYECEKLERİNİ,AYRICA SİNYALİN TELEKOMDAN GELDİĞİNİ SÖYLEDİLER.TELEKOMA YÖNLENDİRDİLER.ONLARDA KABLO TV Yİ ARAYIN DEDİLER.ORAYI ARADIM ARIZA KAYDI ALALIM BAKALIM DEDİLER AMA NE ARAYAN VAR NE SORAN.BURADA KABLONETİ ADSL KARŞISINDA ÖVERKEN,YERİ GELDİĞİNDEDE YERİN DİBİNE SOKMAK,İNSANLARA EKSİLERİNİ ANLATIP,SEÇİM YAPARKENDE DİKKATLİ OLMALARI YÖNÜNDE UYARMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR.BÖYLE UCUZ POLİTİKALAR PEŞİNDE KOŞAN KABLONETE DE

KABLONET İLE İLGİLİ HER ŞEY TOPİĞİNDE DE YAZDIM BURAYA DA YAZIYORUM.

NOT:HİZMET BEDELİ ÖDÜYORSAN YAZDIKLARIMI DİKKATE ALMA....

• Teşekkür Klonajinsky, hizmet bedeli senelerdir başlangıçtan beri ödemiyorum. Ama sorunumun çözümünü yine senin sinyal seviyesini anlattığın topikte buldum. Orada DNS ayarları ile ilgili bir uyarı vardı. Benim bilgiyasarımda DNS ayarları otomatik olarak tanımlanmıştı, geçtiğimiz aya kadar da sorun yoktu. O topikteki önerilen telekom DNS değerlerini girince sorun çözüldü. Şu an gayet iyi, kopma yok. Herkese teşekkür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VODAFONENET FİBER PİNG SORUNU
    7 yıl önce açıldı
    Kablonet Ping Problemi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: adanova

Teşekkür Klonajinsky, hizmet bedeli senelerdir başlangıçtan beri ödemiyorum. Ama sorunumun çözümünü yine senin sinyal seviyesini anlattığın topikte buldum. Orada DNS ayarları ile ilgili bir uyarı vardı. Benim bilgiyasarımda DNS ayarları otomatik olarak tanımlanmıştı, geçtiğimiz aya kadar da sorun yoktu. O topikteki önerilen telekom DNS değerlerini girince sorun çözüldü. Şu an gayet iyi, kopma yok. Herkese teşekkür.

sorununun çözülmesine sevindim...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.