DOCSİS 3.0 ile 1 gigabit'e kadar hız alabiliriz teoride ancak santral kapasitelerimiz fazla olmadığı için 100Mbps üstü paketleri Türksat bünyesinde DOCSİS 3.0 ile görmek pek münkün değil gibi gözüküyor. Biz acaba 3.1'e geçiş olur mu falan derken cablelabs 4.0'ı geliştirdi bile artık 5 sene sonra mı yoksa 10 sene sonra mı geçiş yapılır hiç bilmiyorum Türksat kapalı kutu gibi bir şey mühendis arkadaşlar bile bilmiyor ki devlet kurumu sonuçta :) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoff26 -- 21 Kasım 2020; 16:3:43 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Akıllı sınırsız tarifeleri yeni yılda bitecek bence. Diğer operatörler onların alt yapısından gerçek sınırsız verirken onların bunu görmezden geleceklerini sanmıyorum. Eleştirldiğinin farkındalar bence bu tarifelerin. Yıl başından sonra bence uygun fiyatlı sınırsız tarife kampanyaları göreceğiz. Tahminim bu yönde. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aralık ortası bitecek taahhüt var, eğer böyle bir şey olacağını bilsem beklerim çünkü fatura kırklardan seksenlere çıkıyor. Taahhütsüz devam etsek daha da yükseklere çıkacaktır diye düşünüyorum. Hız düşük de olsa elli civarında sınırsız tarifeler de olmalı, bu şekilde çok acayip tarifeler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni modem talebinde bulun hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence yılbaşını bekleyin, yıl başında kampanyalar yenilenecek. Ama aynı kampanyalara zam gelme olsılığından dolayı zararlı çıkma olasılığınzda var. Risk maalesef. benimki sadece tahmin, yatırım tavsiyesi değildir :) şimdi aklıma geldi, daha üst kampanyalara giriş yapabiliyorsunuz yada bir aylık kullandığınız kadarın cezasını ödersinizki düşük miktardır bu, taahütü iptal eder istediğinize geçersiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedycruiser -- 21 Kasım 2020; 19:12:49 > |
Yeni modem sadece kiralama var, diyorum ki ondan bile memnuniyet yok gibi, router alip kullanmak daha mi mantıklı? Yani pek de anlamam aslinda router dan fln ama ne önerirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sınırsız vermemeleri garip değil mi ya tüm internet sağlıyıcıları sınırsız verirken. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
arkadaşlar şu an cs go da 120-150 arası ping alıyorum. sanırım yoğunluktan dolayı ama bu kadar olmaması lazım. başka sorun yaşayan var mı? lokasyon: ankara |
Ankaradayım download hızım en fazla 5mbps goruyor, pingim ülke içi 130+, avrupa 200+ abd 350+ ms. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnternet tamamen gitti ben de Ankara da yaşıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Herkes eve kapandığı için internet can çekişiyor. |
benim internetim normalden 5 mbps yavaş onda sorun yok ama ping dalgalanıyor sürekli. diğer iss lerde sorun yok gibi gözüküyor. kablonet normalde ping değerlerinde iyidir ama bu sorunu yaşatması üzdü. |
Şimdi düzeldi geldi internet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence önce kablonetin modemini kiralayın hocam 1 ay baktınız o sizi idare ediyor devam edin aylık 7tl. Memnun kalmazsanız iade edersiniz (eğer düşünürseniz kiralamada herhangi bir taahüt durumu var mı bilmiyorum dikkat edin hocam). |
Teşekkür ederim. Bu infinity modem yeni mi çıkmıştı, bi de bunu satanlar fln var nasil satabiliyorlar anlamadim, hep kiraliyor turksat kablo cunku. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
mantıklarını öpeyim. Saçmalık ya, Hiç mi rakiplerini incelemiyorlar. |