Şimdi Ara

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY** (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.081
Cevap
9
Favori
361.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkurler sayın farukk, windows login dediğim ilk sayfada verilen bir patch var telefon açılıp kapanırken windows ekranı geliyor ekrana, telefona ilk yazılım attığımda çalışıyordu fakat patch leri other menusune yukledikten sonra windows patch ini yukledim yuklerken hata veriyor. Sizce sorun açılışda patch dosyasını gördüğü içinmi yükleme esnasında sorun çıkarıyor. Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozkan36

Çok teşekkurler sayın farukk, windows login dediğim ilk sayfada verilen bir patch var telefon açılıp kapanırken windows ekranı geliyor ekrana, telefona ilk yazılım attığımda çalışıyordu fakat patch leri other menusune yukledikten sonra windows patch ini yukledim yuklerken hata veriyor. Sizce sorun açılışda patch dosyasını gördüğü içinmi yükleme esnasında sorun çıkarıyor. Saygılar

rica ederim onu tekrar yükle hata vermez
  • ceptel piyasasından uzak kaldık baya
    arkadaşlar telefonların kamera özellikleri yükseltilmiş vs.. ama şimdi şöyle bir sıkıntı oluyor..
    mesela mms göndericem k810dan, en düşük ayarlarda yani vga bir fotoyu normal kalitede çekiyorum bibakıyorum boyutuna 300kb.. e şimdi bunu haliyle hiç bir mmsede sığdırmak mümkün olmuyor..bununla alakalı geliştirdiğiniz veya bildiğiniz bir ayrıntı varsa paylaşırsanız sevinirim..

bu java resim edit programlarından da elinizde olanları paylaşırsanız iyi olur..
    .hid uzantılı dosyalar ne oluyor bide bunu sorayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

ceptel piyasasından uzak kaldık baya
    arkadaşlar telefonların kamera özellikleri yükseltilmiş vs.. ama şimdi şöyle bir sıkıntı oluyor..
    mesela mms göndericem k810dan, en düşük ayarlarda yani vga bir fotoyu normal kalitede çekiyorum bibakıyorum boyutuna 300kb.. e şimdi bunu haliyle hiç bir mmsede sığdırmak mümkün olmuyor..bununla alakalı geliştirdiğiniz veya bildiğiniz bir ayrıntı varsa paylaşırsanız sevinirim..

bu java resim edit programlarından da elinizde olanları paylaşırsanız iyi olur..
    .hid uzantılı dosyalar ne oluyor bide bunu sorayım...

hangi cam driver bunu yapıyor anlamadım ben az önce çektim 40 kbyt çekti

büyük resmi mms olarak göndermek istediğinde foto boyutu büyükde olsa kendisi mms olarak boyutlandırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 20 Şubat 2008; 14:29:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanlevent

haklısın abi

abi birazda oyun paylaşsak fena olmaz sanıyorum varmı senın tavsiye edebilicegin güzel oyunlar

hani ben cepten fazla oyun oynamam ama kuzenlerim gelınce işe yarıyor

Arkadaşım tam emin değilim ama turkey-forum da beya bişeyler vardı oyun tema java 240*320

kusura bakma linki kaybettim. Sadece siteyi hatırlıyorum Ayrıca site bedava linkleri üye olmadan görebiliyorsun..
    kolay gelsin

• @ Faruk

Resimler çok güzel.

Ya şu cam driver larda sinir olduğum olay çok noise atması. Resimler genelde kumlu özellikle kenarları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

@ Faruk

Resimler çok güzel.

Ya şu cam driver larda sinir olduğum olay çok noise atması. Resimler genelde kumlu özellikle kenarları.

rica ederim katze

örnek bir foto koyabilirmisin özellikle ultimate serisi standart ve wihtende nerdeyse her ortamda noıse oluşmuyor

ben şuana kadar çok başarılı buldum tabi ultimate 2,1 vivid koloru da unutmamak lazım ne demk istediğini anladım o lay orjinal camdada oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 20 Şubat 2008; 20:15:54 >

• Mesela bu resimde noise var. Gökyüzü, apartmanın oluşturduğu gölgeler vb.

Orjinal boyutta ekledim.

k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

Ultimate Standart v2.20 Withan ile çekmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 20 Şubat 2008; 20:23:13 >

• evet katze gördüm ama senin sorunun bence foto modlarından kaynaklanıyo olabilir

bu fotoda manzara modu kullandınmı... bu fotoda eger auto fokus kullandıysan böyle bir durumla karşılaşmış olabilirsin

çünkü uzak bir foto

ben bu camlerde böyle bir sorun ile karşılaşmadım hatta eklediğim fotolar bilgileri sıralıdır yani içinden iyi bile seçmiyorum
  • Aslında uzak çekimlerde otofokusu devre dışı bırakırım. Bir de K790i'min lensinde bir çizik oluştu. Yanlamasına düz bir çizgi. Nasıl ve neden oluştu bir türlü çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 20 Şubat 2008; 20:35:10 >
  • quote:

Aslında uzak çekimlerde otofokusu devre dışı bırakırım. Bir de K790i'min lensinde bir çizik oluştu. Yanlamasına düz bir çizgi. Nasıl ve neden oluştu bir türlü çözemedim.

geçmiş olsun benim telde çizik falan yok katze

foto modları bu telde bayağı fark ediyo servise götür bakalım ne diyecekler kamera arızalı diye söyle benim tanıdığım arkadaşım böyle yapmış herşeyini değiştirmişti

yeni ultimate serisi camler çıkmış denemek isteyenler indirebilirler
    Ultimate v2.3 Standard™

http://www.4shared.com/file/38396178/22df030/Ultimate_Camera_Driver_v23Final_Standard_for_K790_K800_K810.html

Ultimate v2.3 VividColour™

http://www.4shared.com/file/38396190/9275558c/Ultimate_Camera_Driver_v23Final_VividColour_for_K790_K800_K810.html

Ultimate v2.3 Withan™

http://www.4shared.com/file/38396199/eba9ed28/Ultimate_Camera_Driver_v23Final_Withan_for_K790_K800_K810.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 20 Şubat 2008; 20:58:05 >

• Yinemi ya Artık ben test edemem valla başkası test etsin nasıl iyi mi güzel mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Yinemi ya Artık ben test edemem valla başkası test etsin nasıl iyi mi güzel mi

başka forumlara baktım ama pek iyi gelemdi gibi bende artık oralardan kontrol edeceğim 2,20 lere alışmıştım
  • arkadaşlar bir kaç şey yüklemek istedim fakat resimli anlatımda main seçilecek yeri anlamadım o main nerden seçiyoruz telefonun main dosyası nerde o kısmı anlamadım yardımcı olurmusunuz resimli anlatımda 3. adım sanırım o kısım nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 20 Şubat 2008; 22:48:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Yinemi ya Artık ben test edemem valla başkası test etsin nasıl iyi mi güzel mi

başka forumlara baktım ama pek iyi gelemdi gibi bende artık oralardan kontrol edeceğim 2,20 lere alışmıştım

Aynen ya 2,20 ler baya güzel. Fakat ışık dengesi konusunda şu kanıya vardım vivid 2,1 daha önde. Nasıl mı? Farukk sen hatırlarsın hani ben diyordum ya ışığa göre diyafram kısılıyor etraf karanlık kalıyor ama yinede flash patlatıp etrafı ayndınlatıyor ve ışıkt anormal seviyde kalıyordu. İşte bunun aynısı monitör içinde geçerliydi. Monitöre karçı reism çkeince monitör çok net gözüküyor ayrıca etrafda aydınlık çıkıyordu.

Fakat 2,20 vivid de ışık kaynağınıda çok parlatıyor, buda abartı yapıp ışık fazlalığı ve bulanıklık oluşturuyor. Bi ara şu 2,3 leri denerim artık

Bu arada artık topiclere resimleri büyük değilde lütfen küçük reism olarak ekliyelim. 4 mibt olmasına rağmen uzun sürüo yüklenmesi forum çok hantallaştı. Serverdanmıdır nedir anlamadım valla.

• ben bugüne kadar güncelleme harici bişey yapmadım şimdi ise bir kaç değişklik yapmak istiyorum main dosyası olayını anladım ama o site rusça ve nerden indirmek gerekiyor orasını bulamadım ve telefonda cıd ne demek ben nasıl anlaıycam benim telefonumun ne olduğunu

telefon k790i
  • quote:

Orjinalden alıntı: opr

ben bugüne kadar güncelleme harici bişey yapmadım şimdi ise bir kaç değişklik yapmak istiyorum main dosyası olayını anladım ama o site rusça ve nerden indirmek gerekiyor orasını bulamadım ve telefonda cıd ne demek ben nasıl anlaıycam benim telefonumun ne olduğunu

telefon k790i

CID numarası sanırım partilere göre değişiyor. Main dosyası ilk sayfada var. Eğer daha eski istersen topsony, topse.ru gibi sitelerden indirebilirisin.
  • quote:

quote:

ben bugüne kadar güncelleme harici bişey yapmadım şimdi ise bir kaç değişklik yapmak istiyorum main dosyası olayını anladım ama o site rusça ve nerden indirmek gerekiyor orasını bulamadım ve telefonda cıd ne demek ben nasıl anlaıycam benim telefonumun ne olduğunu

telefon k790i

CID numarası sanırım partilere göre değişiyor. Main dosyası ilk sayfada var. Eğer daha eski istersen topsony, topse.ru gibi sitelerden indirebilirisin.

ben eskisini yenisini bilmiyorum benim hangisine uyumlu olduğunu nasıl anlarım şu an en son sürüm yüklü ama hiç pach yüklmemedim o ilk sayfadaki main dosyası linki rusçamı yada başka bir dilmi ben ondan pek bişey anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opr -- 20 Şubat 2008; 23:38:30 >

• quote:

quote:

quote:

telefon k790i

ben eskisini yenisini bilmiyorum benim hangisine uyumlu olduğunu nasıl anlarım şu an en son sürüm yüklü ama hiç pach yüklmemedim o ilk sayfadaki main dosyası linki rusçamı yada başka bir dilmi ben ondan pek bişey anlamadım

ilk sayfada yazılım ile sorun yaşayan arkadaşların yapacağı işlemler altındaki dosyaları yükleyeceksin son sürüm o

ve uygun patchleride üstünde o yazılıma ait mega patchi var onları atacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 21 Şubat 2008; 0:10:41 >

• ultimate 2.20 standart kar/plaj modu
     k790 /k800 /k810 MENÜ /PATCH /CAM DRİVER /ACOUSTİC /YAZILIM /VERSİYON /HER ŞEY**

ayarlar otomatik(flash lı)

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.