Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
16 Misafir (7 Mobil) - 9 Masaüstü7 Mobil
5 sn
66.163
Cevap
433
Favori
3.629.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32833284328532863287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bulunduğum ilde kablonet altyapısı yok, türk telekom altyapısını kullanıyorlar. mevcutta türknet abonesiyim, iss geçişi yapabiliyor muyum yoksa türkneti önce iptal mi etmem lazım?

iptal etmeden başvurdum ben, iptal edip beklesem 10 gün netsiz olacaktım. Geçiş sistemi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Taşeronsa zaten bittik, benzer 12 aylığı 330 liralara denk gelen bulsam ona başvuracağım, bunu iptal edip. Sahi hat açılmadı hizmeti veremediler. İmzaladık diye bize bedel çıkartırlar mı acaba?

Ben kampanya için sormuştum. 6 ağustos son tarihmiş kampanyanın, ben türkneti iptal etsem 5 gün sonra iptal olur diyor sitesinde. turknet iptal olmadan gelirlerse problem olur o zaman.

Bugün türknet iptal başvurusu yapsam, 9-10 u gibi iptal olsa 6 sında da kablonete başvursam 10 una kadar gelmezlerse sıkıntı olmaz, ama ertesi gün bile gelebilirler. Muhtemelen türk telekom ekibi gelir, yoğunluğa göre değişiyor ama başka bir zaman başvurumun ertesi günü gelmişlerdi.

• DOCSIS üzerinden 50Mbps boru içinden maksimum 6-7 Mbps Twitch akışını veremiyor adamlar. Eskiden sadece akşam saatlerinde takılıyordu, şimdi günün her saati 480p'ye kadar düşüyor akış. 2024 yılında bir ara çok güzel bir routing yapmışlardı, hem oyunlarda düşük ping alıyordum hem de twitch üzerinden multi-Stream bile izleniyordu ama sosyal medyanın sansürlendiği günlerden birinin ardından geri gelmemek üzere gitti.

Neyse ki bu yaz apartmanımıza hem TT hem de türk.net altyapı getirdi de kurtulmak için gün sayıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Siz kampanya bitmeden basvuruyu yapın,turknet zaten en geç yarın arar iptal edilir,zaten iptal olmasada sorun olmuyor.

Fahis zam yapmiyorsa 3 eylulu bekleyeyim bari

Sözleşme imzalamadan cayma bedeli çıkmaz,teknofix ekibi gelip aktif ediyor sözlesme imzalatiyor.

• Arkadaşlar benim kablo net bağlantım da en yüksek verdikleri hız 100mbps idi.yıllardır 100 kullanıyordum bugun Bi baktım 200 e 20 lik bir tarife açılmış herkes te mi böle oldu bu? Tarifeyi değiştirdim bklım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Kablonet e geçiş yapınca yeni modem mi takıyorlar, yoksa eski modem ile devam mı ediyorum.

AMD AM2 X2 5000+ COBRA (2,6@3,0 GHZ) / ABIT KN9S NFORCE 550 / 512 MB XPERTVISION HD4850 DDR3 PCI-E / 4x1 GB OCZ+CRUCIAL DDR2 800 / 80 GB SEAGATE SATA2+1 TB SAMSUNG SATA2 / 16X SAMSUNG DL DVD-RW+16X LG DVD-RW / SKYSTAR 2.6D DIGITAL / CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 / THERMALTAKE W0116RE 750 WATT TOUGPOWER PSU / X - WARRIOR MODLU KASA / 22" ASUS VW222S LCD
  • viperc V kullanıcısına yanıt
    Kendi modemleri var yani yeni modem netmaster.

Tt vdsl ise kendi modeminizi kullanabilirsiniz.

Fiber ise geri iade etmeniz lazım. Türksat'a geçiş yok, yeni abonelik şeklinde. Yeni cihaz verecekler.

Türksat Docsis ise onlar size kiralama usulü verir ya da siz Docsis modem alıp kullanabilirsiniz.

Mesai saatleri içinde evde değilim. Akşam 6 dan sonra kurulum için geliyorlar mı, bilginiz var mı.

Yada pazar günü.

AMD AM2 X2 5000+ COBRA (2,6@3,0 GHZ) / ABIT KN9S NFORCE 550 / 512 MB XPERTVISION HD4850 DDR3 PCI-E / 4x1 GB OCZ+CRUCIAL DDR2 800 / 80 GB SEAGATE SATA2+1 TB SAMSUNG SATA2 / 16X SAMSUNG DL DVD-RW+16X LG DVD-RW / SKYSTAR 2.6D DIGITAL / CREATIVE SB AUDIGY VALUE 7.1 / THERMALTAKE W0116RE 750 WATT TOUGPOWER PSU / X - WARRIOR MODLU KASA / 22" ASUS VW222S LCD
  • 7 Ağustos tarihinden itibaren geçerli yeni tarife fiyatları listesi yayımlanmış...

kablo
    Duyurular - Tarife fiyatları güncellenecektir. | Kablo
    https://www.turksatkablo.com.tr/duyuru-detay.aspx?id=256

Benim kullandığım Temel Paket ücreti taahhütsüz aylık 80 TL den 100 TL ye çıkmış, artış oranı % 25.

50 Mb Sınırsız internet ücreti de aylık 560 TL den 850 TL ye yükseltilmiş, hey maşallah maşallah, tutabilene aşk olsun.
    Artış oranı yaklaşık % 52...

Tabii bunun kampanyalara yansıması nasıl olacak onu da göreceğiz.

Teşekkürler Türksat bizleri hep düşünürsün

Mustafa Kemal ATATÜRK

• viperc V kullanıcısına yanıt

Randevu konusunda bilgim yok; isterseniz müş. hizmetlerini arayıp bilgi alın.

yılbaşından beri 2. zam bu arada totalde %80 falan oluyor sanırım

Sitelerinde indirilen taahhütname ve abonelik sözleşmesi imzalı gözüküyorda. Lanet teknofix gelmedi bir türlü

Sen başvur, aynı hat üzerinden 2 abonelik de oluyor. Turksat ekibi arar aramaz Türkneti iptal edersin zaten.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.