Şimdi Ara

K20 Civic TURBO Hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir sorum olacak video hakkında;Bu araç nasıl böyle devir çevirebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 25 Ocak 2012; 0:58:12 >

• Yukarı
  • bilmiyorumda vtec videolarında görüyorum bende bunu sanıyorum 5 bin devirden sonra o şekilde oluyo ve buna '' vtec açma '' deniliyo

http://www.youtube.com/watch?v=nHqJ99o2c04

bak bunu izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 25 Ocak 2012; 3:04:28 >
  • çünkü o bir civic çünkü o bir vtec

vtec anlatılmaz yaşanır.
  • İnternetteki cogu abarti civic videolari araclarin asiri yuklu oldugundan kaynaklida bole bi araci ilk defa goruyorum.
  • kasa hafif turbo büyük tutunamayıp patiye düşüyor normal bir durum.
  • Video hulk civicin hulk in tokatlamadığı araç yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Videodaki araç fazla devir çevirmiyor ki gayet normal devirde kesiciye giriyor. Turbo yapılan her vti bu performansı veriyor zaten, bunda bosst biraz fazla tabi cadde kullanımına pek uygun bir setup değil direk patinaja düşüyor araç.

Bu makinlar stock olarak zaten 8000 den fazla çeviriyor, ECU, Titanyum yay+şapka, sübap ve dereceli eksantirik ile her b,k,f,h serisi vtecle aşağıdaki gibi sorunsuz bir şekilde devir çevirebilirsiniz 4-5 bin tl maliyeti var sadece.

Merak ettiğiniz her detayda yardımcı olurum, kullanılacak malzemeler dahil

• Bu işlem yapılırken pistonlar ve piston kolları değişiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Bu işlem yapılırken pistonlar ve piston kolları değişiyor mu?

Esasen ne yapılmak istediğine bağlı, ama pistonları değiştirip sıkıştırmayı yükseltirsen (kollara gerek yok) iyi bir timing ayarı ile üst devirlerde çok ciddi güç artışı elde edebilirsin ;)

Stock motora da bu devri çevirtebilirsin sadece ECU ile, ama ne zaman kırılır orası belli olmaz. Yani kapakta veya motor içinde yapılan işlemler daha uzun süre sorunsuz kullanım için.

• Burada da V-TEC'in yaptığı ses değişimleri ciddi bir şekilde fark ediliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.