Şimdi Ara

kablolu kulakların hemen bozulması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 sene önce cellurline bluetooth kulaklık aldım hala canavar gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 5 Aralık 2023; 16:16:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de samsung note 3 ün kutusundan çıkan kablolu var. Hala taş gibi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ugreen sağlamdır.

• Uzun süredir kablosuz kullanıyorum, çok büyü konfor sağlıyor. Kablolularda 1 seneden sonra kabloda temazsızlık oluyordu, bunda öyle bir dert yok.

• adanavalısi kullanıcısına yanıt
    Bunda da elektro manyetik frekans olayı var. Ge beyne çok yakın. Tamam konfor açısından güzel ama sağlık açısından şaibeli. Ben sırf bu yüzden bıraktım. Şüphesi bile yeter. İleride hangi sağlık sorunu açacağı veya açma ihtimali meçhul.

• Şüpheniz yerinde ancak o cihazların yaydığı dalgalar x-ray gibi iyonize edici dalgalar değil, daha çok radyo dalgası gibi. Tabi ki en iyisi kaçınmak ama neredeyse her odada modem olan bir ortamda kulaklık çok büyük bir fark oluşturmaz bence. Evde yine kablolu kullanıyorum ancak dışarıda kablosuzdan uzun süre daha vazgeçmem muhtemelen.

• diğer kulaklıklardaki konuyla aynısı kalitesizse çabuk bozulur.

bunun sadece marka ile de ayırmak doğru olmaz sonuçta örn sony nin ekonomik kulaklıkları var profesyonel kulaklıkları var.

6 yıldır aynı kablolu kulaklığı kullanıyorum meizu hd50 70$ a vergisiz aliexpressden getirmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZaalKoris vas Qwib-Qwib -- 6 Aralık 2023; 17:57:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kablolu her zaman tercihimdir gereksiz radyasyon fazlalığı wireless. xiaomi hybrid pro 2016 da aldım hala çalışıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.