blue-ray player ın neyle bağlı amfiye coax la bağla eko ayarlarıda büyük bi ihtimal sıfırda duruyodur 8,16khz leri +8 yap 63 hz +6 yap,100hz -2 de tut 250hz yide+2 yap bi dene hoparlör metre ayarlarını ve desibel ayarlarınıda yükselttinmi
Çok teşekkür ederim arkadaşım
Birde bu subw arkasında açma kapama düğmesinin haricinde vir swich düğme daha var on - off yazıyor neyi açıp kapatıyor acaba
Arkadaşlar 3 yıldır JVC 5062 modeli amfiyi kullanıyorum.3 yıl önce Vestel'den büyük bir kararsızlıkla aldım.Birazda maddi olaylardan dolayı mecbur kaldığım için almıştım.Gününün 5 saatini aşağı yukarı müzikle geçiren biri olarak 3 yıldır gerçekten ciddi anlamda müzik dinlediğimi farkettim.Bu amfi yi alacak arkadaşlara önerim gözlerini kırpmadan alabilirler.Yüksek tonajlarda iyi bir hoparlörünüz varsa bass ların tizlerin birbirine karışmadan nasıl süzülerek geldiğini farkedebilirsiniz. Uzun süre amfileri araştırsım.Ciddi fiyat farklarının olduğu profesyonel amfileri inceledim.Ama ev kullanıcıları için Bu amfi bile gerçekten fazla gelebilir. Sanırım fiyatının uygun olması JVC nin kendi fiyat politikası...Biraz da insanların kullanımına yönelik. Amfi de kullandığım hoparlör 20 yıl önce Meksika da üretilmiş el yapımı 100 watt'lık 3 yollu hoparlörü kullanıyorum.Müzik olarak heavy metal dinleyen biri olarak parçalardaki Bass gitar geçişlerini bu amfiyle ve hoparlörümle ciddi anlamda hissedebiliyorum. ... Sadece görüşlerimi paylaşmak istedim. Bu amfiyi aldığım için Hiç pişman değilim. Saygılar,
KEŞKE piyasada bulunabilir olsa AMA sanırım artık hiçbir yerde kalmadı. Kısıtlı bütçe ile ev sinema sistemi kurmak isteyenler için, performans/fiyat oranına göre harika bir AVR.
merhaba;
JVC RX-5062 veya JVC RX-D201 modellerinden herhangi birini almak istiyorum. Bu modellerden henrhangi birinin sıfır olarak satan bir vestel bayisi veya web sitesi bilen varmı acaba. Ben ankaradayım. Ama şehir önemli değil herhangi bir şehir olabilir. Cevaplarınızı ve PM lerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Arkadaşım artık bu ürünler satılmıyor.Sanırım sahibinden.com ve gittigidiyor gibi sitelerde temiz 2. el bulursun 300-400 TL gibi bir para istiyorlar.
Arkadaşlar surroundlardan ses gelmiyor.Kablolamayı falan herşeyi test ettim. Sorun çıkışlarda sanırım. Yanmış olabilir mi? Hoparlörlerim de büyük değil. Ne yapabilirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme