Arkadaşlar ,, Ben genel yorumların dışında kablonetten memnumum 3 ay sonra bitecek aboneliğim için 2021 zamlı fiyatlardan değil de şimdi fiyatlardan (90 tl) üyeliği 24 ay yenilemeyi düşünüyorum.. Kur yükseldiği için mevcut fiyatlara 2021 eminimum 15 -20 TL zam geleceği üç haneli rakamları konuşacağım. kanısındayım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
dogru ya para kazanmak cok kolay |
Valla bilmiyorum belki de kablonet satın alma opsiyonu da sunuyordur fakat kiralama benim için gerçekten çok mantıklı ve fiyatı makul. Eskiden satın aldığınızda garanti bittikten sonra bozulursa modem elinizde kalıyordu Asus vs gibi yaygın servis ağı olmayan bir marka olduğu için tamir de sancılı oluyordu veya olmuyordu ama artık kiralıksa kafanız rahat oluyor. |
Eskiden satılıyordu. |
https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,686,kablonet-devam-kampanyasi 24 mbit internetim var ve devam kampanyası ile 50 TL'den 67 TL'ye çıkmış oluyor. Malesef en mantıklı bu gibi duruyor. |
Peki saat 19.00 ve 00.00 arasi kaca düşüyormuş hız soyledilermi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.caner -- 22 Kasım 2020; 16:55:53 > |
Düşmeden kullaniyordunuz zaten, yeni kampanyaya gecerseniz dusecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
akşamlar ping 110 oluyor sunucu frankfurtda aklı olan vodafone fibere geçer. |
başka issye geçecez, 25 mbit internete 100 küsür para vermez kimse. |
isntabulda aynı |
Aynen baktım simdi 19.00 geçti hayla 24 MB hızım düşmedi peki sozlesme bitiyor neye geceyim sence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hızlar yine berbat... İstanbul kadikoy.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diyar_21 -- 22 Kasım 2020; 19:56:16 > |
benimde bitecek öbür ay bakalım karar vermedim henüz... |
2005 den beri docisi 3.0 netmaster modemi kullanıyorum. Uzun kullanımda benimki karı bence |
devam kampanyasını kullansam 50 mbit sınırsız internetim devam eder mi |
bende karar veremedim. Başka iss düşünüyorum. Vodafone düşünüyorum. En azından kablo alt yapısını kullanıyor. Sınırsız internet veriyor. İlerleyen zamanda belki fiberi getirirler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 22 Kasım 2020; 20:16:26 > |
öbür ayın kaçında bitecek. Birde geçerken bildirirseniz sevinirim. |