Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

farukkk

tolyo fotolar güzel ve ilginç

teşekkür ederim dostum...
  • şu cam driverlara artık ayar olamaya başladım valla ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

Tolyo . fotolar dehşet verici.. tavşanmı o tam çözemedim.

tavşan tabi dostum heralde hiç yabani tavşan görmedin!
    2 günlüğüne köye ava gitmiştim nasib oldu 1 tane vurdum. hem driver ı deneyelim hemde anı olsun dedim çektim.

valla 2 3 sene tavşan besledim ama yabani değil. yabani ilkkes gördüm. bugs bunny :)

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

şu cam driverlara artık ayar olamaya başladım valla ya

bir denemede ultimate 2,23 wihten ve vivid arasında yaptım bu gün
    wihten
     k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

vivid

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

wihten

vivid

vivid

• Faruk bir şey soracağım. Hani *sol*sağ gibi bir şeyler yazıp yazılım bilgisine ulaşılıyor yani onu hatırlayamadım. Bir yardımcı olursan sevinirim.
  • > * < < * < *
  • Çok teşekkür ederim Faruk. Bu arada wihten ile vivid arasında pek bir fark göremedim. Biraz yorumlar mısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Macıllı

Çok teşekkür ederim Faruk. Bu arada wihten ile vivid arasında pek bir fark göremedim. Biraz yorumlar mısın

bende göremedim okadar aradım çok yakın birbirlerine ama ben wihten tercih ederim

çünkü gece çekiminde ve makroda wihtenler daha iyi bu arada 2,20 wihteni çok tutmuştum

bu arada windows vista açılışını denemek

isteyen varsa buyrun indirebilirsiniz telefona nasıl atacağınızda imzamda setol kullanımında mevcut

http://rapid-share.com/files/93516650/Vista_Startup_Shutdown.zip.html

bu dosyayı tele atmak için
    tpa/Preset/system/settings klasörünün içine splaşhı atıyoruz ve ilk tpa dosyasını zipliyoruz

llk sayfadaki menümde biraz değişiklik yaptım şuanda kullandığım menü denemenizi tavsiye ederim

http://rapid-share.com/files/93805451/menu.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 22 Şubat 2008; 0:39:32 >

• çok teşekkür tekrardan.

bu arada benim şahsi görüşürm 2,3 withen driver iyi. tabi diğerleri kötü demek değil bu. wtheni 2.3 tuttum
  • ultimate 2,23 wihten belge modu serçe parmağımdan daha küçük bir biblo sıfır ışık

ultimate 2,23 vivid

ultimate 2,20 wihten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 22 Şubat 2008; 0:05:36 >

• Faruk menünün yeni görünümü harika olmuş ellerine sağlık. iki resimde ben koyayım

Bunu driver atmadan önce çektim. Wtihan 2,2

Bunlarda wtihan 2,3

Makro olarak Suyu çekmek istedim şefaf bi cisim nasıl olur acaba diye

Buda florsan ayarda autofocus açıkken çekilmiş resim

Yorumum şu olacakki, withannın son sürümü diğerine göre biraz daha geliştirilmiş. Bir sayfa önce yazdığım ışıkta parlama sorunu giderilmiş ve gözümle gördüğüm doğal renklerin aynısını fotoda da gördüm. Ne abartı bir canlı renk var ne de solmuş görünümli bir renk var. Nasıl görüyorsam öyle.

Ek olarak şunu diyeceğim ki. Withan da netlik doğallık güzel vs tamam da, yanlız şu portre modlarındaki hayalet mod berbat. Aşırı parlak ve bulanık çekiyor. Şunu kaldırsalar çok güzel olur valla. Portre çekimlerinden biri orjinalinde kalsın Şidmi kontrol ettimde 2,20 ve sonra çıkan standart vivid ve withan tüm ultimate serilerinde hayalet mod var portrelerde ve bu berbat oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 22 Şubat 2008; 18:57:39 >

• ya bu 2.23 ne zaman çıktı benim bildiğim en son çıkan 2.3 hiçbir yerde 2.23 diye birşey yok
    Yazılımcı Online resimler çok güzel withan gece çekimlerinde ve flaşsız çekimlerde daha iyi zaten withan flşasız çekimler için
  • Evet 2.23 diye versiyon yok. 2.20, 2.3 var.
  • Evet arkadaşlar yanlış yazılmış.yazılımcinin klavyesi sursmuş herhalde:) birde wildwolf whten flaşli flaşsiz her çekimde iyi sonuç veriyor.sadece portrede hayalet mod olması kötü yani.yoksa diğer bütün modlarında iyi bir performans sunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 22 Şubat 2008; 18:51:18 >
  • sorry
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

sorry

KULAĞIN ÇINLADI HERHALDE

HEMEN GELDİN

ultimate 2,3 whten bugün çektiğim fotolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 22 Şubat 2008; 19:33:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

sorry

KULAĞIN ÇINLADI HERHALDE

HEMEN GELDİN

ultimate 2,3 whten bugün çektiğim fotolar

ohaa çiçeğe bak Güzel çekmişin tamamda bu çiçeği bu mevsimde nasıl buldun yaw, ya da kışın yetişen bişey mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 22 Şubat 2008; 21:34:18 >

• quote:

Yazılımcı Online

çiçek alıntısını düzeltirsen sevinirim sayfa zor açıyo
    bu çiçeği bir açılışta buldum çiçeğin altında sap vardı onuda parka götürdüm çimenlere diktim

ve fotoyu çektim biraz yaratıcılık işte

çiçeğin altına bakarsan saptan tutuğum elimi görebilirsin

esato dakiler bu fotolar için ne yorum yapmış

edit varmı demişler aman tanrım çok güzel demişler

avrupayıda bu cam driverli yapacağım

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=161414&forum=17# yorumu görmek için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 22 Şubat 2008; 20:57:21 >

• Standard™ ~~~> No colour gain implemented (stock default)
    * VividColour™ ~~> Colour gain to insanity (0b)
    * Withan™ ~~~~~> High colours only when flash off (less noise on flash pics)

standartta renkler normal
    vivid de renkler canlılaştırılmış
    withan da flaşsız resimlerde daha iyi renk var ingilizcesi iyi olanlar bunu tam olarak çevirse iyi olur
    withanın flaşlı resimleriyle vivid in flaşlı resimlerinde çok fark var hatta esato da birisi kola şişesini vivid ve withan ile flaşlı ve flaşsız çekmişti gerçekten renklerde çok fark vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

Standard™ ~~~> No colour gain implemented (stock default)
    * VividColour™ ~~> Colour gain to insanity (0b)
    * Withan™ ~~~~~> High colours only when flash off (less noise on flash pics)

standartta renkler normal
    vivid de renkler canlılaştırılmış
    withan da flaşsız resimlerde daha iyi renk var ingilizcesi iyi olanlar bunu tam olarak çevirse iyi olur
    withanın flaşlı resimleriyle vivid in flaşlı resimlerinde çok fark var hatta esato da birisi kola şişesini vivid ve withan ile flaşlı ve flaşsız çekmişti gerçekten renklerde çok fark vardı

ben yukardaki hulk makrosunu sıfır ışık flaşla çektim vivid aşırı renk verdi wihten 2,3 en iyisini çekti ve diğer versiyonlarında denemelerimde

dışarda pek fark yok gece çekimi yetersiz ışıkta vivid te çok noıse oluyor makroda sonuç zaten whten onun için whten tercihim

dikkat edersen esato fotoları camleri bizim gibi inceleyemiyor ve nerdeyse camleri othere bile atamamışlar

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.