Şimdi Ara

Kablolama konusunda yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1-2 hafta içinde sistem toplayacağım ve güzel görünmesi için ek olarak örgü kırmızı kablolar almak istiyorum ama tam olarak hangi kablolardan kaç tane ihtiyacım olduğunu bilmiyorum.

1080
    hard disk
    ve asus z170 deluxe anakart kullanacağım tam olarak kaç tane 8 wat 6 wat 24 pin vs vs kablolardan almam gerekiyor ?

İTÜ Bilgisayar Mühendisliği
    Intel i7-6700 | MSI H170A GAMING PRO | Cooler Master Hyper 212 EVO | HyperX FURY 16GB (2x8GB) 2133MHz DDR4 | EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | EVGA SuperNOVA 650 G2 | 2 x WD Caviar Blue 1TB |
    Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III | Zalman Z11 NEO | 5 x Noctua NF-S12A PWM | DELL U2414H | Logitech G533 | Logitech G710+ | Logitech G900 | Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Extended | Xbox One Wireless Controller
  • Tam modüler PSU alırsanız amazondan falan full sleeved kablo setleri satılıyor onlardan alabilirsiniz.
    Daha uygun fiyatlı olsun derseniz normal psu alıp sleeved uzatma kabloları alabilirsiniz forumda / kendi sitesinden satış yapan bir arkadaş vardı modifiyemalzemecisi diye aratırsanız görürsünüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var :(
    19 yıl önce açıldı
    maddi yardıma ihtiyacım var
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.