Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: opr

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

quote:

Orjinalden alıntı: opr

ben bugüne kadar güncelleme harici bişey yapmadım şimdi ise bir kaç değişklik yapmak istiyorum main dosyası olayını anladım ama o site rusça ve nerden indirmek gerekiyor orasını bulamadım ve telefonda cıd ne demek ben nasıl anlaıycam benim telefonumun ne olduğunu

telefon k790i

CID numarası sanırım partilere göre değişiyor. Main dosyası ilk sayfada var. Eğer daha eski istersen topsony, topse.ru gibi sitelerden indirebilirisin.

ben eskisini yenisini bilmiyorum benim hangisine uyumlu olduğunu nasıl anlarım şu an en son sürüm yüklü ama hiç pach yüklmemedim o ilk sayfadaki main dosyası linki rusçamı yada başka bir dilmi ben ondan pek bişey anlamadım

ilk sayfada yazılım ile sorun yaşayan arkadaşların yapacağı işlemler altındaki dosyaları yükleyeceksin son sürüm o

ve uygun patchleride üstünde o yazılıma ait mega patchi var onları atacaksın

neyse gerek kalmadı telefon bozuldu galiba artık hiç açılmıyor çöpe gidicek bi değişklik yapalım dedik telefondan olduk iyimi

• Tolyo . fotolar dehşet verici.. tavşanmı o tam çözemedim.
  • tolyo fotolar güzel ve ilginç

quote:

opr

arkadaşım herşey ilk sayfada konuda mevcut

yazılımı tekrar yükleyeceksin açılacak orada dediğim işlemleride yaparsan telefonunu sen bile tanıyamayacaksın

sadece dikkatli okumanı tavsiye ederim
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Aslında uzak çekimlerde otofokusu devre dışı bırakırım. Bir de K790i'min lensinde bir çizik oluştu. Yanlamasına düz bir çizgi. Nasıl ve neden oluştu bir türlü çözemedim.

geçmiş olsun benim telde çizik falan yok katze

foto modları bu telde bayağı fark ediyo servise götür bakalım ne diyecekler kamera arızalı diye söyle benim tanıdığım arkadaşım böyle yapmış herşeyini değiştirmişti

yeni ultimate serisi camler çıkmış denemek isteyenler indirebilirler
    Ultimate v2.3 Standard�

http://www.4shared.com/file/38396178/22df030/Ultimate_Camera_Driver_v23Final_Standard_for_K790_K800_K810.html

Ultimate v2.3 VividColour�

http://www.4shared.com/file/38396190/9275558c/Ultimate_Camera_Driver_v23Final_VividColour_for_K790_K800_K810.html

Ultimate v2.3 Withan�

http://www.4shared.com/file/38396199/eba9ed28/Ultimate_Camera_Driver_v23Final_Withan_for_K790_K800_K810.html

gündüz bi deneme yapalım bakalım.

• sıfır ışık
    her şey otomatik
    2,3 vividcolor

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**
  • quote:

basrimutaf

eger sıfır ışık dışardan hiç bir ışık gelmiyorsa cyber shot iyi aydınlatmış cam driverde iyi çekmiş

bu arada bende çok güvendiğim 2,20 whten ile 2,3ü vividi makroda karşılaştırayım
  • karşılaştırdım vivid diğer versiyonlarda olduğu gibi aşırı renk veriyor ama 2,3 wihteni yine tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 21 Şubat 2008; 2:20:24 >
  • quote:

quote:

basrimutaf

eger sıfır ışık dışardan hiç bir ışık gelmiyorsa cyber shot iyi aydınlatmış cam driverde iyi çekmiş

bu arada bende çok güvendiğim 2,20 whten ile 2,3ü vividi makroda karşılaştırayım

elektrikler kesilmişti. ay ışığı bile içeri vurmuyordu. çektim
  • quote:

karşılaştırdım vivid diğer versiyonlarda olduğu gibi aşırı renk veriyor ama 2,3 wihteni yine tavsiye ederim

2,3 withen atıcam telefona.

2,20 standart bence manzara modunda fena değildi. makroda ise 2,20 withen iyiydi.

şimdi 2,3 vivid sanıyorumki manzara modunda çok iyi çekecek. 2,3 withanı merak ediyorum. ben genelde manzaradan ziyade portre resimler ufak makrolar vs seviyorum.
  • Fotolar makro - belge modunda 2.3 withan ile çekilmiştir.

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUTAF -- 21 Şubat 2008; 21:10:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

quote:

karşılaştırdım vivid diğer versiyonlarda olduğu gibi aşırı renk veriyor ama 2,3 wihteni yine tavsiye ederim

2,3 withen atıcam telefona.

2,20 standart bence manzara modunda fena değildi. makroda ise 2,20 withen iyiydi.

şimdi 2,3 vivid sanıyorumki manzara modunda çok iyi çekecek. 2,3 withanı merak ediyorum. ben genelde manzaradan ziyade portre resimler ufak makrolar vs seviyorum.

Evet basri manzara modunda 2.3 vivid ve diğerlerininde güzel olacağını sanıyorum.makroda ve iç mekan çekimlerinde whiten kesinlikle cok başarılı ama portrede bu versiyona hayalet mod eklendiği için portresi sorunlu ben portrede 2.1 vivid i veya yeni çıkan 2.3 vividi kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 21 Şubat 2008; 10:20:17 >

• standart ultimate2,20

yemede yanında yat dedikleri bu olsa gerenk...ellerine sağlık annecim

kardankadın..küçük kardeşim bayağı yarıtıcı davranmış

kampüsde karlı günlerin ardından gün batımı...

kampüsden kar manzaraları

buda balkondan kar manzarası...karşı taraf gözükmüyor, bayağı kar yağıyo anlaşılan

• selam arkadaşlar ben genelde telefonu arklarımla beraber resim çektirmek yada insan resimleri çekmek için kullanıyorum. hem flaşla hemde günışığında çektiğim oluyor. buna uygun bir ultimate cam driver önerebilirmisiniz bana? birde bu fotoları çekerken hangi modları kullanmalıyım? makro yada manzara hiç çekmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ajfa

selam arkadaşlar ben genelde telefonu arklarımla beraber resim çektirmek yada insan resimleri çekmek için kullanıyorum. hem flaşla hemde günışığında çektiğim oluyor. buna uygun bir ultimate cam driver önerebilirmisiniz bana? birde bu fotoları çekerken hangi modları kullanmalıyım? makro yada manzara hiç çekmiyorum.

foto çekme tekniği içinde bu konuyu incele daha önce böyle bir konu açılmıştı 2.3 wihren 2,1 vividi öneririm

http://forum.donanimhaber.com/m_19025054/mpage_1/key_810%252Cfoto%252Cayarlar%25FD//tm.htm#19025402 tıkla

quote:

muratcen

olayı çözüşsün sen

güzel fotolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 21 Şubat 2008; 14:20:33 >

• Orjinalden alıntı: farukkk

selam arkadaşlar ben genelde telefonu arklarımla beraber resim çektirmek yada insan resimleri çekmek için kullanıyorum. hem flaşla hemde günışığında çektiğim oluyor. buna uygun bir ultimate cam driver önerebilirmisiniz bana? birde bu fotoları çekerken hangi modları kullanmalıyım? makro yada manzara hiç çekmiyorum.

foto çekme tekniği içinde bu konuyu incele daha önce böyle bir konu açılmıştı 2.23 wihren 2,1 vividi öneririm

http://forum.donanimhaber.com/m_19025054/mpage_1/key_810%252Cfoto%252Cayarlar%25FD//tm.htm#19025402 tıkla

teşekkürler farukk. 2.23 derken 2.3 withan mi 2.2 mi ?

• quote:

ajfa

2.3 wihten

klavyem sürsmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 21 Şubat 2008; 14:21:19 >
  • quote:

quote:

ajfa

2.3 wihten

klavyem sürsmüş

• hocam bi konuda sizden yardım istiycem k810i ye video atmak istiyorum ekte verdiğim resimdeki alanları hangi bilgilerle doldurmalıyım? çözünürlük 240 x 320 onu biliyorum ama frame rate ve ses özelliklerini kaç yapmalıyım?

• quote:

hocam bi konuda sizden yardım istiycem k810i ye video atmak istiyorum ekte verdiğim resimdeki alanları hangi bilgilerle doldurmalıyım? çözünürlük 240 x 320 onu biliyorum ama frame rate ve ses özelliklerini kaç yapmalıyım?

arkadaşım frame rate saniyedeki kare sayısını gösterir. normal ayar 25 civarıdır. 20 ile 30 arası kafana göre ayarla.
    ses ayarlarıda çok fazla önemli değil rakamlar yükseldikçe ses seviyesi ve kalitesi artar ama ortalama rakamları kullansan yeterli olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: basrimutaf

Tolyo . fotolar dehşet verici.. tavşanmı o tam çözemedim.

tavşan tabi dostum heralde hiç yabani tavşan görmedin!
    2 günlüğüne köye ava gitmiştim nasib oldu 1 tane vurdum. hem driver ı deneyelim hemde anı olsun dedim çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 21 Şubat 2008; 15:53:26 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.