Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1008. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65.846
Cevap
429
Favori
3.549.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nodex

Başlık içerisinde son günlerde sıkça konuşulmuş router olayı.Arkadaşlar bu konuda alacağınız cihazlar NetMaster olmalıdır.Yazın ben de çok araştırdım bunu.Netmaster kablo modemim var cxc-150. Bu ucuz olan TP-linke falan baktım, bir kaç routera baktım.Çoğu kullanıcı uyumsuzluktan, kopmalardan bahsediyordu.Bir de netmasterın kendi routerı olan Netmaster WDS 840'ı gördüm.Sadece kablo modem için değil, tüm bağlantılar için dağıtıcı(router olduğu için), anteni 2.4 değil 3ghz ki bu da yüksek çekimi sağlar.Fiyatı uygun.Ben uydunet bayisinden 64'e aldım ve uyumlu.Allah'a şükür hiç bir sorun yaşamadım üründen ötürü.Alacaklara bunu tavsiye ederim, sonra başınız ağrımasın.

ve ayrıca:

Buraya baktınız mı? Bahsettiğiniz ürün de 2.4 GHz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 8 Nisan 2011; 11:49:32 >

• Abbys ati bahçelievlerin neresindesin sen tam olarak bende bahçelievlerde Çalışlar caddesi tarafındayım.Ben de uydu ente gecmeyı düşünüyorum nasıldır iyimidr.
  • şimdi arkadaşlar yeni taşındığım eve net bağlatacağım, ttnete kuruş vermek istemiyorum. o yüzden alternatif olarak sadece bu var elimde ve değerlendirmek istiyorum.
    birinci sorum şu:
    hani 1 hafta dene beğenmezsen iade edersin denmiş ya, 24 ay taahhütte de böyle bir şans var mı? yoksa bağlantı ücreti vs vs verip hiç bir kampanyaya dahil olmadan bağlantı aldığımızda mı bu hakkımız oluyor?

bir de istanbul avcılar merkez'den hizmet alan arkadaşlar geribildirim yaparsa sevinirim. hız/kesilme gibi mevzular ne alemde. uydunet bayiisi hiç srun yok falan dedi ama tabi kimse malım ekşi demez.
  • Arkadaslar

Uydunete gecmeyi dusunuyorum. Yalniz su an kullandigim adsl modemimi kullanamaycagimi soylediler. Bende sadece siyah renkli motorola modemi alip su an kullandigim airtimes marka adsl modeme baglayip internete girebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

quote:

Orijinalden alıntı: leonist74

quote:

istanbul bahçelievlerde oturuyorum.2 yıldır teledünya ve uydunet abonesiyim.bu 2 yıllık süre zarfında teledünyada 3 sefer 1-2 saatlik kesinti oldu,bölgesel arızalar yüzünden.uydunette 2 sefer kesinti oldu,bölgeseler arızalar yüzünden.uydunet 5 mbps sınırsız.pc 7/24 açıktır ve sürekli torrent'te download'dadır.ortalama hız 580 kb/590 kb arasında değişir.çok nadir zamanlarda olsada 300 kb düzeyine düştüğüde olur.bu düşme 1-2 dakika sürer ve eski hızına tekrar ulaşır...

şimdi uydunetten bıkmış arkadaşlara soruyorum; ben adsl sorunlarından bıkmış ve uydunet'e geçti geçeli sorunsuz rahat internet kullanan bir insanım.bende bir gariplik-anormal'likmi var ????

internetten online oyun oynamayı denedinmi hiç mesela bad company 2 veya crysis wars yada cod serisi ayda 69 tl verip oyundan 300-400 ping alıp atıldığında uydunet hakkında düşüncelerini tekrar konuşmak isterim doğrusu

bu konuda birşey diyemem,online oyun oynamıyorum.yanlız ben hattımda hiç 300-400 ping görmedim belki sürekli bağlı online oyun oynasam görürdüm,birşey diyemiycem.yanlız kablonet'te online oyun oynayan arkadaşlarım var ve hepside bahçelievlerde oturuyor ve bugüne kadar böyle bir sıkıntıdan bahsetmediler.burdan şu sonuç çıkartılabilir;bahçelievler'de altyapı sağlam ve hizmet kesintisiz.

her halükarda aynı yere geliyoruz; bölge bölge değişen hizmet kalitesi için,"KABLONET berbat" diye genelleme yapılamaz.sen bölgeni belirtki,senin bölgende kablonet alıcak olanlar 2 kere düşünsün.benim bölgemde kablonet alıcaklarda hiç düşünmesin

bende istanbul bahçelievlerde oturuyorum (yayla)

dediğin gibi download lar bu hızlarda seyrediyor ama saat gece 01:00 - 16:00 arasında ttnetten bıkmış biri olarak uydunet 5mbit e geçmiştim ama inteneti sadece belirli saatlerde düzgün kullanabilmek online oyunlarda sürünmek hiç beklemediğim bir şeydi adamlara problemi izah etmekten bıktığımdan taahhüdü bozup ttnet 16mbit adsl2 ye geçtim şuan online oyunlardaki ping süreleri uydunetten %50 daha iyi en azından rahat oyun oynayabiliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hitechh

Abbys ati bahçelievlerin neresindesin sen tam olarak bende bahçelievlerde Çalışlar caddesi tarafındayım.Ben de uydu ente gecmeyı düşünüyorum nasıldır iyimidr.

ben yayla'dayım.dün çalışların bir arka sokağında(cafe mania tarafı) oturan arkadaşıma başvuru yaptık.bugün bağlıycaklar.gelişmeleri bildiririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _köle_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leonist74

quote:

istanbul bahçelievlerde oturuyorum.2 yıldır teledünya ve uydunet abonesiyim.bu 2 yıllık süre zarfında teledünyada 3 sefer 1-2 saatlik kesinti oldu,bölgesel arızalar yüzünden.uydunette 2 sefer kesinti oldu,bölgeseler arızalar yüzünden.uydunet 5 mbps sınırsız.pc 7/24 açıktır ve sürekli torrent'te download'dadır.ortalama hız 580 kb/590 kb arasında değişir.çok nadir zamanlarda olsada 300 kb düzeyine düştüğüde olur.bu düşme 1-2 dakika sürer ve eski hızına tekrar ulaşır...

şimdi uydunetten bıkmış arkadaşlara soruyorum; ben adsl sorunlarından bıkmış ve uydunet'e geçti geçeli sorunsuz rahat internet kullanan bir insanım.bende bir gariplik-anormal'likmi var ????

internetten online oyun oynamayı denedinmi hiç mesela bad company 2 veya crysis wars yada cod serisi ayda 69 tl verip oyundan 300-400 ping alıp atıldığında uydunet hakkında düşüncelerini tekrar konuşmak isterim doğrusu

bu konuda birşey diyemem,online oyun oynamıyorum.yanlız ben hattımda hiç 300-400 ping görmedim belki sürekli bağlı online oyun oynasam görürdüm,birşey diyemiycem.yanlız kablonet'te online oyun oynayan arkadaşlarım var ve hepside bahçelievlerde oturuyor ve bugüne kadar böyle bir sıkıntıdan bahsetmediler.burdan şu sonuç çıkartılabilir;bahçelievler'de altyapı sağlam ve hizmet kesintisiz.

her halükarda aynı yere geliyoruz; bölge bölge değişen hizmet kalitesi için,"KABLONET berbat" diye genelleme yapılamaz.sen bölgeni belirtki,senin bölgende kablonet alıcak olanlar 2 kere düşünsün.benim bölgemde kablonet alıcaklarda hiç düşünmesin

bende istanbul bahçelievlerde oturuyorum (yayla)

dediğin gibi download lar bu hızlarda seyrediyor ama saat gece 01:00 - 16:00 arasında ttnetten bıkmış biri olarak uydunet 5mbit e geçmiştim ama inteneti sadece belirli saatlerde düzgün kullanabilmek online oyunlarda sürünmek hiç beklemediğim bir şeydi adamlara problemi izah etmekten bıktığımdan taahhüdü bozup ttnet 16mbit adsl2 ye geçtim şuan online oyunlardaki ping süreleri uydunetten %50 daha iyi en azından rahat oyun oynayabiliyorum.

aynı civardayız sanırım,bende yayla(tam merkez ışıklar)'dayım.daha öncede söylediğim gibi,online oyun oynamıyorum,bu durumdaki sıkıntıları bilmiyorum.demekki bölge gözetmezsizin online oyunlarda verimli değil.Bu durumda kablonet tavsiyesi isteyene "fazla online oyun oynamıyorsan ve rapid sitelerinden fazla download'la işin yoksa alabilirsin" diyeceğiz

• quote:

Orijinalden alıntı: hot_sauce

şimdi arkadaşlar yeni taşındığım eve net bağlatacağım, ttnete kuruş vermek istemiyorum. o yüzden alternatif olarak sadece bu var elimde ve değerlendirmek istiyorum.
    birinci sorum şu:
    hani 1 hafta dene beğenmezsen iade edersin denmiş ya, 24 ay taahhütte de böyle bir şans var mı? yoksa bağlantı ücreti vs vs verip hiç bir kampanyaya dahil olmadan bağlantı aldığımızda mı bu hakkımız oluyor?

bir de istanbul avcılar merkez'den hizmet alan arkadaşlar geribildirim yaparsa sevinirim. hız/kesilme gibi mevzular ne alemde. uydunet bayiisi hiç srun yok falan dedi ama tabi kimse malım ekşi demez.

taahhütlü veya taahhütsüz 1 hafta deneme hakkınız var.başvuru yaparken bu hakkınızı doğrulatabilirsiniz.
  • bu benim hattım.
    bugün çalışların bir arka sokağındaki arkadaşıma bağlattığımız 1 mbps limitsiz hızıda test ettim.ondada aynı şekilde ping 10ms,9ms,11 ms şeklinde değişti.
    bağlantıyı yapmak için gelen kablonet çalışanı arkadaşlarlada bu konu hakkında biraz sohbet ettik.çocuklar "abi çok normal ama,bahçelievler bizim kalemiz.en sorunsuz ve sağlam altyapı b.evler'de" dediler.
    yani düşündüğüm gibi,en kaliteli ve sorunsuz hizmeti biz alıyoruz.

KABLONET [ANA KONU]

KABLONET [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abyss_ati -- 9 Nisan 2011; 19:41:35 >

• Yahu zaten şu sıralarda indirme çok çok iyi ama nedense son 5 aydır youtube gibi sitelerde videolar müthiş yavaş yüklenmekte.
  • arkadaşlar kablolu modem kullanmaktayım. 2. el kablosuz modem aldım. kullanabilmem için ne yapmam gerekiyor ? mac adresini mi kayıt ettirmem gerek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem18

arkadaşlar kablolu modem kullanmaktayım. 2. el kablosuz modem aldım. kullanabilmem için ne yapmam gerekiyor ? mac adresini mi kayıt ettirmem gerek ?

uyduneti arayıp , yeni aldığınız modemin arkasındaki mac adresini verin.

yarım saat içerisinde o modemi kullanmaya başlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem18

arkadaşlar kablolu modem kullanmaktayım. 2. el kablosuz modem aldım. kullanabilmem için ne yapmam gerekiyor ? mac adresini mi kayıt ettirmem gerek ?

uyduneti arayıp , yeni aldığınız modemin arkasındaki mac adresini verin.

yarım saat içerisinde o modemi kullanmaya başlarsınız.

teşekkürler. ah bi de cevap verse şu çağrı merkezi... yoğun bir saate denk geldim herhalde.
  • @kinemania haklısınız. Ben 3db demek istemiştim.Yanlış bilgilendirmişim kusura bakmayın.

@dukenukem18 o çağrı merkezine ulaşabilmek bir erdem zaten.Sürekli meşgul ya da direk kapanıyor.
  • ne oldu simdi 10 mbit ve 20 mbit fiyatlarını güncelleyip 50-100 mbit gibi şıkları da ekliyorlar mı ?
  • Nerdeeeeeee!!
    Mahkumuz düşük hızlara yüksek fiyat vermeye...
  • Kablonet

kampanya yapmis. Sizce verdikleri modemi bendeki airties access pointle eslestirebilirmiyim? ne dersiniz.

Airties access point 302
  • router özelliği varsa olur ama sadece access point, bridge veya repreater'sa olmaz diye düşünüyorum.

hoş bu ürünün router özelliği yok gözüküyor.Bu ürün kablolu router 'lari kablosuz yapmak icin veya wireless 'in etkime mesafesini arttırmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 13 Nisan 2011; 2:22:24 >

• cbw daha iyi olacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serapkaya

Merhaba, uydunete gecmeyi dusunuyorum. Kampanya ile verilen Netmaster cbw-700v markali modem mi iyi olur, yoksa Motorola SB5101i + Tp-Link TL-WR941ND 300MBPS Wireless Router secenegi mi iyi olur?

TESEKKURLER.

4-5 ay önce uydunet modem bedava kampanyası ile aldım.Şimdilik sorun yok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 10061007100810091010
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.