Şimdi Ara

KABLONET [ANA KONU] (1012. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
65.836
Cevap
429
Favori
3.548.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 yıllık uydunet abonesiydim , sırf online oyunlarda sıkıntı yarattığı için kapattırdım. eskiden en iyisiydi ama yerinde saydı sürekli . geçmeyin derim.
  • ya bugün geldi taktı adamlar ama masaüstüne bağladılar ağ bağlantısı yok dedi ama laptoptan girince 192....'li adrese girdi modemin arayüzüne. masaüstünde niye bağlnatı yok diyor? gerçi şimdi evde değilim son durumu bilmiyorum ama. naapmam lazım sorun devam ediyorsa?
  • Ben de bir gazla uydunete başvurumu yaptım bugün. 8 gün içinde geleceklerini söylediler de gelmeden ne kadar zaman önce haber verirler acaba? 8mbitten sonra 1mbit yavaş gelecek muhtemelen ama bu ttnet de bizi sömürüyor... Uydunet bağlandıktan sonra telefonu da kapatacağım adsl'i de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inishmore

Ben de bir gazla uydunete başvurumu yaptım bugün. 8 gün içinde geleceklerini söylediler de gelmeden ne kadar zaman önce haber verirler acaba? 8mbitten sonra 1mbit yavaş gelecek muhtemelen ama bu ttnet de bizi sömürüyor... Uydunet bağlandıktan sonra telefonu da kapatacağım adsl'i de.

ttnet kullanırkende telefon kapatılabilio diye biliyorum
  • Fiber daha hızlıdır, ama sonuçta 1 Mbit olduğu için ciddi bir performans artışı olmaz. Adsl max 106kb/s Uydunet 120-125 kb/s olur, bana göre neredeyse aynı eğer adsl hattınızda ciddi sorunlar yoksa tabi. Ayrıca değerlendirirken sadece hıza değil diğer kriterlerede (Ping, Paket kayıpları) bakmanızı öneririm.

Ancak bu noktada önemli olan şu; eğer siz 1 Mbit sınırsız kullanıp veya 8 Mbit netlimitsiz kullanıp 50 küsür lira para veriyorsanız, Uydunet'e düşünmeden geçin, çünkü 1 Mbit sınırsız 29 TL. Sadece geçmeden önce buradan bölgenizi belirtin ki sorun yaşamayın.

quote:

Orijinalden alıntı: a.Po7

sormak istediğim şey şuydu;

1mbit bakır kablodan bağlandığımız mı? yoksa

1mbit fiberoptik kablodan bağlandığımız mı daha hızlı.. yada aynı mı?

fiber daha hızlı olur diye tahmin ediyorum.. ama şuanda zaten oldukça yavaş fiberdede bu yavaşlık devam etcekse hiç geçmem daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi It's My Life -- 4 Mayıs 2011; 13:50:53 >

• arkadaşlar selamlar bende oncekı gunlerde basvuru yaptım, cumartesi gunu gelip baglantıyı yapacaklar...memnun olan veya olmayanlar genelde mevkiye gore degısıyor anladıgım kadarıyla...ben izmir/uckuyular goztepe taraflarında oturuyorum buradan arkadaslar var ıse performansı nasıl degerlendırırler acaba...
    gerci cumartesıden sonra 1 hafta boyunca deneme suresı gıbı bır hakkımız var eger begenmezsek ıptal edebilme hakkımız saklı duruyormus o sure zarfında bende tecrubelerı paylasırım.
  • Evde sistem kesintisiz güç kaynağına bağlı, ama dün elektrikler kesildiğinde modem sinyali kaybediyor.
    Adsl de böyle olmazdı. Anladığım kadarı ile apartmanın ana kutusundaki zamazingoya da KesintisizGKaynağı takmak lazım.
    Voip olsa tel de gitti demektir bu :)
  • kim diyor oyunlarda adsl daha hızlıdır.uydunetin bulunduğunuz bölgeye göre iyi yada kötö olmasından kaynaklanıyor.
    pc den cs , ps3 den de pes kasan biri olarak uyduya laf ettirmem ki adsl de hali hazırda bağlı hala.
    adsl ping sürelerini uydu ile kıyaslama bile..
    bilmeyen yanlış yorum yapmasın.
  • Şu tarifelerde bir değişiklik yapsalar iyi olacak. 1 mbit'i 19'a indirsinler, 29 liraya da 2 mbit versinler artık.
  • turkcell 1 gbit 'e geçirir biz hala 1-2 mbit fiyatlarından medet umuyoruz , bu hallere düşürenlerin utanması lazım tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

turkcell 1 gbit 'e geçirir biz hala 1-2 mbit fiyatlarından medet umuyoruz , bu hallere düşürenlerin utanması lazım tabi.

+1
  • arkadaşlar merhaba,
    bende ttnet ten kurtulup evime uydunet bağlatmak ve torrenten film vs. indirmek istiyorum fakat son zamanlarda bazı siteleri açmıyor, dns değistirmek gibi şeylerin de fayda etmediği söyleniyor durum hala öylemi sitelere girilemiyormu? kullanan arkadaşlar yorum yapabilirmi?
  • günün belirli saatlerinden youtube ve benzeri sitelerden video izlemek ızdırap olabilir onun dışında download & upload hızında eğer bölgesel arızalar yoksa memnun kalacaksındır diye düşünüyorum.Dns olarak da güzel ülkemizde pek cok site yasakli oldugu icin zaten herkes dns kullanıyor bu durum uydunet'e has değil.
  • cevap için teşekkürler geçiş işlemlerine başlayabilirim
  • arkadaşlar sözleşmede temiz internet kısmında hangisini seçicez, hani bazı siteler açılmıyormuş temiz internet olunca öyle olsun istemiyorum, her şeyi açsın hangisini işaretlemem lazım? bir de ip bloğu'na ne dicem? bi de güvenli internet derken filtre tarzı bi olay mı oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: streamin

turkcell 1 gbit 'e geçirir biz hala 1-2 mbit fiyatlarından medet umuyoruz , bu hallere düşürenlerin utanması lazım tabi.

bide hatirlarsaniz uydunet 20 mbiti 2000 liraya veriyordu, simdi SOL 1 gbiti 1000 liraya verecek hemde ilk 3 ay 500 lira, valla uydunetin yaninda bu tarife sudan ucuz sudan
  • temiz interneti seçme dostum ..Alakalı alakasız her siteye engenl koyuyorlar.Hem sansüre dolaylı yoldan da olsa destek vermeyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Vivera

Fiber daha hızlıdır, ama sonuçta 1 Mbit olduğu için ciddi bir performans artışı olmaz. Adsl max 106kb/s Uydunet 120-125 kb/s olur, bana göre neredeyse aynı eğer adsl hattınızda ciddi sorunlar yoksa tabi. Ayrıca değerlendirirken sadece hıza değil diğer kriterlerede (Ping, Paket kayıpları) bakmanızı öneririm.

Ancak bu noktada önemli olan şu; eğer siz 1 Mbit sınırsız kullanıp veya 8 Mbit netlimitsiz kullanıp 50 küsür lira para veriyorsanız, Uydunet'e düşünmeden geçin, çünkü 1 Mbit sınırsız 29 TL. Sadece geçmeden önce buradan bölgenizi belirtin ki sorun yaşamayın.

quote:

Orijinalden alıntı: a.Po7

sormak istediğim şey şuydu;

1mbit bakır kablodan bağlandığımız mı? yoksa

1mbit fiberoptik kablodan bağlandığımız mı daha hızlı.. yada aynı mı?

fiber daha hızlı olur diye tahmin ediyorum.. ama şuanda zaten oldukça yavaş fiberdede bu yavaşlık devam etcekse hiç geçmem daha iyi.

Öncelikle cevap için çok teşekkürler, Antalya/soğuksu da oturuyorum varmı burayla ilgili bilgisi olan.. merkezi yer olduğu için sorun olmaz diye düşünüyorum ama buralarda oturan varsa ve bağlantı kalitesini paylaşırsa çok daha iyi olur tabiki

• Son 1 Haftadır Gayrettepe ve civarında anlık kesinti yaşayan var mı deli olucam son 10 gündür nerdeyse böyle.
  • arkadaşlar bugün teledünya ve uyduneti bağlatdık.Görüntü süper ,internet ilk açılırken ekran hemen gelmiyor.ama oda wireless den olabilir düşünüyorum.
    youtube,dailymotion denemelerini yapacağım.hadi hayırlısı.
  • 
Sayfa: önceki 10101011101210131014
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.