Şimdi Ara

JVC RX - 5062RSL EKONOMIK A/V RECEIVER HAKKINDA . (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
2
Favori
50.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Özcan abi teşekkür ederim eline sağlık.
    tahmin ederim
    gözlemevleride kışın atmoseferde ki moleküler hareketliliğin az olduğu sıcaklıkta flulaşmanın daha az olduğu görüntüler elde eder.gecenin soğuması da aynı hesap. yakınlık babında dağ başı, sis, soğukluk iyidir. kayak tesislerinde ayazda hava cam gibidir mesela.
    merakım digiturk un DAB yayınları mı yapıyor diye. esasen bizim melkette yayıncılarında ciddi şekilde profesyonel sistem, cihaz sıkıntıları çektiklerini bilirim.ucuza da kaçarlar. hep bakarım yayın odalarına tv. cihazları nedir diye. geçen bir tane gördüm arçelik crt tv. kullanmış son çıkanlardan.gumuş kasa. önce başka yerde SEG tv. yarıldım.tabi bunlar küçük kanallardı. TNT gelecek diye CNNturk gitti. stereo yayınlarımız kötü. neresinden tutayım.

• cnbc-e yayını güzel ama film izlerken prologıc movie yapıyorum güzel 5.1 oluyo diğer kanallar cırt
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

Orjinalden alıntı: kemalege2000

Arkadaşlar vestelin kataloğunda jvc rx-5062 ayrı fiattan gösterilmesine rağmen vestel bayileri jvc hoparlör seti ile birlikte satıyorlar. ayrı vermiyorlar. getirtiriz ama 1 ay sürer diyorlar..
    Bu memlekette kriz filan yok ya.. adamlar burnundan kıl aldırmıyor. Hiçbiriside batıyoruz diye ağlamasın..
    15 gün evvel peşin 325 ytl olur dedikleri cihazı şimdi jvc hprl seti ile birlikte verebiliriz diyorlar..
    Bende jvc almamaya karar verdim ..vestelden iğne bile almam bundan sonra..çok kızdım çookkk...
    Selamlar..

http://www.hizlishop.com/index.php?p=show&pid=50596&k_id=0&kn=0

quote:

Orjinalden alıntı: ufukman

quote:

Valla yeni nesil cihaz almak ileriye yönelik daha uygun sanırım..
    Dolby-true hd filan ..pekde inandırıcı gelmiyor ama ..dinlemek aım..

Bu iş tamamen zevk meselesi.. hatta zevkten öte çılgınlık, hobi, takıntı ne derseniz diyin. yeni nesil formatları destekleyen bir cihaz bu formatları okuyan bir Bluray player gibi bir cihaz gereksinimi getiriyor üstün ses kalitesini duymak ve 120w gücü ile bir o kadar da kaliteli Kolonlar ayrıca 50tl fiyata bulunabilen ve yeni nesil sesleri barındıran Bluray filmler medyalar vs. tüm bu ekipman ortalama 3000tl gibi bir fiyata mâl oluyor. lcd veya plazmayı katmıyoruz. aynı sistemi orta kalite bir dvd player dts, dd destekli bir amfi ve yeterli bir kolon sistemiyle 1000tl gibi bir fiyata toplayabiliyoruz. ayrıca dvd ler birçok yerden hesaplı temin edilebiliyor ancak bluray de böyle birşey henüz söz konusu değil (mkv leri saymıyorum çünkü yeni nesil formatları destekleyen bir sistemde DTS-HD.MA ripli bir film izlemek tüm bu sisteme limon sıkmak olur). Ben 6ay önce B şıkkını tercih edenlerdenim beklentilerimi şuan için karşılıyor, ama yeni nesil bir sisteme upgrade çok geç olmayacak.
    Lafın kısası şuan yeni nesil ses formatları destekleyen bir sistem kurmak Türkiye de teknolojinin ilerisinde bir yatırım olur. bence beklemek taşların yerine oturması piyasa ve fiyatları açısından daha mantıklı olur..

katılıyorum sana banada çok uçuk geldi rakamlar.blu ray disc ancak ayda 1 tanme alinabilir bu koşullarda.film i sinemaya gidip seyretmek daha cazip

bu yeni nesil ses formatlari eskilerinden ne kadar frakli onu merak ediyorum.dinleyip karşilaştirabilcek varmi. mesela tru hd ve dts farki nedir .tabi kulak meselesi de .ben şimdilik yeni nesil ses formatlarini destekleyemeyeceğim bütçe olarak ama görüntüyü destekleyebiliyorum .şu popcorn la falan .seneye bu anfilerde biraz alinabilir olursa da alicam şuan gerçekten tuzlu.

mkv indirp oynaticaz seneyede sesleri duyariz artik

Sevgili arkadaşım bu arada blue ray filimlerin pahallığından bahsetmişsin. Yüzde yüz haklısın. Ben bunu basit bir yöntemle hallettim.Ama bir şeye ihtiyaç var sınırsız internetin olması lazım. Kısaca izah edeyim. çeşitli internet film sitelerinden Blue ray veya HD olarak bir film indiriyorum. Harddiske koyuyorum. Bilgisayardan Lcd ye kablo çektim DVI çıkış HDMI girişli. Bilgisayarda filimi oynatıyorum. Lcd ekranında görüntüyü çok iyi bir şekilde aktararak oynatıyorum. Bilgisayarın hoparlöründende ses çıkışını sağlıyorum. Olay tamamdır.
    Öneririm. Türkish Delight.

• Hızlıshopta malesef 5062 bitmiş. vestelin jvc ile anlaşması sona ermiş..ürün artık stoklardada yokmuş..
    Selamlar.
  • İlginç hiçbir yerde av receiver kampanyası yok..krizle birlikte fiatlar şişti..nanomall da sherwood-8701 424 ytl idi 729 olmuş. jvc zaten yok.
    toppopta yamaha 663 ün fiatını kaldırmış..
    herhalde umutlar başka bahara kaldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalege2000 -- 16 Ocak 2009; 0:24:42 >
  • bu ürünü nerede bulabiliriz fikri olan varmı yoksa tek tek VESTEL bayiilerinden mi araştırmak lazım??? bilgisi olan biri varsa çok yardımcı olacak kısa süre içerisinde almak istiyorum
  • Vestelin jvc ile anlaşması bitmiş herhalde..
  • Arkadaşlar JVC 5062 anfi ve pure acuistic junior ve aynı marka subwofer aldım. Ancak bağlayamadım.
    Subwoferi anfinin hangi çıkışından bağlamam lazım herhalde bunun için ayrı bir kablo mu almalıyım. Kablonun adı nedir. Bir diğer soru hoparlör çıkışlarını anfiden mi alacağım yoksa sub ın arkasında yer alan çıkışlardanmı. Ayarlar nasıl olacak bunları detaylı bir şekilde anlatan arkadaş olursa çok sevinirim. Bir de dvd yi optik bağlantı yapamadım. Dvd de optik çıkış var ama ses alamadım. Coaxiel bağlantıyı uydu için yaptım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frelancer

Arkadaşlar JVC 5062 anfi ve pure acuistic junior ve aynı marka subwofer aldım. Ancak bağlayamadım.
    Subwoferi anfinin hangi çıkışından bağlamam lazım herhalde bunun için ayrı bir kablo mu almalıyım. Kablonun adı nedir. Bir diğer soru hoparlör çıkışlarını anfiden mi alacağım yoksa sub ın arkasında yer alan çıkışlardanmı. Ayarlar nasıl olacak bunları detaylı bir şekilde anlatan arkadaş olursa çok sevinirim. Bir de dvd yi optik bağlantı yapamadım. Dvd de optik çıkış var ama ses alamadım. Coaxiel bağlantıyı uydu için yaptım.

birincisi subwoofer'ı amfiye bağlaman için uydu için yaptığın coaxıel kablodan kullanmalısın ucuz kablo kullanma subwoofer dan kötü ses alırsın inleme vs gibi amfinin arkasında subwoofer out yazıyo aşağıda ses girişlerin yanında coax kablonun bir ucunu oraya diğer ucu subwoofer ın arkasındaki girişe bağlayacaksın in yazar ayrıyetten amfiden setup ayarlarından subwoofer yes yapman gerekiyo dvd de optik çıkışı çalıştırman için yine dvd setup ayarlarından dijital çıkış açık olması lazım

• Sistem setting den bağlantıları tanıtmanız gerekiyor..
    optik,coax gibi..
  • quote:

Sistem setting den bağlantıları tanıtmanız gerekiyor..
    optik,coax gibi..

evet settıngs ayarlarında dıgıtal in moduna gir 1dvd 2 cd yap dvd yi coax a cd modunuda optiğe yönlendirmiş olursun veya tam tersini yap nasıl kullancaksan
  • quote:

Vestelin jvc ile anlaşması bitmiş herhalde..

burada 360 TL fiyata var galiba
    http://www.secgelsin.com/products/jvc-rx5062rsl-dvd--ev-sinema-sistemi_74279.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecekusu35

quote:

Vestelin jvc ile anlaşması bitmiş herhalde..

burada 360 TL fiyata var galiba
    http://www.secgelsin.com/products/jvc-rx5062rsl-dvd--ev-sinema-sistemi_74279.html

Ya bu sitelere de güven olmaz ki öyle her siteden alışveriş yapmak cesaret işi.
    Bir arkadaşımın bu şekilde canı yandı biliyorum.

Vestel bayisine sorucam bugün bende. Alıcam artık aylar oldu

• Bulabilene aşk olsun..Jvc Hoprl. takımı ile satıyorlar..1100 ytl..
  • cumartesi gecesi arkadaşım secgelsin.com dan sparişi verdi 370 tl büyük bir ihtimal yarın gelir tekrar bilgilendiririm
  • inşallah gelir ne adresleri var ne telefonları.
  • ankara ankamall zemin kattaki vestel mağazasında var ürün. 360 tl ye satılıyor. teşhir ürünü de var onu da %20 indirimle satıyorlar.
  • selamlar bende konuya katılmak istiyorum ama ben 2 gün sonra bir daha uğraşmayayım yeni format çıkınca çözmüyor diye.1000,1500 tl arasında mümkün se 4 kule olsun bir sistem arıyorum daha önce panasonic sc-pt850 sinema sistemi vardı.vardı hastaydım sesine ama dts çözmüyordu.bende dün akşam buradaki vestel bayinden jvc rx-5062s aldım 201 ide mevcuttu 337tl 5062 370 tl 201 in fiyatı.eve götürdüm denemek için mkv filmimi açtım ama tahmin edeceğiniz gibi vbendeki sub pasif olduğu için ses alamadım.ben filmlerimi ac 3 yapmadan dts ve dts 96/24 vs vs çözmesini istediğim bir anfi arıyorum .acaba ben 201 modelini alsam buna nasıl bir aktif sub ve hoparlör takımı önerirsiniz.dvd bende gereksiz bende hd madia player var içinde 1tb lik hdd ile filmleri ondan oynatıyorum.seside optik kkablo ile anfiye girip hoparlörlere vereceğim.acaba vesteledeki jvc hoparlör seti nasıldır güzel surronud verirmi

• evet arkadaşlar sonunda aldım çok beklemeden ve süper oldu bo kolnlardan nasıl bu ses çıkıyor hala anlamış değilim

beklentilerimi fazlası ile karşıladı

• hayırlısı olsun ozaman güle güle kullan
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.