Şimdi Ara

K-Lite Codec Pack Nasıl Yüklenir ? 32Bit & 64Bit RESİMLİ ANLATIM (+Thumbnail sorunu çözümü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
3.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Evet arkadaşlar bununla ilgili birçok sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız var ve nette pek güzel anlatımlar yok böyle birşey açayım arayanlara kolaylık olsun dedim.

TIKLA & İNDİR

32 bit olanlar

üstteki linkten FULL versiyonunu indirip aşağıdaki anlatıma göre kursunlar bütün videolarımızın önizlemeleri sorunsuz gözükecek artık.

64 bit olanlar DİKKAT !

buradan FULL ve 64 bit versionlarını indiriniz.

alttaki anlatımla ilk önce full versiyonunu kurup bitirdikten sonra 64 bit versiyonunuda üstüne aynı şekilde kuracaksınız.

K-Lite Codec Pack Nasıl Yüklenir ? 32Bit & 64Bit RESİMLİ ANLATIM (+Thumbnail sorunu çözümü)

her türlü sorununuzu çekinmeden sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 2 Ağustos 2014; 1:45:02 >

• teşekkürler
  • Konu revize edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Konu revize edildi.

64bit için indirme linki yok. İndirme sitesinde de hem 32bit hem 64bit için olduğu yazıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahtant

quote:

Konu revize edildi.

64bit için indirme linki yok. İndirme sitesinde de hem 32bit hem 64bit için olduğu yazıyor?

sistemi değiştirmiş k lite

full olanı yükleyin
  • Teşekkürler.
  • 64 bit versiyonu diye ayrıldığını ben mi göremedim?Full versiyonunu indiriyorum şu anda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThbrK

64 bit versiyonu diye ayrıldığını ben mi göremedim?Full versiyonunu indiriyorum şu anda

Eskiden 64 ayrıydı şimdi içine gömdüler tek paket çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konu revize edildi.

Hocam bu packi ben zamanında yüklemiştim ve windows media player ile kullanıyordum.Acaba bu packi başka playerlar ile de kullanabilir miyiz?Yani mesela VLC yükledim ve bu packi yükledim VLC de tüm dosya formatlarını açabilir miyim?Son olarak sizin tavsiye edeceğiniz bir player var mıdır acaba bu pack ile birlikte kullanabileceğim?Şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyoşa -- 16 Eylül 2014; 23:21:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.