Şimdi Ara

K9 Süper Ajan filmine gitmeyi düşünüyorsanız bir daha düşünün :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: attagun

Enteresan bir durumdur ki Türk Sinemsı ne yapsa beğenilmiyor. Ayrıca bu kadar eleştirilmeyi de hak etmiyor.
    Eleştirilerimizin dozunu hiç bir zaman ve hiç bir işte doğru yapamıyoruz. Hele eleştiri konusu Türk Sineması olduğu vakit. Aman Allahım her kafadan bir ses. Ben inanıyorum ki bu filmde aynı seneryo ile Yabancı film olsaydı bu kadar eleştirmezdiniz. El insaf edin yahu.
    Gitmeyelim diyorsunuz etmeyelim diyorsunuz peki bir sorun kendinize bakalım kaç tane Film yapılıyor Türkiye' de.
    Siz filme gitmeseydim keşke diyip üstüne birde sizde gitmeyin diye insanları teşfik ediyorsunuz ondan sonrada çıkıp diyorsunuz ki.
    Daha güzellerini yapsınlar gidelim.
    İnanflı olalım birazda değerlerimze sahip çıkalım. Türk Sineması sinemaya gitmeyerek düzelmez aksine gidildikçe değeri artar. Seneryolar üretilir. Filmlere istek çoğaldıkça daha kaliteli daha güzel filmler seyrederiz.
    Amacım burada bir tartışma yaratmak değil sadece bir konuda sizlerin farklı bir düşünce ile Yapılan her Türk Filmine kötü de olsa eleştirilerinizin dozunu ayarlayarak. Filmleri izleyenleri rencide etmeyecek. Yapımcıları film yapmaktan zarara uğratmayacak şekilde yapmanızı istemekten başka amacım yok.

Herkese saygılar.

Hocam katılıyorum elimden geldiğince Türk filmlerine katkıda bulunmaya çalışıyorum fakat fırsatınız varsa gidin sinemaya ne demek istediğimi anlayacaksınız...

Açıkçası yabancı film de olsa beğendim demezdim..

Ama oyunculuk filmi eğlenceli kılıyor o konuda yalan söylemiyim

• quote:

Enteresan bir durumdur ki Türk Sinemsı ne yapsa beğenilmiyor. Ayrıca bu kadar eleştirilmeyi de hak etmiyor.
    Eleştirilerimizin dozunu hiç bir zaman ve hiç bir işte doğru yapamıyoruz. Hele eleştiri konusu Türk Sineması olduğu vakit. Aman Allahım her kafadan bir ses. Ben inanıyorum ki bu filmde aynı seneryo ile Yabancı film olsaydı bu kadar eleştirmezdiniz. El insaf edin yahu.
    Gitmeyelim diyorsunuz etmeyelim diyorsunuz peki bir sorun kendinize bakalım kaç tane Film yapılıyor Türkiye' de.
    Siz filme gitmeseydim keşke diyip üstüne birde sizde gitmeyin diye insanları teşfik ediyorsunuz ondan sonrada çıkıp diyorsunuz ki.
    Daha güzellerini yapsınlar gidelim.
    İnanflı olalım birazda değerlerimze sahip çıkalım. Türk Sineması sinemaya gitmeyerek düzelmez aksine gidildikçe değeri artar. Seneryolar üretilir. Filmlere istek çoğaldıkça daha kaliteli daha güzel filmler seyrederiz.
    Amacım burada bir tartışma yaratmak değil sadece bir konuda sizlerin farklı bir düşünce ile Yapılan her Türk Filmine kötü de olsa eleştirilerinizin dozunu ayarlayarak. Filmleri izleyenleri rencide etmeyecek. Yapımcıları film yapmaktan zarara uğratmayacak şekilde yapmanızı istemekten başka amacım yok.

Herkese saygılar.

Haklısınız ama bir yere kadar.Bu tür filimlere gidildikçe böyle filimlerin sayısı hızla artacak gişeden dolayı.Halk bu tür basit filmlere tepkisini koymalı ki daha kaliteli filmler çekilsin...Ama bizde halk beğeniyor ki böyle filmler çıkmaya devam ediyor ne yazık ki.

• anomorphis2e gittik arkadaşla, serikatil filmi falan diye, bir daha sinemaya gitmeyi düşünmüyorum, işkence gibiydi

isim yanlış oılablilir wiilam defoe oynuyor başrolde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 28 Eylül 2008; 22:32:45 >
  • Benim arkadaşlarda gitmiş izlemeye tek kelime ile rezalet diyorlar Gidecekseniz Wall-e ye gidin bayramda kesin gideceğim
  • Wall-e gidilir ama Orjinal Cinayet(ler)-Righteous Kill gösterime girmiş ne @K9 Süper Ajan nede @Wall-e gitmem sinemada ... K9 Süper Ajan izlemem bile Afişinden belli ne olduğu saygılar...
  • hem Wall-E seyrettim, hem süper Ajan K9.

süper ajan k-9 gibi filmlere gidilmemeli ki doğru dürüst bir iş olmadan "dur komik bir şeyler yazıver sen, çekelim, parayı vuralım" mantığına bi son verilsin... böyle saçmalık olmaz. kaliteli iş büyük parayla olmuyor... ne güzel türk filmleri de yapılıyor.

wall-e ise, son yıllarda seyrettiğim en iyi filmlerdendi. hayran kaldım... bu kadar mı güzel film yapılır. herkese tavsiye ederim.
  • Yazık...
  • reklamında köpekler çiftleşiyodu dedim iyidir ama değilmiş
  • Cengiz Küçükayvaz olduğu filmde gülmüyorsanız ve eleştiriyorsanız harbiden bi sorun vardır severim kendisini ama çok şaşırdım yorumlara
  • quote:

Herkese saygılar.

Sadece ufak bir yeri alıntı yaptım ki cevabımı sana vermek istediğimi belirtmek için. Açıkcası ben Türk filmlerine gitmeye özen gösteririm ki burdaki adamların hababam sınıfı , maskeli beşler serilerini hep sinemada izlemişimdir ve beğenmişimdir. Fakat bu filmi beğenmedim , çok çocukça ve saçma geldi arkasından arkadaşlarımı bilgilendirmek için yazdım ki onların görüşlerinide öğreneyim seninde gördüğün gibi olumlu konuşan kimse yok böyle bir filme izlenme kazandırarak onları geliştiremeyiz sadece yapabileceğimiz en saçma filmi yapalım nasıl olsa Türk sinemasına para kazandırmak için gelirler bakışı olur senin açından bakacaksak.

• quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

Cengiz Küçükayvaz olduğu filmde gülmüyorsanız ve eleştiriyorsanız harbiden bi sorun vardır severim kendisini ama çok şaşırdım yorumlara

Adamın oyunculuğu çok iyiydi ama senaryo...
  • filmin adından ve afişinden belli zaten ne olduğu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erhan

Biraz aradım bölümde bu konuyu denk gelmedim , Bugün iftara rahat yetişebildiğimiz tek seans bu filmin vardı girelim dedik zaman geçer hem komiğe benziyor fakat film tam bir hayal kırıklığıydı ilkleri yaşattı bana bu film ilk defa bir sinema salonunda bu kadar uyku bastırdı , ilk defa salonu terkettim. Sizinde bu film ile ilgili yorumlarınızı almak isterim ki bu hataya düşecek olan arkadaşlar bilgilensin.

quote:

/>

Tür : Komedi / Macera
    Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008
    Yönetmen : Bülent İşbilen
    Senaryo : Duygu Gelbal
    Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Melih Ekener (K9) , Cengiz Küçükayvaz (Deşifre) , Didem Erol (Ayşe Kosovalı) , Züleyha Karyağdı , Salih Kalyon (Amerikan Generali) , Erdal Tosun , Haldun Boysan , Atilla Sarıhan , Osman Gidişoğlu , Fatih Altınöz (Kekeç Oğlan) , Bülent Şakrak , Arif Burak Öncü , Atilla Arcan
    Uluslararası terörist Deşifre, tüm dünyadan terör örgütlerinin paralarını işletiyordur. Deşifre bir gün Pentagon’dan bir virüs çalar ve üzerinde çalıştığı kimyasal silah kullanıma hazır hale gelir.

Planını Türkiye’de toplanan NATO zirvesinde, virüsü su şişelerinin içine enjekte ederek gerçekleştirir. İnsanların başkalaşmasına sebep olan virüsle delegelerin kimi kadına, kimi ağaca vb. dönüşür. Olayı çözmek için görevlendirilenlerse başarılı olduğu kadar sakar da olan ajan K9 ve güzel ve seksi ortağı ajan Ayşe Kosovalı'dır.

Sakarlık ve absürdlüklerle dolu macera, türüyle Avrupa sinemasında dahi örneği olmayarak Türkiye için de bir ilktir. 2.5 milyon dolar bütçeli filmin başarılı oyunculardan oluşan ve 1.500 figürana sahip zengin kadrosunun yanısıra sanat yönetmenliğini, senaryodaki seçiciliğiyle tanınan 5 Altın Portakal ödüllü Mustafa Ziya Ülkenciler yapmıştır.

Beraber gittiğimiz en kötü filmdi bunu kabul etmemek elde değil. Biz ki zamanında "Arabalar" gibi aslında güzel olan bir filme ne laflar etmiştik şimdi bu filme etmemek elde değil yani. Resmen hakaret edesim geldi oynayan oyuncularımıza bu filmden sonra insan Türk sinemasına nasıl güvensin ki? Anlaşılan illa yorumlarına bakıpta 2-3 gün sonrasından belki çok övülürse gidicez böyle Türk filmlerine. Filmden anlaşılan o ki Saçmalıklarla çocukları güldürmeye çalışmışlar ama +13 çok gülünç bir durum gerçekten.

• quote:

Orjinalden alıntı: smd

quote:

Orjinalden alıntı: MoĞoLLar

Cengiz Küçükayvaz olduğu filmde gülmüyorsanız ve eleştiriyorsanız harbiden bi sorun vardır severim kendisini ama çok şaşırdım yorumlara

Adamın oyunculuğu çok iyiydi ama senaryo...

şaşırmadım aksinede inanmazdım zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

reklamında köpekler çiftleşiyodu dedim iyidir ama değilmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

reklamında köpekler çiftleşiyodu dedim iyidir ama değilmiş

Burda giden herkes senin düşüncenle gitti zaten hocam ama maalesef.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.