Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (2701. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
63.335
Cevap
387
Favori
3.374.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26992700270127022703
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Statik ip hizmetini 20 tl yapmak Kablonet'e yakışmadı. Hadi enflasyondan dolayı 10 tl yapsalar gene bir nebze kabul edilebilir ama 3 katı arttırmak nedir ? Bir de devlete ait bir şirket. Bugüne kadar Kablonet'i hep taktir ettim bazı kusurları olsada. Ama diğer ISP'ler gibi sömürgeci olmuşlar. Binasında başka ftth altyapısı olan Kablonet'e hiç bulaşmasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santa Monica -- 27 Kasım 2020; 23:13:43 >
  • Yazıklar olsun bu kablonete yıllar sonra bizi 25 mbps hıza mahkum edeceler veya kafayı bozup vdsl hizmetini göze alıp tt veya diğerlerine geçeceğim.


    Nedir bu 25 mbps internet saçmalığı bu çağda inanılır gibi değil. Evim de fiber var ama kullanamıyorum saçmalığa gel.


    sabah 8 de evden çık akşam 8 de eve gel 25 mbps internet ee ama sözde 100 mbps. Kimsenin kullanmadığı saatde 100 mbps interneti ne yapayım ben.


    Vallahi 6 senelik aboneyim belki daha eski sırf bu saçmalık yüzünden gidip vdsl hizmete döneceğim mecbur. Adamlar elindeki altyapıyla elindeki müşterisini kaçırıyorlar inanılmaz yahu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolfighter

    Bu nasıl oluyor. Şimdi benim 2 sene önce 24 MBİT sınırsız tarifem var. 10 gün sonra süresi doluyor. Süre dolmadan 100 MBİT akıllı sınırsıza geçsem. 2021'de atıyorum 100 MBİT başka bir üst tarifeye geçemiyor muyum.



    Alıntıları Göster

    Geçebilirsiniz çünkü 10 gün sonra hocam 2 senenizi dolduruyorsunuz. Aynı anda 2 kampanya hesabınız maksimum aktif olabiliyor. Örneğin 10 güne süreniz doluyor yarın 50 mbit'e yükselttiniz, 9 gün kaldı 3 gün sonra gidip tekrardan 100 mbit'e yükseltemiyosunuz çünkü 3. kampanyayı almış oluyorsunuz. O 10 günü doldurmanız lazım. Biraz karışık anlattım umarım acıklayıcı olmustur.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kraven

    Yapılabiliyor, daha bugün konuştum. Arkadaşın bahsettiği, bir sözleşme dönemi içinde iki defa kampanya yükseltmek. Ben mesela şimdi sözleşme yeniledim bugün. Ocak'ta yeni tarifeler geldi, 70 lira veriyorsam 80 liralık tarifeye geçebilirim. Fakat arkadaşın söylediği, 80 liralık tarifeye geçtikten sonra 2 sene içinde tekrardan başka bir yükseltme yapılamayacağı. Bu konuda bir bilgim yok açıkçası, sormak lazım.



    Alıntıları Göster

    Evet hocam, aynen öyle 3 tane aktif kampanya alamıyoruz en az birisinin süresinin dolması lazım, başıma gelmişti M.hizmetleri bu bilgiyi aktarmıştı.





  • Kraven kullanıcısına yanıt

    O zaman siz modem performansi olarsak cbw-z4 ü infinity401 den daha iyi buluyorsunuz oyle mi?

  • Emmith Brown E kullanıcısına yanıt

    Bende Cbw-z4 var. Daha kötüsü nasıl olabilir diye düşünüyorum. Fikrim yok. Günde en az 10 kere WiFi bağlantısı gitmekte ve resetlemek gerekli

  • trmp T kullanıcısına yanıt

    hicbirinden memnun degiliz oyle gorunuyor. Adamakilli modem niye vermiyolar anlamiyorum.

  • Eskiden herkes memnundu kablonet den sanırım bu dönemde artık taahhüt yenilenmez.
  • Bitmis kablonet artik.
  • Ankara'da geçici bakım yada altyapı yenilemesi mi var? Aşırı fazla ping ve upload sıkıtısı yaşıyorum. Sürekli dalgalı bir internet var, 3 gündür bu şekilde ilerliyor müşteri temsilcileri görüşmelerim teknik desteklerin gelip gitmesi sorunları çözmedi. En son alt yapı kablosu arıza dendi ama bana sürekli gece şu gün bu gün genel bakım var internet kesilecek şeklinde mesajlar geliyor. Arıza için eve gelen teknik serviste hemen modem bozuk demesi kontrol bile etmemesi gibi gibi bir sürü akla mantığa sığmayan şey var. Eskiden sorun varsa çözülüyordu bu 2020 yılı anlamsızca bir boş vermişlik var.

  • Dark`Prince kullanıcısına yanıt

    2 gündür kötü. Benim bağlantım TT çıkışı kullanıyor.

  • Aralık ayında herkesin full sınırsız tarife bitiyor, artık by-by çekmenin zamanı geldi.
  • Merhaba taahhütum bitiyor. Kullandığım tarife gayet uygun oluyor.
    24mb sınırsız + TV ust paket 56-57 TL gibi bir fiyat.
    Paketten memnunum geçebilecek tarife tavsiyeniz var midir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emmith Brown

    O zaman siz modem performansi olarsak cbw-z4 ü infinity401 den daha iyi buluyorsunuz oyle mi?

    Eski modem hala duruyor. Wifi çektiği sürece yeni modemden gayet memnunum aslında. Hem ping olarak biraz rahatlattı hem wifi hızı çektiği müddetçe gayet iyi, ufak bir ping artışıyla beraber neredeyse kayıpsız. Fakat çekim kalitesi eskisine göre daha zayıf o bariz. İki modem de aynı noktada duruyor. Eskisinin çektiği yerden çekmiyor 2.4ghz'de. 5ghz zaten koridordan ileri gitmek mümkün değil.(modem en arka odada, bilgisayarla beraber)




    Büyük düzeltme: Normalde bu hataya düşmemem lazımdı ama, fazlaca denememe rağmen olmayınca öyledir diye bırakmışım. 8. kanal frekansı değişiminden sonra 2.4 ghz'de eskisinden daha iyi bağlanıyor şu an. Tek tek 8 fakrlı kanal değiştirmek zorunda kaldım ama, önceden tek diş çeken yerde yer yer 2 yer yer 3 diş çekiyor şu an. (Eski modemde tüm kanallardan denemiştim.)







    Bu arada dün aşırı ilginç bir şey oldu benim için. Bundan önce ne zaman girsem 170-250ms aldığım bir Amerikan sunucusundan yeni modem ve 100 mbit sonrası 60ms hatta yer yer 50ms almaya başladım. Keramet hangisinde bilmiyorum. 50 kullanırken en az 170, ortalama 250ms alıyordum aynı yerden. 100'lü ip havuzundan çıkmak için kaydım vardı ama ip henüz değişmemiş. Ondan olamaz haliyle.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraven -- 28 Kasım 2020; 15:32:30 >




  • iThinkSo kullanıcısına yanıt
    YÜZGÜLDÜREN tarifesi iyidir. 19.00 - 24.00 saatlerinde 25 MB hız, onun dışında 100 MB hız "sınırsız". Pakete "sinema, dizi, TV," dahil 85 TL. Bende 2 senedir kullandığım bu tarifeyi bu ay aynı şekilde yenileyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İstanbul Beyefendisi

    Arkadaşlar, konudaki mesajların çoğunu okudum. 2 senedir sınırsız 50 mbit tarife kullanıyorum sinema paketleri falan dahil aylık 89 tl, taahhütüm Aralık 12 de bitecek. Bu akıllı sınırsız dedikleri tarifeye geçmek istemiyorum. Bana çok saçma geliyor, binada superonline fiber altyapısı da var 200 mbit 149 TL ona geçmek istiyorum ama evde ayrıca bütün gün TV izlendiği için bir çıkmaza girdim. Superonline'ın bu paketinde tv yokmuş. Ne yapacağım bilmiyorum. Tavsiyelerinize açığım.

    Arkadaşlar kendi mesajıma yanıt vereyim. Öncelikle bana yardımcı olan, cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.


    Ben kendi adıma 50 mbit sınırsız'dan en yoğun kullandığım saatlerde yani 19:00 - 00:00 saatleri arasında hızımın 25 mbit'e düşmesine argo bir tabir olacak ama "ayar" olduğumdan soluğu Superonline 200 mbit sınırsız paketi almakta buldum. Kablonet'i tamamen kapatıp tv yayınları için de kablo tv ile devam etme kararı aldım. Toplamda bana 200 mbit superonline 150 TL + kablo tv üst paket ve sinema paketi 50 TL = 200 TL'ye mal olacak ama en azından Türksat'ın bu saçmalığına bir tepki olarak ve evde olduğum saatlerde yüksek hız ihtiyacım da olduğundan bu şekilde yapmayı uygun gördüm diyebilirim. O kadar para verilir mi diye eleştirenler olabilir ama dediğim gibi evde olduğum saatler zaten 19'dan sonra. Bütün gün ben evde yokken 100 mbit hız vermeleri hiç bir işime yaramıyor. İlerde türksat'ta sınırsız yüksek hızlı ve hızı belirli saatler arasında düşmeyen bir paket çıkarırsa da ona geçerim, zaten superonline ile 12 ay taahhüt yaptım. Benim için çok sorun olmayacak.





  • halen 25 - 50 hızları kullananlar bir üst tarifede ( 100 mbit 81 tl) taahhütünü versin arkadaşlar.

    Duyduğuma göre 2021 de fiyatlar minimum aylık 20 tl artacak..

  • firefoxx F kullanıcısına yanıt

    Artsin bir suru firma var onlara bakariz.

  • Benim 24 mbit sınırsız kablonet, bildiğim kadarıyla, gece de hızı düşmeden 24 mbit olarak devam ediyor. En azından düştüğüne dair bir bilgim yok ve dönem dönem yaptığım hız testlerinde (şikayet ettiğim dönemlerin dışında) 21-22 mbit çıkıyordu.


    Taahüdümü bu kampanya ile yenilemek istiyordum. https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,686,kablonet-devam-kampanyasi

    Ancak şimdi anladığım kadarıyla bu paket 19.00 - 00.00 saatleri arasında 10mbit'e mi düşecek ? Emin olamadım. 10 mbit olacaksa benim için tamamen çöp bir kampanya çünkü...


    Tecrübesi, bilgisi olan varsa teyid edebilir mi lütfen ?





  • SnypeR kullanıcısına yanıt

    Dusecek aynen.

  • 
Sayfa: önceki 26992700270127022703
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.