router falan kullanmayı öneriyorlar ama bende çok kafa yorup adam akıllı incelemedim o işi, en dertsiz tasasız öyle oluyor sanırım. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende routerı okudum ama benim modem de sıkıntı oabilir şimdi router alıp sonradan bi de modem mi alıcaz |
evet öyle olması gerekiyor, modem formalite oluyor router olunca. |
@holden_ oyun oynuyorsanız Kablonet sıkıntı çıkartacaktır, oyunla işim olmadığı, oyun oynayacak vaktimde olmadığı için bulutu sadece dosya indirme, yükleme ve anlık yedekleme amacıyla kullanıyorum. Bulut için oyun kısmı pek aklıma gelmemişti. Maalesef ülke için ping yüksek. Hollanda Amsterdam ile direkt çıkış olmasına rağmen o tarafta da yüksek. Sektör içinde olduğumdan oyun oynamasam bile yüksek ping beni de olumsuz etkiliyor. @darksideofthemoon teşekkür ederim. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yakinda 1mbps 100₺ oderiz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Muhtemelen öyle olacak. Ha bu arada sistemlerinde sorun olduğu için bu kazık fiyatlardan taahhüt de veremiyorum. Sonra arayın dediler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hahahah bitmeyen sistem sorunları var zaten < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Güzel bir servismiş. Teşekkürler. |
Bunları kim dedi size, Adamlar sömürüyor bizi Ben bu kablonet den çok soğudum valla, Bu adamlar bizim kablomuz daha kaliteli diyor. Ama sınırsız veremiyorlar. |
Bilgi için teşekkürler. Normalde Cloudflare kullanıyorum ama bunu da bir deneyelim bakalım. |
https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,686,kablonet-devam-kampanyasi Eski abone olduğum için bu kampanyadan yararlanabilirmişim ve en uygunu da buymuş ne yazık ki. Baktım gerçekten de en uygunu bu. 2 yıldan eski kesintisiz aboneyseniz ve sadece internet kullanıyorsanız en uygunu bu tarife. Modeminiz yoksa ekstra 6TL modem kirası var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
20 aylık üyeyim... 2021 zam artışından etkilenmek istemiyorum... şimdiden taahhüt cezası olmadan yeni taahhüt verebilir miyim arkadaşlar? tecrübesi olan varmı? |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
arkadaşlar 2 senedir kablonet kullanıyorum geçen sene statik ip almıştım uygun fiyatlı olduğu için diğer iss'lere göre. bu işlerden de pek anlamıyorum açıkcası ama başka bi yerde 100'lü iplerin cgn havuzunda olduğunu okudum. benim ip 178 ile başlıyor cgn havuzunda mıdır? son 1-2 aydır internette çok kötü aşırı ping var. |
Hayır hocam sorun zaten genel. Korona başladığından beri özellikle mart ayından sonra ayar tutturamadı ve bir çok şehirde sorunlu hizmet veriyor. Antalya'da haftada 2 kere mavi ışık alır oldu modem. Ekşi de başlıkta okuyabilirsin. Benimde 24 aylık 50mpbs tahattüm gelecek ay bitiyor ve şuan 85 lira ödediğim hizmete 240 lira fiyat istiyorlar. Superonline geçeceğim sanırım 50mbps 130 lira orada. Eskiden f/p olan kablonet şuan yerlerde sürünüyor. |
Teşekkür ediyorum hocam. Ben genelde fifa oynuyorum online ve 70 altı ms çok nadir alıyorum genelde 80 civarında. 100 mb 66₺ ödüyorum ben < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ne zaman Kablonet' te de 200-300 mbit indirme hızlarını içeren paketleri göreceğiz, mevcut altyapının bu hızları verebildiğini düşünüyorum fakat 100 mbit üstü paket açıklamaya niyetleri yok gibi görünüyor. |