Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1010. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65.835
Cevap
429
Favori
3.547.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10081009101010111012
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 1-2 saat önce 1-2 ay kullanmak için 5mbit e geçiş yaptım ama hala hız yükselmedi , ne zaman olur ?
  • 00:00
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

An itibariyle SOL Adsl kullanıyorum ve önceden 80-90ms aldığım ping süreleri 51-52 ms gibi gayet normal değerlere indi google üzerinde. Yurt dışı pinglerde ise %50-70 civarında düşüş var. Kısacası ping işkencesinden kurtuldum haftaya iptal ettiriyorum Uydunet'i.

sol adsl nedir
  • Super onlıne adsl
  • Uydu nete geçtim pişmanım. Torrentte sorun yok ama surf yapmak imkansız.
  • torentte sorun yok surf sıkıntılıysa dnslerini değiş.
  • uydunete geçtim,ttnetten kurtuldum,mutluyum huzurluyum kedersizim...
  • 126'yı aradım ve şu sıralarda gündemlerinde fiyatlara indirim olmadığını söylediler. Şu durumda TTnet çok daha cazip uydunet'ten. Ah bi superonline'da sadece sitelere hizmet verme olayından vazgeçse süper olacak.
  • Ne gibi bir indirim bekliyorsun ve cazip glmiyor onu anlamadım.14tl+7 tl ye 1 mbıt sınırsız internet veriyor.
  • Arkadaşlar taşınacağım için uyduneti kapatmak zorundayım.Az önce 444 0 126'yı arayıp kapatırken ne kadar ücret ödemem gerekiyor diye sordum 180 TL dedi.Şoka girdim haliyle :D
    Kampanya: Uydunet Alana KabloTV Bedava (5 Mb sınırsız)
    Ödenmemiş hiçbir faturam yok.Ayrıca ben üye olduğumda kampanya dahilinde modem almadım belirteyim.

Bu ücretin ayrıntısını istediğimde şunları verdi call gibi center : :)

24 günlük Nisan ayı kullanımı 60 TL (tamam buna itiraz yok, ayın 31'inde kesildiği için online işlemlerden haliyle takip edemiyormuşuz)
    İnternet kurulum ücreti 27.84 TL
    Kablo TV kurulum ücreti 43 TL
    Yaklaşık 8 ay kablo tv kullanım ücreti 49 TL civarı bişey söyledi.
    Toplamda 180 TL

Arkadaşlar kurulum dedikleri eve 2 eleman gönderiyorlar biri telefon açıp modemin mac adresini söylüyor karşı tarafta kayıt işlemi bitince işlem tamamlanıyor.Ayrıca bizden önce oturanlar kablo tv kurdurmuş zamanında yani gerekli kablo ve aparat(odanın tekinde kablo tv kutucuğu) zaten mevcuttu sinyal bile ölçmeden gittiler ve şimdi kapatırken yaptıkları bu işlemler mağrifetmiş gibi önümüze sürüyorlar, uydunete geçişte aklınızda bulunsun diye sizlerle paylaşmak istedim...

Arkadaşlar bu parayı seve seve ödeme dışında yapabileceğim herhangi birşey varsa lütfen söyleyin :(

• nakil yaptirabilirsin tasinacagin yeni eve
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurorgun

Arkadaşlar taşınacağım için uyduneti kapatmak zorundayım.Az önce 444 0 126'yı arayıp kapatırken ne kadar ücret ödemem gerekiyor diye sordum 180 TL dedi.Şoka girdim haliyle :D
    Ödenmemiş hiçbir faturam yok.Ayrıca ben üye olduğumda kampanya dahilinde modem almadım belirteyim.

24 günlük Nisan ayı kullanımı 60 TL (tamam buna itiraz yok, ayın 31'inde kesildiği için online işlemlerden haliyle takip edemiyormuşuz)
    Toplamda 180 TL

Arkadaşlar kurulum dedikleri eve 2 eleman gönderiyorlar biri telefon açıp modemin mac adresini söylüyor karşı tarafta kayıt işlemi bitince işlem tamamlanıyor.Ayrıca bizden önce oturanlar kablo tv kurdurmuş zamanında yani gerekli kablo ve aparat(odanın tekinde kablo tv kutucuğu) zaten mevcuttu sinyal bile ölçmeden gittiler ve şimdi kapatırken yaptıkları bu işlemler mağrifetmiş gibi önümüze sürüyorlar, uydunete geçişte aklınızda bulunsun diye sizlerle paylaşmak istedim...

Arkadaşlar bu parayı seve seve ödeme dışında yapabileceğim herhangi birşey varsa lütfen söyleyin :(

gideceğin yerde uydunet varsa nakille bu paradan kurtulabilirsin ama bu imkan yoksa malesef kaçış yok. bunlar standart ücretler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rouvax
    torentte sorun yok surf sıkıntılıysa dnslerini değiş.

Sağlam dns nerden bulabilirim?

• Uydunet'te son durumlar nedir? Fatih bölgesinde kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi? Son 5-10 sayfayı okudum soğudum resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurorgun

Arkadaşlar taşınacağım için uyduneti kapatmak zorundayım.Az önce 444 0 126'yı arayıp kapatırken ne kadar ücret ödemem gerekiyor diye sordum 180 TL dedi.Şoka girdim haliyle :D

Toplamda 180 TL

Hocam şu anki sözleşmeler de aynı Kurulum+alınmayan ücretleri talep ediyorlar.. Sen dua et modem almamışsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baldas -- 25 Nisan 2011; 17:47:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barut78

quote:

Orjinalden alıntı: dingdongings

arkadaşlar mesajlarım sürekli arada kaynıyor gidiyor. neyse şimdiki soruma cevap alma umuduyla yazıyorum.
    adsl modemlerin bir işe yaramadığını öğrendim zorla.
    soruya geçiyorum. arkadaşlar evde 2 laptopla kablosuz internete bağlanacam ve bu port işlerinden falan birşey anlamıyorum. bu kablosuz modem önerilerinizi bekliyorum aşırı pahalı olmasın lütfen

slm adsl modemin kablosuz sa neden işe yaramasın kabo modem al birbirine bagla şuan kullanmıyorum ama 9110 usr modemimi baglamıştım kablosuz kullanıyordum gayet te sorunsuz calışıyordu ama sadece wifi kablo modem almak istiyosan netmaster dan fazla secenegin yok sanırım ama yurt dışından getirte biliyosa aşagıya resmini koydugum motorolayı tavsiye ederim diger thomsoanda benim kullandıgım gayet memnunum ama kablosuz degil

selam barut78 bende uydunete yeni geçtim ve elimde eskiden kalma bir usr 9110 wireless adsl router var. uydunet içinde almış olduğum netmaster hitron brg 35302 model modem var. modemlerin ikisinde de sadece 1er ethernet portu mevcut. bunları kullanarak evdeki bilgisayarları kablosuz nasıl bağlayabilirim? sen daha önceden usr9110 ile bağlandığını söylemişsin. bu işlemi yapma konusunda yardımcı olursan çok sevinirim.

şimdiden teşekkürler...

• Son zamanlarda yine sorun var öveçler tarafında. Oyunlarda acayip lag oluyor.Sinyal değerleri normal, bariz altyapı sıkıntısı var.
  • Bugün eve gelirken Türksat işçileriyle karşılaştım evin yakınında. Kablo döşüyolardı. Bir baktım fiberoptik yazıyor üstünde. İşçiye fiberoptiklerle alakalı bir bilginiz varmı diye sordum "Bildiğim kadarıyla Türksat Fiberoptik hizmetiyle alakalı." dedi.
    Bakalım nasıl bir hamle gelecek.
  • Ana omurga zaten fiber optik kablodan oluşuyor, bir hamlenin işareti olacağını zannetmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 10081009101010111012
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.