Bildirim
Yardıma ihtiyacım var :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
yokmu yardım edicek
_____________________________ -
up _____________________________ -
Sorunu Biraz Daha Detaylı anlatsaydın Eminim Yardımcı Olacak arkadaşlar Çıkardı. Oyun Oynarken Arkaplana Bakmak istediğini Söylüyorsun, Neyin Arkaplanı bunu Anlamış değilim :)) _____________________________ AşK DeDiĞiN KoCa BiR YaLaN, RüyaNDa GöRSeN iNaNMa!!! -
Ekran kartı yetersiz kalıyor olabilir. Ne gibi oyunlar oynuyorsunuz? Ekran kartınız kaç mb?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC004 -- 7 Mayıs 2007; 15:49:30 >_____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: BuRaK80
Sorunu Biraz Daha Detaylı anlatsaydın Eminim Yardımcı Olacak arkadaşlar Çıkardı. Oyun Oynarken Arkaplana Bakmak istediğini Söylüyorsun, Neyin Arkaplanı bunu Anlamış değilim :))
Hehe bende şimdi baktım biraz eksik anlatmışım.
Şimdi silkroad,call of duty 2 oynarken msn falan bakmak için alt+tab yapıyorum. bilgisayar takılı kalıyor. hiç bir tuş işlemiyor. mecburen reset atmak zorunda kalıyorum.
Ekran kartım : ge force fx 5200 128mb_____________________________ -
bekledin mi bunu yaptığında yani bu oyunlar işlemci ve ram'i yediğinden çok yavaş geliyor olabilir yani kesin emin misin kitlendiğinden? _____________________________ HER ZAMAN UMUT VARDIR!
Anti-"Bu kadar kısa sürede iki mesaj atamazsınız"! -
Evet yarım saat falan beklediğim oldu.
sistemin özelliklerini yazar mısın?kaldırmıyor olabilir belki bu kadar işlemi
şimdilik başka bişi gelmiyor aklıma
_____________________________ HER ZAMAN UMUT VARDIR!
Bende öyle düşündüm. Eskiden 512 ram vardı gene bilgisayar takılıyordu.
1 gb ram aldım gene takılıyor.
işlemci ne?oyunda sorun olabilir mi?cd'den filan belki?işlemci ısısına da bak mesela oyna bi yarım saat filan oyundan çıkıp bak bakalım kaç derece bide oyunu açar açmaz yapıncada yapıyor mu yoksa bi süre geçtikten sonra yapınca mı takılıyor? _____________________________ HER ZAMAN UMUT VARDIR!
Kilitlenme, kullandığınız bilgisayara ve oynadığınız oyuna göre değişir. Ne oynuyorsunuz? 2000 yılındaki oyunlarla günümüz oyunları arasında dünyalar kadar fark var çünkü...
Ancak bu sorun bir tek sizde değil. Piyasadaki en iyi makine bile, belli bir miktar kasılma yapar. Bunu dert etmeyin.
Soru nekran kartından yada sürücüsünden de kaynaklanabilir._____________________________ -
Ama birşey daha var. Bir gün takılmıyor. Ertesi gün takılıyor.
Yaptığım işlemler hep aynı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gD -- 8 Mayıs 2007; 13:16:53 >_____________________________ -
Oyun açıkken işlemcinin hızı :
http://img517.imageshack.us/my.php?image=speefanty6.jpg_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: gD
Ama birşey daha var. Bir gün takılmıyor. Ertesi gün takılıyor.
Yaptığım işlemler hep aynı..
Bunun sebebi ; bir gün az oynamışsındır ve diğer bir gün daha çok oyunda kalmışsındır. Yani oyun içinde ne kadar uzun süre kalıp oynarsanız, makinenin Windowsa dönmesi o kadar uzun süre kasar.
Örnek vermek gerekirse, oyuna girip 10-15 dakika oynadıktan sonra windowsa dönmek için 4-5 saniye harcıyor diyelim. Atıyorum ki , 3-4 saat oynadıktan sonra windowsa dönmek istesen en az 1-2 dakika beklersin. Oyun içinde az durmak ile çok durmak arasında fark olur.
benim ekran kartı ge force fx5200 128 mb. 512 de ram war.call uf duty oynarken msn ye bakması biraz zor oluyor ama. seninki gibide donmuyor.kısa surelı
_____________________________ - -
pm attım sana işlemcin çok ısınıyor ya fanın tozlandığı için tam soğutma yapamıyor yada yeterli gelmiyor kasanı açıp temizlemeyi dene gene olmazsa fanı değiştirmen gerek _____________________________ HER ZAMAN UMUT VARDIR!
antivirüse tarat bi bendede aynı şey oluodu tarattım ve sorun ortadan kalktı ama antivirüse taratcaksan nod32 ye tarat 

quote:
Orjinalden alıntı: blackeagle1245
pm attım sana işlemcin çok ısınıyor ya fanın tozlandığı için tam soğutma yapamıyor yada yeterli gelmiyor kasanı açıp temizlemeyi dene gene olmazsa fanı değiştirmen gerek
Ben bir kere fanı yerinden çıkartıp geri takmıştım. Tam oturmadığı zaman sorun çıkarırmı bu işlemci fanı ?_____________________________
Benzer içerikler
- monitör going to sleep nasıl açılır
- disk boot failure insert system disk and press enter
- wifi sinyal güçlendirici tavsiye
- intel uhd graphics 620
- facebook hesabına başka cihazdan giriş bildirimi
- telefonum donuyor ne yapmalıyım
- pc kapatma komutu
- ekran kartı resetleme
- uygulama düzgün olarak başlatılamadı 0xc00007b
- klavye kısayolları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı