Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

withan 2.35 denicem. beyenirsem kalıcak. yoksa 2.3 süper..
  • quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

harbidende withan 2.3 süper yaa..

withan 2.35 denicem. beyenirsem kalıcak. yoksa 2.3 süper..

2,35 denedim 2 foto çektim 2,35 de çok güzel

ve portredeki hayalet mod çıkarılmış bu çok güzel olmuş

kalite 2,3 ile hemen hemen aynı hatta 2,35 biraz daha iyi diyebilirim

bu cam driver bayağı güzel sonuçlar veriyor k 790 na

ultimate 2,3 wihten kendimi makroladım

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 24 Şubat 2008; 1:14:51 >

• gözlükler yakışmamış bence

• quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

gözlükler yakışmamış bence

evet öylesine takmıştım gözlükçü dükkanında olursan hepsini takıyorsun işte

gözlüksüz daha yakışıklıyım değilmi
  • ultimate standart 2.35

ultimate withan 2.35

fark..

• quote:

ghostweb

fazla bir fark oluşmamış fotolarda bak vividlede çek yine aynı olacak dış mekan fazla farketmiyor

ama karanlık ortam ve makrolarda çok fark edecektir wihten o modlarda diğerlerinden daha üstün olacak standart ile wihten birbirlerine çok yakın çekimler sergiliyor birazdam makro karşılaştıracağım bekleyin geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

ghostweb

fazla bir fark oluşmamış fotolarda bak vividlede çek yine aynı olacak dış mekan fazla farketmiyor

ama karanlık ortam ve makrolarda çok fark edecektir wihten o modlarda diğerlerinden daha üstün olacak standart ile wihten birbirlerine çok yakın çekimler sergiliyor birazdam makro karşılaştıracağım bekleyin geliyor

hocam birde rica etsem oda içinde flaşlı ve flaşsız portre modunu karşılaştırabilirmisin tabi flaşlı anca gece olur

• quote:

Orjinalden alıntı: ajfa

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

ghostweb

hocam birde rica etsem oda içinde flaşlı ve flaşsız portre modunu karşılaştırabilirmisin tabi flaşlı anca gece olur

karşılaştırıyorum 2,35 vivid ile 2,35 portre modunuda karşılaştırıyorum bu arada 2,35 wihten makro arabanın tekeri patlamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 24 Şubat 2008; 13:34:10 >

• ultimate withan 2.35

• quote:

ghostweb

foto güzel çıkmış eline sağlık

arkadaşlar 2,35 wihten cam driverin çalışma prensibi şu bütün modlarda çok güzel performans sağlıyor

portre moduna alıp yetersiz ışıkta bile flaş açmazsanız bile çok noısız güzel fotolar elde ediyosunuz örnek fotoyu aşagıya ekledim oda neredeyse karanlık

flaşı açarsanız portre modunda yetesriz ışıkta bile foto bozulacaktır flaşlı fotoyu sadece sıfır ışıkta kullanacağız ve sıfır ışıkta çektiği portre ye inanamayacaksınız çok güzel ve çok az noisez foto çekeceksiniz çekimlerinizde bunları aklınızın bir kenarına not edin AF BİRAZ YAVAŞLIYOR BU MODDA

örnek foto flaşsız yetersiz ışık 2,35 wihten portre modu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 24 Şubat 2008; 15:28:13 >

• enzo ferrari den selamlar

sizce hangi cam driver????

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

enzo ferrari den selamlar

sizce hangi cam driver????

tabiki ultimate wihten 2,35 tavsiye edrim

yukarıda dediğim gibi portre modunun ne kadar işe yaradığını size göstermek için bir örnek foto koyuyorum

ultimate wihten 2,35 otomatik mod flaş kapalı

ultimate wihten 2,35 portre mod flaş kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 24 Şubat 2008; 14:44:34 >

• arkadaşlar ilk sayfadaki menümü biraz daha değiştirdim denemek isteyenlere tavsiye ederim

http://rapid-share.com/files/94510911/menu.rar.html

tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 24 Şubat 2008; 15:05:27 >
  • Arkadaşlar değişik bi karşılaştırma yapayım dedim. ultimate 2.35 vivid-withan-standart versiyonlarla sıra sıra çekim yapıp sonra resimlere 8x zoom yapıp kaydettim. bakın bakalım nasıl farklar var...
    2.35 vivid

2.35 withan

2.35 standart

• quote:

tolyo

zoomda bir fark yok sadece ten rengi vivide aşırı wihtende ve standarta ideal

tabikli wihten

adamı kobay olarak kullanmışsınacıdım adama o kadar flaş geldi gözlerine
  • quote:

farukkk

tabikli wihten

zoom da bi fark yok diyosunda vividle withan ın ayrıntı farkı biraz belli oluyo! vivid de kaşın kılları pek belli olmuyo ama withanda biraz belli...
    bu arada acıdığın adam benim

• quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

farukkk

tabikli wihten

zoom da bi fark yok diyosunda vividle withan ın ayrıntı farkı biraz belli oluyo! vivid de kaşın kılları pek belli olmuyo ama withanda biraz belli...
    bu arada acıdığın adam benim

evet katılıyorum sana zaten vividi denemiyorum bile ilk denemelerimde sınıfta kalıyor

senmisin işte bu gerçek sony ericsoncu kendini cam denemesinde kör olma riskinide alarak denemeyi yapmışsın

teşekkür ederiz

• quote:

farukkk

evet katılıyorum sana zaten vividi denemiyorum bile ilk denemelerimde sınıfta kalıyor

senmisin işte bu gerçek sony ericsoncu kendini cam denemesinde kör olma riskinide alarak denemeyi yapmışsın

teşekkür ederiz

rica ederim ne demek. ama gerçek sonyericsson cu deyince bu aralar LG wievty aklımı çeliyo biraz
    gerçi daha telefon değiştirmeyi düşünmüyorum ama ilerde alacağım tel. ne olur dersen sonyericsson olur diyemiyorum! LGwievty karanlık ortam çekimleri haricinde k850i den üstün görünüyo! hele videosu tartışılmaz...tabi fiyat farkı göz önüne alınmazsa en iyisi N82 ama bakacaz artık fiyatlar biraz düşsün hele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 24 Şubat 2008; 17:35:40 >

• evet çok yakından flaş patlatmanı tavsiye etmem

fotolar çok ii.... withancıyız biz
  • ultimate wihten 2,35 sıfır ışık alacakaranlık portre mod sıfır noiseli çekiyor

ultimate wihten 2,35 sıfır ışık normal portre mod sıfır noiseli çekiyor

ultimate wihten 2,35 florasan yetersiz ışık portre mod sıfır noiseli çekiyor

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.