Biraz aradım bölümde bu konuyu denk gelmedim , Bugün iftara rahat yetişebildiğimiz tek seans bu filmin vardı girelim dedik zaman geçer hem komiğe benziyor fakat film tam bir hayal kırıklığıydı ilkleri yaşattı bana bu film ilk defa bir sinema salonunda bu kadar uyku bastırdı , ilk defa salonu terkettim. Sizinde bu film ile ilgili yorumlarınızı almak isterim ki bu hataya düşecek olan arkadaşlar bilgilensin.
quote:
/>
Tür : Komedi / Macera Gösterim Tarihi : 26 Eylül 2008 Yönetmen : Bülent İşbilen Senaryo : Duygu Gelbal Yapım : 2008, Türkiye
Melih Ekener (K9) , Cengiz Küçükayvaz (Deşifre) , Didem Erol (Ayşe Kosovalı) , Züleyha Karyağdı , Salih Kalyon (Amerikan Generali) , Erdal Tosun , Haldun Boysan , Atilla Sarıhan , Osman Gidişoğlu , Fatih Altınöz (Kekeç Oğlan) , Bülent Şakrak , Arif Burak Öncü , Atilla Arcan Uluslararası terörist Deşifre, tüm dünyadan terör örgütlerinin paralarını işletiyordur. Deşifre bir gün Pentagon’dan bir virüs çalar ve üzerinde çalıştığı kimyasal silah kullanıma hazır hale gelir.
Planını Türkiye’de toplanan NATO zirvesinde, virüsü su şişelerinin içine enjekte ederek gerçekleştirir. İnsanların başkalaşmasına sebep olan virüsle delegelerin kimi kadına, kimi ağaca vb. dönüşür. Olayı çözmek için görevlendirilenlerse başarılı olduğu kadar sakar da olan ajan K9 ve güzel ve seksi ortağı ajan Ayşe Kosovalı'dır.
Sakarlık ve absürdlüklerle dolu macera, türüyle Avrupa sinemasında dahi örneği olmayarak Türkiye için de bir ilktir. 2.5 milyon dolar bütçeli filmin başarılı oyunculardan oluşan ve 1.500 figürana sahip zengin kadrosunun yanısıra sanat yönetmenliğini, senaryodaki seçiciliğiyle tanınan 5 Altın Portakal ödüllü Mustafa Ziya Ülkenciler yapmıştır.
Filmin adından belli zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: Darth Nihilus
Filmin adından belli zaten.
bu sondu!
bir daha böyle salak filmlere gitmicem. reklamına aldandım ve dedim ki bu sefer komik....
tabi ki yanılmışım.
quote:
Orijinalden alıntı: oert
bu sondu!
bir daha böyle salak filmlere gitmicem. reklamına aldandım ve dedim ki bu sefer komik....
tabi ki yanılmışım.
Alıntıları Göster
Bu kadar kaliteli kadro bu kadar kötü filmde nasıl oynamış hayret doğrusu
quote:
Orijinalden alıntı: flym4n
Bu kadar kaliteli kadro bu kadar kötü filmde nasıl oynamış hayret doğrusu
Alıntıları Göster
bu tür filmleri amerikanlar güzel yapıyor.bizimkiler o kadar olmadı daha.tam bir fiyaskoydu valla kendime çok kızdım .keşke gitmeseydim.
quote:
Orijinalden alıntı: oert
bu sondu!
tabi ki yanılmışım.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: oert reklamına aldandım ve dedim ki bu sefer komik....
tabi ki yanılmışım.
Bizde fragman kurbanıyız
quote:
Orijinalden alıntı: Erhan
quote:
Orjinalden alıntı: oert reklamına aldandım ve dedim ki bu sefer komik....
tabi ki yanılmışım.
Bizde fragman kurbanıyız
Alıntıları Göster
belli bu filmin kötü olduğu. artık bu tür filmlere bi son verilmeli
belli bu filmin kötü olduğu. artık bu tür filmlere bi son verilmeli
Alıntıları Göster
bi get smartı izleyin bide bunu izleyin verdiğiniz paraya acırsınız. adı zaten ayrı bi olay oraya hiç girmek istemiyorum benim bildiğim k9 köpek ismi
quote:
Orijinalden alıntı: DARKRUSE
bi get smartı izleyin bide bunu izleyin verdiğiniz paraya acırsınız. adı zaten ayrı bi olay oraya hiç girmek istemiyorum benim bildiğim k9 köpek ismi
Alıntıları Göster
o kadarda kötü değildi ama bazı sahneler evt çok sıkıcıydı ama ben yinede güldüm filmde
quote:
Orijinalden alıntı: DistricT
o kadarda kötü değildi ama bazı sahneler evt çok sıkıcıydı ama ben yinede güldüm filmde
Alıntıları Göster
didem erol'a kıl gidiyom. "hacı taş gibi karı mal mısın?" diyen olabilir ama, o egosunu alıp; s.ktirsin gitsin diyesim geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: DARKRUSE
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DARKRUSE
Get Smart mı? Dağlar gibi fark var 2 si arasında. Birisi 2. bölümün başlamasını beklerken insanı sıkar diğerinin başlaması adamı sıkar salondan çıkarsın böyle bi fark Birde isim olayı bu elemanın lafta bindiği araba karışmış köpek eğitim yurduna gitmiş buda orda K9 eğitimi almış.
quote:
Orijinalden alıntı: Erhan
quote:
Orjinalden alıntı: DARKRUSE
Get Smart mı? Dağlar gibi fark var 2 si arasında. Birisi 2. bölümün başlamasını beklerken insanı sıkar diğerinin başlaması adamı sıkar salondan çıkarsın böyle bi fark Birde isim olayı bu elemanın lafta bindiği araba karışmış köpek eğitim yurduna gitmiş buda orda K9 eğitimi almış.
Alıntıları Göster
Gitmeyin şöyle kalitesiz Türk filmlerine.Türkiye'de zaten bi film yapılırsa -gerçekten kaliteli- ona gidersiniz, boşuna bunlara para kazandırıp devam filmlerine olanak verdirtmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-43457567878756
Gitmeyin şöyle kalitesiz Türk filmlerine.Türkiye'de zaten bi film yapılırsa -gerçekten kaliteli- ona gidersiniz, boşuna bunlara para kazandırıp devam filmlerine olanak verdirtmeyin.
Alıntıları Göster
Ben Didem Erol için gitmeyi düşünüyordum ama çok kötü madem gitmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Frénch Kiss
Ben Didem Erol için gitmeyi düşünüyordum ama çok kötü madem gitmiyorum.
Alıntıları Göster
En son izlediğiniz film konusuna yazmıştım galasına gittiğimi ve sadece oyunculuğu ve didem erolu beğendiğimi diğer şeylerin vasat ve altı olduğunu ama takan olmamış demekki
quote:
Orijinalden alıntı: kangaetemo
En son izlediğiniz film konusuna yazmıştım galasına gittiğimi ve sadece oyunculuğu ve didem erolu beğendiğimi diğer şeylerin vasat ve altı olduğunu ama takan olmamış demekki
Alıntıları Göster
bu filme gidilmez
Yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı, başrollerini Melih Ekener, Cengiz Küçükayvaz, Didem Erol, Züleyha Karyağdı, Atilla Arcan ve Haldun Boysan’ın paylaştığı film, son yılların en iddialı yapımlarından biri olarak gösteriliyor.
yarıldığım andır
quote:
Yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı, başrollerini Melih Ekener, Cengiz Küçükayvaz, Didem Erol, Züleyha Karyağdı, Atilla Arcan ve Haldun Boysan’ın paylaştığı film, son yılların en iddialı yapımlarından biri olarak gösteriliyor.
yarıldığım andır
arkadaşım seninde aklına zorunmu vardıda bula bula bu filmi buldun boşver girmeseydiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Görkem !
arkadaşım seninde aklına zorunmu vardıda bula bula bu filmi buldun boşver girmeseydiniz
Alıntıları Göster
Belli oluyor isminden zaten nasıl bir film olduğu.Bu tür filmlere gidenlerde zaten genelde cinsel içerik görmek için gidiyor maalesef.
Ülkemizde bu tür filmler yayınlanıyor demek ki izleyici beğeniyor.Bu da bizim seviyemizi gösteriyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Kassady
Belli oluyor isminden zaten nasıl bir film olduğu.Bu tür filmlere gidenlerde zaten genelde cinsel içerik görmek için gidiyor maalesef.
Ülkemizde bu tür filmler yayınlanıyor demek ki izleyici beğeniyor.Bu da bizim seviyemizi gösteriyor...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
Valla bana davetiye filmin olduğu gün geldi açıkçası filmin isminden çocuk filmi sandım..
Aslında biraz haklı çıktım film çocukça... Ama erotik sahneler de var ne iş anlamadım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Reasonable
Valla bana davetiye filmin olduğu gün geldi açıkçası filmin isminden çocuk filmi sandım..
Aslında biraz haklı çıktım film çocukça... Ama erotik sahneler de var ne iş anlamadım
Alıntıları Göster
Enteresan bir durumdur ki Türk Sinemsı ne yapsa beğenilmiyor. Ayrıca bu kadar eleştirilmeyi de hak etmiyor. Eleştirilerimizin dozunu hiç bir zaman ve hiç bir işte doğru yapamıyoruz. Hele eleştiri konusu Türk Sineması olduğu vakit. Aman Allahım her kafadan bir ses. Ben inanıyorum ki bu filmde aynı seneryo ile Yabancı film olsaydı bu kadar eleştirmezdiniz. El insaf edin yahu. Gitmeyelim diyorsunuz etmeyelim diyorsunuz peki bir sorun kendinize bakalım kaç tane Film yapılıyor Türkiye' de. Siz filme gitmeseydim keşke diyip üstüne birde sizde gitmeyin diye insanları teşfik ediyorsunuz ondan sonrada çıkıp diyorsunuz ki. Daha güzellerini yapsınlar gidelim. İnanflı olalım birazda değerlerimze sahip çıkalım. Türk Sineması sinemaya gitmeyerek düzelmez aksine gidildikçe değeri artar. Seneryolar üretilir. Filmlere istek çoğaldıkça daha kaliteli daha güzel filmler seyrederiz. Amacım burada bir tartışma yaratmak değil sadece bir konuda sizlerin farklı bir düşünce ile Yapılan her Türk Filmine kötü de olsa eleştirilerinizin dozunu ayarlayarak. Filmleri izleyenleri rencide etmeyecek. Yapımcıları film yapmaktan zarara uğratmayacak şekilde yapmanızı istemekten başka amacım yok.