Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (3283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
30 Misafir (18 Mobil) - 12 Masaüstü18 Mobil
5 sn
66.163
Cevap
433
Favori
3.628.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
65 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32813282328332843285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tv kalsa kaç lira olur dediğimde 704 tl olur dedi ( + modem ücreti herhalde 764 tl olur o da ) bende kaldırın dedim. Kim nerede nasıl bi kandırmaca içindeyiz artık valla bilemiyorum ama kapattım ben artık dönüşü yok.

Intel Core i5-8400 (6-Core up to 4.00 GHz) 8.Gen - Asus TUF B360-Plus Gaming 8.Gen DDR4 Anakart - Sapphire Radeon RX570 PULSE OC 4GB - Kingston HyperX Fury Black 2 x 8GB, DDR4-2400MHz - HX4 Ram - Corsair Carbide Serisi SPEC-01 VS600W - Samsung 860 Evo 250 GB Ssd - LG 27" 27MP59G IPS Full HD HDMI Gaming Monitor - Samsung 1tb hdd - Seagate 1tb hdd - Windows 10 Home Edition 64bit
  • ZEPHYR kullanıcısına yanıt

web den kendiniz mi geçtiniz yoksa müşteri hizmetleri mi geçirdi....Biz hizmet çıkarmak isteyince paket bozulur diyorlar. (bölge müdürlüğünde yaptırmıştım)

müşteri hizmetleri

Intel Core i5-8400 (6-Core up to 4.00 GHz) 8.Gen - Asus TUF B360-Plus Gaming 8.Gen DDR4 Anakart - Sapphire Radeon RX570 PULSE OC 4GB - Kingston HyperX Fury Black 2 x 8GB, DDR4-2400MHz - HX4 Ram - Corsair Carbide Serisi SPEC-01 VS600W - Samsung 860 Evo 250 GB Ssd - LG 27" 27MP59G IPS Full HD HDMI Gaming Monitor - Samsung 1tb hdd - Seagate 1tb hdd - Windows 10 Home Edition 64bit
  • ZEPHYR kullanıcısına yanıt

Kaldırmadn da aynı fiyatmış kısacası :)

• Anasayfadan adrese baktığımda 1000 mbps hız çıkıyor ama yeni müşteriye.

Ben biraz önce görüştüm ÇM ile.

Sordum neden bana yok .

Cevap zaten sizin binanızda Gpon yok .

Bizim isteğimizle de binaya getirmiyorlarmış.

Hizmet kötü 50 mbps alsam ne olur 200 alsam kablonet aldıktan sonra.

Ayrıca burda çokca sorulan konuyu da sordum.

KABLONET [ANA KONU] 

Taahhütüm varken üst pakete geçerek taahhüt uzatmak istersem; Kalan taahhütümden dolayı (üst paketti buluttu telefondu vs) ceza cayma ödemiyormuşum.

Ama alt pakete geçersem bunları bana geçmiş taahhütüm bitene kadar ödettiriyorlar. Önceki taahhüt sürem bitene kadar ödeyeceğim yani !

Alt paket demişken internet hızı değil ha yanlış anlaşılmasın sattıkları toplu kampanya paketleri yani.

Bu kadar karmaşaya ne gerek var? Yok illa haksız kazanç !

İstemiyorum kardeşim dandik tv hizmetinizi, telefonunuzu vs.

Taahhütü uzatıp zam gelmeden kurtulsam mı ? Tabi eski ücretleri 5 ay ödeyeceğim.

Yoksa 5 ay bekleyip ne olucak onu mu görsem ? Karar veremedim.

Siz ne dersiniz? Bana fikir verin.

• Arkadaşlar merhaba,

Gelecek zamdan etkilenmemek ve hızımı 100/20'den 200/20'ye çıkarmak için müşteri hizmetlerini aradım, 4'ü1 kampanyasına 200/20 geçmek istediğimi söyledim ama modem desteklemiyor diye işlem yapmadılar. Modemim CBW-383ZN, ama bu modemin desteklememe şansı yok çünkü DOCSIS 3.0 bir modem. Zaten cihazı köprü modunda kullanıyorum, Keenetic Giga router üzerinden eve interneti dağıtıyorum. Neyse, böyle olunca online işlemlerden tarifeyi kendim optimize ettim, 200/20 seçtim ve aboneliği satın aldım; uyarı filan vermedi, işlemler başladı. Kablo Bulut aboneliğim de başlatıldı, sinema paketim yoktu, o da Altın Paket olarak direkt tanımlandı. Fakat hızım hala sitede 100/20 gözüküyor. Tarife hız değişimi gece 12'den sonra otomatik oluyor sanırım, değil mi? Yakın zamanda geçiş yapan arkadaşlar bilgi verebilirse sevinirim.

Bu arada, Türksat'ın modemler desteklemesine rağmen böyle saçmalıklar yapmasına da söyleyecek söz bulamıyorum. Bu arada Infinity 401 modemim var fakat o modemi takınca düzeltilebilir tablolar patlıyor, internet stabilitesi bozuluyor. Bu yüzden bilerek eski modemimi tekrar sisteme tanımlattım ve sorunsuz kullanıyorum. Sözde bu modem için CBW-383ZN 100/20'de çalışmaz diyorlardı zaten.

Edit: Modemi kapatıp açtım ve 200/20 hız tanımlandı, sorunsuz çalışıyor.

Bu modemle 200/20 hız aldığını söyleyen arkadaşa teşekkür ederim. Sayesinde ben de online işlemlerden işlemi gerçekleştirdim. Belki başkalarına faydası olur diye mesajımı burada bırakıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solivagus -- 2 Ağustos 2025; 19:13:25 >

• Bir söz vardır: "Enflasyonun olduğu yerde ilk önce ahlak bozulur."

İşte bu yüzden artık müşteri kandırmak, eksik bilgi vermek, oyalamak sıradanlaştı.

Tüketici olarak biz de suçluyuz aslında… İnanıyoruz, razı oluyoruz, ses etmiyoruz.

Bakıyorlar ki ortam müsait, “daya gitsin” diyorlar.

Ben mesela hiç kullanmayacağım bulut ve sinema paketine her ay 60 lira verecek olmamı hâlâ hazmedemiyorum. Daha dün yeniledim sözleşmeyi, bile bile dolandırıldım resmen. Çok pis koydu.

Konuda yazanlara bakıyorum, kimse kullanmıyor bu paketleri ama herkes “aman ne olacak, 60 lira alt tarafı” modunda.

Ama olay 60 lira değil arkadaşlar.

Bugün KabloNet’in yaklaşık 2 milyon abonesi var.

Herkese 60 TL’lik, kullanmadığı bir paket satılsa:

2.000.000 × 60 TL = 120 milyon TL

Ayda 120 milyon.

Ve biz bu parayı hiç kullanmayacağımız hizmetlere ödüyoruz.

Kandırılmayı normalleştirdiğimiz noktadayız. Asıl tehlike bu.

Bugün bunlara ses etmiyoruz, kabulleniyoruz, “eyvallah” diyoruz...

Ama siz sanıyor musunuz ki, onlar bu kadarla yetinecekler?

Tabii ki yetinmeyecekler.

Bir sonraki taahhüt yenilemesinde, şu an sadece geçirebildikleri müşterilere “çaktırmadan” ekledikleri Cosmogo, virüs koruma gibi paketleri herkese zorunlu kılacaklar.

Bu da yetmeyecek, yeni şeyler çıkaracaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catry -- 3 Ağustos 2025; 0:15:24 >

• catry kullanıcısına yanıt

şikayet kaydı oluşturdum başka ne yapılabilir?

edit:şikayeti de kampnaya bilgisi verildi deyip kapatmışlar

belki twitterdabir başlık açıp altına buradakiler ileti yazabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 3 Ağustos 2025; 0:9:14 >

Şikayetvar'ı otomatiğe bağlamışlar zaten, ne yazarsan yaz arayıp boş boş konuşuyorlar sadece.

Ben bunlara para vermek istemiyorum diyorum sen bana paket içeriği bu şekilde diyorsun, onu görüyorum zaten. Ben senden ya bu paketleri kaldırmanı, kaldıramıyorsan o paketlerin ücretini faturamdan düşmeni istiyorum diyorum, öyle bir yetkimiz yok diyorlar.

O zaman ne diye arayıp benim kıymetli vaktimi boşa harcıyorsun dedim, papağan gibi öncek anlattıklarını tekrarladı durdu.

@ilonsahiden alıntı yaptığım zaman gözükmüyor, seni alıntılamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catry -- 3 Ağustos 2025; 0:23:40 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Evet, kesinlikle katılıyorum. Eklemeyi unutmuşum, sinema paketi ve bulut paketi almak zorunlu. Aksi halde kampanyaya geçiş yapamıyorsunuz. Bu benim de çok zoruma gidiyor, zamanında çok uğraştım bireysel olarak ama bir fayda sağlayamadım. Hatta en son tarifem "fırsat bu fırsat" diye bir şeydi, sadece TV ve internet vardı, çok memnundum fakat bu seneki tarifelerde öyle fiyatlar yapmışlar ki sinema paketi olan tarife, sadece TV olan tarife ile aynı fiyat. Yani illa bir kılıf uydurmuşlar. Bunun temel sebebi ahlaksızlık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Dün hiç üşenmeden kağıt kalemi elime aldım.Geçiş yapabileceğim bütün tarifeleri içerdiği paketleri, fiyatı aylık ne kadara geldiği hepsini tek tek hesapladım. Çünki burada bana fikir verin dedim kimsenin umrunda olmadı!

ÇM bana sadece 2 tarifeye geçebileceğimi söyledi. YANLIŞ

7 Tarifeye geçiş yapabiliyorum.(Online işlemlerden)

Hepsini 200/20 hızında hesapladım.

Dikkatle okuyun burayı ;

HER EVE KABLONET : 12 Aylık (1745 nulı tarife)

485 TL Bu tarifede sadece internet ve zorunlu kablotv var.

DÖRDÜ BİRARADA : 12 Aylık (1757 nulı tarife)

445 TL > zorunlu kablotv + üst yayın +25gb Bulut var.

Yani sadece internet olan paketi alsanızda zaten içinde ıvır zıvırların fiyatı var.

Ben burada paket içinde seçim yapma hakkım olmayan ıvır zıvırları işaretleyip diğer herşeyi kapattığım halde yapılmış fiyat hesabı bu.

Ayrıca 2 cihaz kirası da yok.

şimdi düşünün hangisini alırsınız?

TT 1000 lira gibi bir fiyat istediği için kablonete mecbur kaldım. Çünki binada başka hizmet yok.

Ne yapacağım bilmiyorum ayın beşine kadar karar verip harekete geçeceğim.

Not : şikayet edecek bir merci yok çünki Devleti Devlete mi şikayet edeceksin? Fon kontrolünde diye yazmıştım daha önce.

Milletini hiç düşünmeden kazıklayan KAR ODAKLI firma..

Not 2 : Farkında değilsiniz ama aldığımız hizmet kötü 15 gündür özellikle yurtdışına olan bağlantımız da paket kaybı var.

3 defa ÇM 'ne 3 defa da müdürlüklerine şikayet ettim.

( Paket kaybı gönderdiğiniz verinin yolda kaybolması gibi basitçe anlatılabilir .Siz bunu ani oyunlarda ping yükselmesi donma atlama olarak görebilirsiniz)

Winmtr ile kontrol edin.

KABLONET [ANA KONU]

• Kabloneti telekom altyapisi ile kullansak,bu sansürü aşıp engellenen sitelere girebilirmiyiz,turknet artık lüks oldu,700 tl yerine 360 tlye 12 ay sabit fiyat uygun geliyor,tek sorun aşıri sansür,kullanan arkadaşlar bu sansürü aşabiliyor mu?

kira ücretlerini eklemiyorlar genelde tarifeye ona dikkat edin.... telekom da da vardır sansür.İkiside devlet kontrollü sonuçta.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ilk 3 ay 349 son 9 ay 449,online basvuru ilk 2 ay bedsvs,tarife fiyat olarak cok iyi,tek konu sansür,bunu asmanin bir yolu yok mu?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.