Şimdi Ara

K-9 NASUS V2 Dağıtımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
4.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurallar ;

1)Katılmak isteyen kişinin katıldığı serverda 25 level hesabı olmalıdır

2)Katılmak isteyen kişinin 100'den fazla mesajı olmalıdır.

3)Herkes 1 serverda katılabilir.

4)Yarışmanın süresi yoktur.Herhangi bir zaman kapanabilir.

5)Katılımcı sayısı 30'a ulaşmazsa yarışma iptal edilecektir.

6)Yarışmadan alınan kodlar yalnızca kişisel kullanım amaçlıdır.Herhangi bir satmaya teşebbüs ve benzeri durumda ödül sahibine verilmez.

7)Yarışmaya katılan kişilerin hangi server için katıldıklarını belirtmesi mecburidir.Aksi taktirde katılımları geçersiz sayılacaktır.

8)Ödüller tarafımdan msn yoluyla dağıtılacaktır.

9)Buradan kazanılan kodlar kişisel kullanım içindir.Herhangi başka bir durumda kodların gönderilmeme hakkını saklı tutuyorum.

10)Daha önce k-9 nasus yarışmasına katılıp kazananlar tekrar katılamazlar.

11)Katılanlar yukarıdaki kuralları kabul etmiş sayılırlar.Kuralların istenildiği zaman değiştirilme hakkı vardır.

Katılmak İçin Yapılması gerekenler ;

1)LoL ile ilgili cool story yazılacak.

Ödül en çok hoşuma giden 2 cool story'nin sahibine verilecektir.

Bu arada ödüller EU Nordic-East ve EU West serverlerinde dağıtılacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 8 Temmuz 2012; 21:09:14 >

• en iyi yer bende .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HecqiixZ27 -- 8 Temmuz 2012; 21:27:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patito yerken kendimde muazzam bir savaşma şevki buluyorum nedense. Bana güç veriyor ve kuruyan boğazımı nemlendirmek için içtiğim Le porta sayesinde de daha bir coşuyorum. Ama işte Jarvan'ın da dediği gibi hayat hiç de istediğimiz gibi gitmiyor.

Son Patitoyu da attım ağzıma ve Bim'e doğru yola çıktım. Zaten iki adım ötesi Bim. Annemin terliklerini giyip çıkayım lan dedim, kim iki saat şimdi bağcık bağlayacak. Ama savaşçı olgun bir erkek insanda eğreti duran şeylerin başında anne terliği geliyormuş canlar ben bunu anladım.

Bim her zamanki gibi sakindi. Klima çalışıyor ama soğutmuyordu. Nasıl bir klima lan bu diyerek incelemeye başladım. Ama görevli beni balici sandı, çünkü ayaklarımda da acayip terlikler altımda çamaşır suyu sıçrayıp da rengi atmış bir pijamayla pek de güzel bir gaspçı havası veriyordum, o savaşçı zırhlı Garen'den zerre iz yoktu.

"Abi bu klima üflemiyor galiba" dedim. Ama cevap vermedi, işine döndü. Ben de doğruca Patitoların olduğu yere gittim. Aman allahım bu ne güzellik. Bissürü patito yan yana. Gel de alma. Hemen iki paket aldım. Zaten sudan ucuz. Bir de Le Porta almak lazımdı. Gittim onu da aldım.

Tam arkamı dönüp gidecekken tanıdık bir ses duydum. Pek bir tanıdık. Sanki bir zamanlar kulağıma "aşkım" diye yankılanan bir ses şimdi "Süt de alalım. Dost süt olsun" diyordu. Bir zamanlar kulağıma Seni seviyorum" diye yankılanan bir ses şimdi "Yok muratbey kaşar alalım o daha ucuz" diyordu. Yavaşça arkamı döndüm. Patitolar ve Le Porta elimden yere düştü. Evet, eski sevgilim Leona idi bu.

Bir zamanlar sevdiğim kadındı. Bir zamanlar elele tutuşarak mal gibi gezdiğimiz kadın. Şimdi nişanlısı Jarvan'la Bim'e gelmiş alışveriş yapıyordu. Bir zamanlar aşık olduğum kadındı bu. Ve alışveriş arabasında Le Cola, Blume tuvalet kâğıdı, Dost süt, Dost peynir, Muratbey kaşarları gibi birsürü ürün vardı. Evet bir zamanlar uğruna canımı verebileceğim kadındı bu.

Ben şaşkınlıktan elimdekileri yere düşürünce bunlar birden irkildi ve hemen arkasını döndü. Ben, beni görmesinler diye hızlıca aşağıya eğildim ama lanet olası Bim'de raf diye bir şey yok ki. Tansaş olsa arkadaki adam seni göremez ama raf yerine kolilerde ürün sergileyen Bim sayesinde saklanamadım.

Peki size sorarım. Siz arkanızı döndüğünüzde, devekuşu gibi saklandığını sanan ama ayağında ufak numara anne terlikleriyle sıçar gibi çömelmiş ve kıç çatalı gözüken bir adam görseniz ne yaparsınız? İşte onlar da öyle yaptılar. Bastılar kahkahayı. Yavaş ve gurur yıkılmışça ayağa kalktım. Le Portam mahzunca yerden bana bakıyordu. Ben gibi yıkılmış, öylece yatıyordu.

Gözlerine baktım. Le Porta'nın deil lan, eski sevgilimin. Bana baktı, mahzun bir bakış görmek isterdim ama alay ediyordu resmen. Ayaklarıma bakıyordu. Anne terliği giymiş, parmakları ucundan çıkmış bir ayak. Buydum işte. Sen bu adamla bir zamanlar çıkmıştın. Şimdiki sevgilin Jarvan çok iyi giyinmiş ama bir bak bakayım ona. Bim'de bu şıklık? Sence de biraz samimiyetsiz değil mi? Ben en azından yakışıyorum buraya. İçimden geldiği gibiyim.

"Niye böyle olduk biz?" der gibi baktım. "Ne diyorsun?" der gibi baktı bana. "Niye böyle olduk diyorum?" der gibi tekrar baktım. "Ne diyorsun anlamıyorum" der gibi tekrar baktı bana. "Neyse boşver" der gibi baktım. Boşverdi alışverişe devam etti. Bir güle güle demeden.

Gözyaşlarımı saklayarak iki poşet Patitoyu ve Le Portamı yerden aldım ve kasaya gittim. Bir de Blume peçete aldım yüzlük paket, gözyaşlarımı silmek için. Kasadaki görevli yine baliciymişim gibi baktı bana, "paran var mı" der gibi baktı bana, bana bakmasın artık kimse. Al lan paranı der gibi uzattım, para üstü beklemeden çıktım ama sonra hemen geri dönüp şahsiyetsizce aldım paranın üstünü. Tam çıkacakken fiş almayı unuttuğum aklıma geldi. Dönüp onu da aldım. Allah belanızı versin, bir romantizm de yaşayamadık be.

Eve giderken Xin Zhao geldi yavaşça yanıma. Tek dostum, yoldaşım, üzgün olduğumu anlayabilen tek insan.

"Abi bir şey diycem. Pijamanın kıçında delik var, kıçın gözüküyor, baya bir büyük"

O günden beri West'teki şatomdayım. Bim'e de kapıcıyı yolluyorum.

-Garen'in günlüğünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 8 Temmuz 2012; 23:04:00 >

• 10 dakikadir dusunuyorum aklima bisey gelmedi.30 u gecmezse nolcak peki ? O emekler ?

Yine kotu bir gundu Lee icin..Deliler gibi iciyordu...Cunku Sona ona vermemisti...kalbini.Tek istedigi bir gece boyunca onunla... konusmakti.Tum dertlerini icine atiyordu ve tum yanglarini rakiya harcamisti.Amcasinin Erzurumdan getirdigi kolanya aklina gelmisti.Eve gitti,yine amcasinin Afyondan getirdigi lokumlari tek hamlede agzina atti ve seker komasina girdi.Yuzune kolonya surerken gozune kacirdi ve kör oldu.Sonra aptal cizgi filmlerdeki gibi "isiklari kim kapatti lan" esprisini yapti.Artik hayat onun icin daha zordu.

Aradan 1 yil gecmisti.Artik kulagindan ve burnundan goruyordu.Halkin kahramani,kizlarin sevgilisi,invis sampiyonlarin antisi olmustu.Twitch ve evelyn lee ye zarar veremeyeceklerini anlayinca sevdiklerine zarar vermeye karar verdiler.Ultra super kulaklariyla lee bunlari duydu ve aklina Sona geldi.Sonanin evinin banyosuna koydugu warda w skiliyle hemen uctu ve diger odalara bakmaya basladi.Ah oh ah oh allah diye sesler geliyordu yatak odasinda.Lee cunup dusunup " bu bana yapilir mi lan" diye bagirarak kapiyi kirdi ve sok oldu.Sonanin babasi zorno izliyordu.Sonra aklina en yakin dostu Nasus geldi ama cok gecti.

West

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malcolm.X -- 8 Temmuz 2012; 22:44:14 >

• K9 Nasus'u bana verme senin o pis, kokuşmuş skinine kalmadık hesabımda 100.000 rp var

İşte böyle kısacık Cool Story yazılır eu west

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NDS -- 13 Temmuz 2012; 15:59:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın aklıma birşey gelirse yazarım

Edit.: Ulan bir hikaye bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reo* -- 10 Temmuz 2012; 16:45:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lol ile ilgili cool story

Yarın yazarım.
  • K-9 Nasusu bana vermezsen 40 yıl boyunca lol supporttan , trollerden , sevgilinden , championlardan , rankeddan , customlardan , aram larda bile , heryerde lanetleneceksin ama verirsen bir cumartesi günü kalktığında elon 1900 olacak.
    COOL STORY BRO!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLoncept -- 9 Temmuz 2012; 23:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malcolm.X

10 dakikadir dusunuyorum aklima bisey gelmedi.30 u gecmezse nolcak peki ? O emekler ?

birazdan burda 300 bile olur merak etme

Cool story bro:

Geçen gün nocturne oynuyordum baktım karşıdada noc var dedim sen benim hero ile nasıl oynarsın açtım ultiyi uçuyorum bunun üstüne. Tırstı tabi bizim ki o da ulti açtı bizim maokaiye uçuyor. İşte biz böyle takıldık gidiyoruz maokai de tf ye uçmaya başladı sonra tf ışınlandı hep beraber takip ettik falan .....

Sonra bir baktım bütün herolar toplanmış tren yapıyor e hani marjinal bizdik?

Eu west

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtlord -- 8 Temmuz 2012; 23:09:12 >

• Burayi rezerve edelim aklima guzel bisey gelirse editlerim

Hava bulutlu,sahil tasli,deniz soguktu,Amumu'yu ilk defa bu kadar huzunlu gormustum. Yanina usulca yaklasip sirf iki dakika sevinsin diye Bursa berabere dedim ama nafile. Ardindan sordum ve basladi anlatmaya.
    Hic fail olmadigi bandage toss'u son gunlerde art arda kacirip arkadaslari arasinda alay konusu oluyormus. Yuce Basbuyucu askina! Bende bos durur muyum hemen basladim bu olayi arastirmaya. Son gunlerde basindan gecen olaylari anlatti. Megersem tek sorunu bu degilmis. Ultisinde erken bosalma sorunu varmis. Bu yuzden Katarina'yi tatmin edemeyip surekli kavga ediyorlarmis. Bu da onun moralini bozdugu icin bandage toss'u kacirmasina neden oluyor haliyle diye dusundugum icin hemen cozum bulmaya calistim. Bunu bilse bilse en iyi Bilge Waterswain bilir diyip yanina teleport oldum.
    O sirada kusunun altini temizlemekle mesgul olan Bilge'miz bana "suraya otur lanet olasi!" der gibi bakti ve endise icinde oturdum.Isi bittikten sonra geldi ve beni bastan asagi hizlica suzup "Ne var?" diye sordu. Olanlari ciddi bir sekilde bir bir anlattim en "ufak" detayina kadar, ufak iste anlayin. Ufak (echo) "Acaba...acaba her seyi sorunu bu olabilir miydi?"Hayir hayir olamaz.
    Bilge dusunmeye cekildi, sabirsizlikla bekledim ve bekledim, daha fazla ve daha fazla. Sonunda Bilge beyaz dumanlar icinde odasindan cikti ve "Buldum!" dedi. Sorunun cozumunu buldugunu dusunerek "Nedir?" diye sordum. Cebinden bir kutu Niagara cikararak "Ben kusumu buyutmek icin bunu kullaniyorum,bunu Amumu'ya ver ve sadece bekle." dedi. Mutlulukla yanina kostum cunku teleport cooldown'daydi. Niagara'yi Amumu'ya verdim. Utana sikila ona icirdim. Sonuc inanilmazdi, her skilini tutturuyodu. Katarina ile aralari duzelmisti ve artik mikemmel bir ikili olmuslardi. Katarina'nin attigi pentalarla zevkin doruklarina variyorlardi. Bende mutluluktan bos yere flash atiyodum.
    Artik gorevini yapmis bir Basbuyucu olarak hayatima devam edebilirim.

THE END

guyratlee

EU/WEST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Me Up When I Care -- 8 Temmuz 2012; 22:28:41 >

• Legen wait for it .....
  • Ya işte geçen lol oynarken mouse yere düştü, kalktım baktım yine bi penta atmışım / East

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rechno -- 8 Temmuz 2012; 21:52:13 >
  • Latin doğanserved ( Kelime şakası failed )
    Cool story upcoming.. | 30 level - EU west - forMalfurion

Öncelikle ben ( vayne ) ve skarner alttaydık karşımızda janna vardı. Tam ulti attığı anda skarner ona ulti attı skarner ona bağlıyken uzaklaştı kule dibine kadar girdi janna bende hemen stunladım. Skarnarle birlikte jannayı kestik. Yanında vayne vardı jannayı kesince ona dalmaya başladık kuledibine kadar girdik ben önce girmişim canım baya azaldı. Tam kule last yapıcak vayne bana e attı ama arkamda duvar yoktu dolayısıyla beni kurtardı skarner onu kesti vede az canla kaçtı kuledibinden.

Oyun ilerledi baron yapıcaz karşıda brand vardı daldık barona komple brand bi skill attı baron onun pasifi ile öldü. Vay efendim senmisin öldüren. Girişicez derken amumu ultiyi attı, üstüne janna attı, üstünede brand attı dört kişiydik dört deli fişek dördümüzünde az canı kaldı en fazla canı olanımızın 300 canı vardı evelynn ilk ona daldı nedense görünmezlikten çıktı vurdu ulti falan açtı anlamadık izlemek için durduk biraz geçti zaman kesti onu üçümüzüde aldık quadra yaptı. tek xin zhao vardı tek başına dragon kesiyodu o sırada biz küfür ediyoruz buna geldi evelynnin yanına bile bile öldü ace yaptırdı. Evelynn unofficial penta aldı resmen.

Ardından birdaha barona girdik tam aldık derken brand çaldı bu sefer evelyne bırakmadılar bizi hızlıca bir comboyla hallettiler işimizi baseye girdiler o sırada doğduk skarner birini alistarda birini öldürttü shopun ordaki kuleye evelynn vayne janna kaldı bunları hemen öldürdük hızlıca yardırdık backdoor yaptık ortadan ana binaya daldık az canı kaldı derken janna girdi aramıza flashla attı ultiyi ben ve alistar onarın shopunun ordaki kuleye öldük tam tam kaçıyodum vayne iyice içeri itti.

Baron yaptıktan sonra basemize girdiler. Birtek ben kaldım allahım bana güç kudret ver diye yalvarıyordumki meteorlar düşmeye başladı bi an wc3te sandım kendimi infernallar düşüyodu sanki, çünkü bunlardan bazıları yeşildi fakat ardından renk renk meteor düşmeye başladı, yanıma düşen meteordan çıkan isim ise asıl beni şok edendi bu meşhur hintli şarkıcı daler mehndi idi

Kendisi hindistan uzay programı çerçevesince değişik sistemlere gitmişti o dünyaları kendi klonları ile keşfetmişti fakat ardından klonları kendi içinde bulundukları sistemlerde kendi devletlerini kurdular sistemin merkezindeki yıldız ne renkse herkes o yıldızın rengini almıştı kimisi sarı kimisi kırmızı kimisi yeşil ( baya yeşil lan yeşil işte ) bin yıllık içinde bulundukları tüm sistemler hatta içinde bulundukları galaksiyi sonlandıracak bir savaşa tutuştular savaşın son gününde bu meteor gibi gözüken kapsüllerle evrenin çeşitli yerlerine kaçtılar summoner rifte düşen daler mehndilerdi gördüklerim. Farklı renklerden daler mehndiler yanıma düşmüşlerdi

Birbirleriyle dövüşmeye başladılar tabi bu sırada rakip takımın tüm minion ve championlarını anında öldürdüler çok güçlülerdi bense marketten bir tane Athene's Unholy Grail aldım içine saklandım nasıl sığdıysam adrenalin insana neler yaptırıyor.. Neyse ben savaşı izlerken sizin içinde cep telefonu kaydettim savaşları tam 10 saat sürdü. En sonunda hiçbiri diğerine baskın çıkamayınca birleştiler bir patlama oldu ve daler mendhi yeniden canlandı.

Buda savaşın videosu yalanına ... cılara gelsin :

Bense olanlara hayret ediyordum rakip takım bir türlü canlanamıyordu minionlarda. Gittim herşeyi yıktım vede oyunu kazandım. Ardından bilgisayar başında victory sesiyle uyandım, sol alta baktığımda bir leveldim, en son hatırladığım şey mutfaktan aldığım bimden alınma hava basılmış patates ( yada mısır veya türevi ) cipsi ile kola aldığımdı oyunun başladığını görüp koşarken düşmüştüm yere düştüğümde bu sırada elimden düşmüş bimden alınma cipse kafam çarpmıştı yumuşak olduğundan bana bir zarar gelmemişti sadece bayılmıştım. Kafamı mermerede çarpabilirdim.. Hiç çabalamadan 80 IP kazandım. Tribunaldayken beni görürseniz sakın ceza vermeyin benim suçum değildi afk kalmak ölebilirdimde.

Sonuç olarak özetlemek gerekirse : Bim hayat kurtarır

Bilgisayarım bozuldu işim gücüm yok beyler ( Eskisinden yazıyorum 512mb ram )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 8 Temmuz 2012; 23:06:19 >

• BaDHeaR- EUW

top lanede jaxla oynarken karşımda yorick vardı adam hayaletleri saldı üstüme hemen liping straykı yapıştırdım dalmaya başladım ama yorick çok güçlüydü birden kalkanım oldu ve shen bismillah diyerek iman gücüyle yanıma ışınlandı imanın gücüyle tek q ile yoricki yere serdi birden blitz grab attı bana duvara çarptım yanına gitmedim sonra olaf geldi allaaaahhh diye bağırarak üstümüze atladı o sırada jungledan udyr belirdi udyrde black belt skini olduğu için elinde tesbih vardı tesbihle bizi okuyarak buff bastı tek skillde penta aldı sonra tam turrete dalacakken dedem geldi bana balgam attı dedeme bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyleyene kadar adamlar yeniden doğmuştu üzerimize gelmeye başladılar birden onların junglerı kör imam lee sin iman gücüyle dolarak smite'ı üzerimizde kullandı yediğimiz true damagelarla ace olduk ama onlar pushlayamadılar çünkü anivia duvar attı ve bug oldu duvar erimedi geri çekildiler yeniden spawnlandık midde tf girdik benle blitz hayatta kalmıştık bir vuruşluk canlarımız kalmıştı bütün skiller cd ve manam yoktu blitzde uzaktaydı birden aklıma hextech aktif kullanmak geldi blitzi yere serdim fakat siege minion beni öldürdü o sırada blitz ve ben dışında herkes respawn oldu ben de acil durumlar için sakladığım revive spellini kullanıp hemen tfye girdim tfyi kazandık o sırada jungledan orianna atladı meğer phreakmiş oriannayı jungler olarak kullanıyormuş hepimizi aldı çünkü bütün bugları biliyordu sanki csdeki spectator teamdaki adam gibiydi herkesi kesti sonra garip bi şekilde oyundan çıktı o sırada minionlar kapışıyordu ekranı yumruklamaya başladım bizim superminionlarımız olduğundan kuleleri yok ettik o sırada geldiler kestiler minionları sonra bizim takımdaki 2000 ap yapmış karthus herkesi ultiyle aldı sonra maçı kazandık 95 dk süren maçın sonundada gg easy noobs demeyi de unutmadık tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcv321 -- 9 Temmuz 2012; 20:40:37 >

• Rezerve

• Rankedde Evelynn aldım gene her zamanki gibi.. Mid gideceğim 4 oyuncu da tamam dedi. Baktım last pick brand. dedim ok support gideyim. Karşıda da bot lane blitz caitlyn geldi. Ben tam invis olacakken blitz çekti vurdu caitin trapa bastım ve öldüm. Bi doğdum invisim. Laneye gittim görmüyorlar. Dedim Allah Allah. Vurdum adamlara hala görmüyorlar. Öldürdüm kestim ikisini feedlendim. Sonra baron aldım solo falan. Tam dedim free elo. Riot Phreak oyuna bağlandı. Dedi ayıp falan. Dedim tribity kastım dedi ok. ban yedim. riot binasına gittim. içeri girmeye çalıştım. almadılar. bende kendimi yaktım şuan cehennemden yazıyorum. kötü haber, doğru cevap mormonlukmuş. Herneyse buradan bilgisayar buldum smurf account ile gene ranked evelynn pickledim, takımı taşıdım ve oyunu aldım. Bir baktım 1599 eloyum çıktım bir daha girmedim oyuna.

Eu West

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Sovereign -- 9 Temmuz 2012; 9:23:03 >
  • geçen olaf ile oyundayım karşıma geldi malphite geliyor tek atıyorum geliyor tek atıyorum öyle feedlendimki önüme gelene tek atıyordum oyun bitti riottan mesaj geldi çok iyi oynadıgınız için hesabınız banlandı lütfen bu kadar iyi oynayamıyın hemen yeni hesap açtım onlada çat çat tek atıyordum bu sefer phreak mesaj attı istersen seni riotta yönetici yapabiliriz dedi o gün bugündür riottayım ^^

Eu nordic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fie -- 8 Temmuz 2012; 22:16:47 >
  • Serverları belirtmezseniz geçersiz sayılacak ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legen wait for us DARY

geçen olaf ile oyundayım karşıma geldi malphite geliyor tek atıyorum geliyor tek atıyorum öyle feedlendimki önüme gelene tek atıyordum oyun bitti riottan mesaj geldi çok iyi oynadıgınız için hesabınız banlandı lütfen bu kadar iyi oynayamıyın hemen yeni hesap açtım onlada çat çat tek atıyordum bu sefer phreak mesaj attı istersen seni riotta yönetici yapabiliriz dedi o gün bugündür riottayım ^^

Cool story broh öyle bişey demedim ben

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.