30 dk da bir int kesiliyor ya nalet olsun sözleşme bitse degiştircem artık.kaç yıl oldu halen tekel netmaster kullanıyoruz sankı dunyada başka modem yok |
google dns lrıne gırılemedı bır sure. kafalarına goe bant genıslıklerını kısıp artırıyorlar. ama bugun ıcın sorun yasamadım. anlasılır olması acısından soyle soyleyım bazı kapılar ya hıc aclmıyor ya da aralık bırakılıyor dıyelım. 5 kısı gecen kapıdan 1 kısı anca gecebılıyoruz bızde |
Buraya yazdıktan sonra bant genişliği limitinin kaldırılması da iyiymiş, rica etsem akıllı sınırsızları da yok eder misiniz? 7/24 100Mbit alsak? ![]() Edit: hala tamamen iptal edilmemiş bant genişliği limiti. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnihatgokcek -- 19 Kasım 2020; 12:32:1 > |
Kimin umrunda ki hocam adamlarında umrunda değil ki ne denetleyen var ne hesap soracak biri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haklisiniz cok dogru... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kralYD -- 19 Kasım 2020; 19:52:0 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Düzeldi. Bu sefer daha kısa sürdü düne göre. |
Modemden değiştirdim direk bu sefer dns'i. Birdaha yapmaz herhalde |
Son üç gündür DNS kaynaklı yaşanan kesintilerden Next Dns kullandığım için hiç etkilenmedim. Next Dns'yi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, bu bugüne kadar niye kullanmamışım diye kendime kızıyorum. Router arayüzünden DNS'yi yapılandırdım ve evde internete bağladığım tüm cihazlarda artık web sayfalarında reklam görmüyorum. Bu reklam engellemeyi bazı tarayıcı eklentilerinin yaptığı gibi sayfaların içine ederek yapmıyor. Gezdiğim sitelerin tüm özelliklerini sıkıntısız kullanırken sadece reklamları engelliyor. DNS bazlı yapılan hız testlerinde de zirvede. Herkese tavsiye ederim. Yukarıdaki bağlantıdan Try now diyerek ip'nizi bağlayın ve modem arayüzünden DNS sunucunuz değiştirin. Kayıt olursanız kendinize özel site engellemeleri de yapabiliyorsunuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tosbağa Yoshi -- 19 Kasım 2020; 22:39:44 > |
Arkadaşlar iyi akşamlar, ben iki gün önceye kadar Ubee kiralık modemini kullanıyordum kablonet'in. Modem bozuldu infinity 401 getirdiler. Ubee modemde modem arayüzünden 3 tane istediğim dnsyi belirleyip uygula dedikten sonra o dnsler aktif oluyordu ve arayüzde gözüküyordu fakat sanırsam 401'de bu ayarı yapıyorum uygula dememe rağmen ayar geçerli olmuyor tekrar uygulaya basıyorum reset atıyor ama yine uygulamıyor. Çözüm yolu bulan var mı? Smart TV'de web reklamlarını engellemek için deniyorum, nedense dns bölümünü bulamadım TV'de. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Modem talebinde bulun hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
uydunetten yeni modem mi diyorsunuz? Benim modem 7-8 senelik yenisini kiralama modeli olabilir.? Peki hangi modemi veriyolar ve nasıl modem? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trmp -- 20 Kasım 2020; 14:29:36 > |
aynısının laciverti bi fark yok. |
İşte bir de kiralama işine girip aynı laciverti alacaksak iyice iş çığrından çıkar. Peki çözüm öneriniz var mıdır? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |