Şimdi Ara

Kablolu bağlantıyı engelleme (hicomm modem )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar alt komsumla interneti paylaşıyorduk ama o ayrıldı interneti tak dediğinde kıramıyorum takıyorum
    Ama şöyle bir sorun var benim hızımı çok düşürüyor hem onun kalbini kırmadan yani bağlı gözüksün ama ama bağlanamasın yani nete çıkmasın istiyorum nasıl yapabilirim modemim hicom 4 portlu adsl router var mı bunun bi çaresi kablosuz olsa hemen halledicemde kablolu olunca yapamıorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olun litfen

• Komşuın tak değinde kırmıyorsun güzel.. Kullandığında ücret istersen oda seni kırmazsa o da güzel.. Yok kırarsa ne amaç gittiği malum zaten.. Modem markasını bilmem ama genelde mac filtreleme özelliği bütün modellerde var.. Ama internete giremediğinde sana soracak nedir eskiden giriyorduk şimdi ne olduda giremiyoruz diye.. bir modeme bakayım şifresi ne idi derse ne yapacaksın? Sen en iyisi bir adet 9 Voltluk pil al 1.5 lira civarı.. uçlarına birer kablo vasıtası ile toplu ineğe bağla Bu iğneleri arkadaşına giden kablo pinlerine sırasıyla şöyle bir gezdir (Her uçta 5 saniye kadar bir tut elektiği) Bundan sonra isteyemez bence Biraz zalim oldu ama.. (Ben 9 V dedim ama o yetmeye bilir 48V daha iyi olur sen pil yerine Telefon prizinden al elektirği o halleder merak etme..) Beleşci uyanıklığın sonu diyelim bu hikayeyede...

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_alp

Komşuın tak değinde kırmıyorsun güzel.. Kullandığında ücret istersen oda seni kırmazsa o da güzel.. Yok kırarsa ne amaç gittiği malum zaten.. Modem markasını bilmem ama genelde mac filtreleme özelliği bütün modellerde var.. Ama internete giremediğinde sana soracak nedir eskiden giriyorduk şimdi ne olduda giremiyoruz diye.. bir modeme bakayım şifresi ne idi derse ne yapacaksın? Sen en iyisi bir adet 9 Voltluk pil al 1.5 lira civarı.. uçlarına birer kablo vasıtası ile toplu ineğe bağla Bu iğneleri arkadaşına giden kablo pinlerine sırasıyla şöyle bir gezdir (Her uçta 5 saniye kadar bir tut elektiği) Bundan sonra isteyemez bence Biraz zalim oldu ama.. (Ben 9 V dedim ama o yetmeye bilir 48V daha iyi olur sen pil yerine Telefon prizinden al elektirği o halleder merak etme..) Beleşci uyanıklığın sonu diyelim bu hikayeyede...

zaten ortaktık ama ben çıkıom dedi tmm dedim şimdi istior yani beleşçiliği abartıyor
    sorum hala geçerli ?

• net limiterle kısıtlamayı dene.
  • adamın bilgisayarına nasıl yükliyeyim bunu benim sorumu okudunuz mu?
  • Modemden dhcp'yi kapat.
    Onun kabloyu takınca bilgisayarı IP alamayacak, manuel girmeyi beceremezse, ağa dahil olup giremeyecek.
    Sen de kendi bilgisayarına manuel IP aldır, öyle kullan.
  • Modemim bozuldu de tek portlu modem tak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Levcho

Modemden dhcp'yi kapat.
    Onun kabloyu takınca bilgisayarı IP alamayacak, manuel girmeyi beceremezse, ağa dahil olup giremeyecek.
    Sen de kendi bilgisayarına manuel IP aldır, öyle kullan.

onu nasıl yapıcagız işte önemli olan bende iki tane makine var ayrıca ikisinede ipi atamam lasım bi yardımcı olursanız
  • yardım edebilecek birileri yokmu acaba
  • bir allahın kulu bu konu hakkında birşeyler bilmiyormu acaba lütfen yardım edin
  • mantıklı bir açıklama bulamamış demekki kimse bence kullandırtmak istemiyorsan açık açık söyle sonuçta internetin kesilme olayı diye birşey olmaz karşı tarafı inandıramazsın buna bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: sero77

mantıklı bir açıklama bulamamış demekki kimse bence kullandırtmak istemiyorsan açık açık söyle sonuçta internetin kesilme olayı diye birşey olmaz karşı tarafı inandıramazsın buna bana

işte bu kadar kırmamak için bu kadar uğraşacağına ya beraber ödeyelim de yada kusura bakma olmazz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewerpower -- 17 Aralık 2008; 23:40:41 >
  • mac filitreleme yap..yada ıp filitlereme yap ağında ışık yanar ama nete giremez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.