Şimdi Ara

JVC RX - 5062RSL EKONOMIK A/V RECEIVER HAKKINDA . (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
2
Favori
50.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bana kalırsa camii'ye 5.1 DD, DTS decoderli Audio Video Receiver almak fuzuli masraf ve ısraf olur ki, ısraf haramdır. Bunun yerine daha basit bir amfi ve 6-8 adet temiz ses veren, ucuz ama kaliteli basit hoparlör daha ekonomik ve faydalı olur.
  • arkadaşlar bu ses sistemlerinden çok anlamam ama filmde ve müzikte iyi ses alarak izlemeyi veya dinlemeyi severim şimdi bilgili arkadaşlara bir sorum olacak ben işin içinden çıkamadım
    almayı düşündüğüm modeller

vestel DVD 6700 DivX Player

VESTEL Slim 10 Hoparlör Seti

RX-5062RSL ANALOG AMPLİFİKATÖR HER KANAL İÇİN 100 W SES ÇIKIŞ GÜCÜ

1 - bunlar sizce uyum sağlarmı berrak bir ses elde edebilirmiyim

2- hoparlör seti digital değil amfiyi takınca hoparlörlerden digital ses almam mümkünmü

eger müsait olan arkadaş varsa cevaplarsa sevinirim 1 yada 2 gün içerisinde almayı düşünüyorum.
  • vestel slimi unut
  • dvd ve amfide bir sorun olmaz o zaman ??

peki hoparlör olarak öneriniz nedir.
  • ya da jvc yi unut,vestel slim dvd playera 5.1 analog çıkışlarından direkt bağlanır,dijital ses alırsın ama dvd player çözmüş olur.
    jvc amfi alınacaksa buna uygun hoparlör seti alınmalı mesala harman kardon hkts 14 gibi ya da pure acoustics in dream 77 seti ve de +aktif sub.

slim 10 harici amfi olmadan direkt uydu cihazı vs bağlanabilen bir set.
  • jvc yi çıkardığımda güzel ses elde edebilirmiyim??
  • o degilde jvc de analog 5+1 giriş yok sadece digital ve coaxiel bağlanırrr
  • JVC 5062 var dostlar fakat bir sorunum var şuan.AVR açılmıyor kumandadan stand by mod da şuan kırmızı ışık yanıyor fakat açılmıyor.Kumandanın pilleri değiştirdim bir sıkıntı yok.Sizce neden kaynaklanıyo olabilir ?
  • geçmiş olsun paranoyak üzüldüm fişi çıkarıp taktıktan sonrada açılmıyormu hem kumanda hemde cihazın üzerindende açılmıyorsa ver servise gitsin nasılsa 2 yıl garantili
  • Sağol cinali eksik olma.Valla anlamadım bazen açılıyo bazen açılmıyo çözemedim.Kafasına göre takılıyo alet.Artık öyle yapıcam napiyim yapacak bişi yok.
  • arkadaşlar bana yardım ederseniz bende evime sinema sistemi kurmayı düşünüyorum. Paket halinde olanları bu forumda inceledigim kadarıyla pek tavsiye etmiyorlar. Bende siz degerli arkadaşalarımdan bana yardım edecegi ümidiyle bana tavsiye edecegi ev sinema sistemi nedir nasıl alacam neler alacam. İnanın bu konuda tecrübe sahibi degilim. Evimde 42" plazma LG marka var buna göre veya sizin tavsiyeniz ne olursa bir sistem sahibi yaparsanız beni çok sevinirm şimdiden verilecek olan tavsiyelere çok teşekkrü ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihs01 -- 24 Ekim 2008; 13:52:40 >
  • fatihs01 selam,

nickinden adanada olduğunu tahmin ediyorum.ben de adanadayım.sistem olarak giriş amaçlı ben sherwood anfi kullanıyorum.anfiden oldukça memnunum.7.1 kanallı anfi...ben pure acoustics junior set 5.1 hoparlör bağladım bu anfiye...sonuç apartman dairesinde beni oldukça memnun ediyor...fiyat olarak anfiyi 440 liraya almıştım 10 taksitle...yine o fiyata bulabilrisin sanırım..hoparlörleri de 190 ytl ye almıştım teketek internet sitesinden...ama hoparlörler şu an satışta değil o sitede sanırım...detaylı bilgi istersen pm yolla konusuruz adanadaysan daha rahat...
  • Evet arkadaşlar resimli şekilde hem JVC, hemde Juniorları bizimle paylaşacak kimse yok mu? Bende almayı planlıyorum ama maddiyat elimi bağlıyor şimdlik. Sistemlerinizi paylaşın bizlerle arkadaşlar, mesela Junior'un yanınana hangi woofer'ı aldınız? uyumu nasıl? :D
  • walla ben jvc ile quadralları kullanıyorum fazlasıyla memnunum tatmin edici ,subwoofer ı odanızın boyutuna konumuna ve dinleyerek almanızı tavsiye ederim
  • walla ben sherwood anfi ile juniorları kullanıyorum şu an sub yok...ama en son metallicanın black album dts ini dinledim...bana süper geliyor ses..bilmiyorum ya ben çok kazma bir kuağa sahibim ya da juniorlar sub olmadan da iyi idare ediyor...
  • Arkadaşlar Konu JVC değilmiydi? ''sherwood anfi'' nereden çıktı? :D Neyse, mali durumu düzeltince ben hallederim fotoğraf olayını...
  • Bu amfi İstanbulda hiçbir vestel bayisinde kalmamış galiba. Nasıl tedarik ederiz bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecekusu35

Bu amfi İstanbulda hiçbir vestel bayisinde kalmamış galiba. Nasıl tedarik ederiz bilgisi olan var mı?

2 yere sordum beşiktaşta getirtebiliyorlar.
    Vestel bayisinde tabi. Ama fiyatlar uçmuş 350ytl ye alan arkadaşlar okudum. aradan 6 ay geçmiş 372 ytl dedi adam valla.
    2 bayii de aynı fiyatı verdi hatta salı günü zam gelecek dedi bitanesi. Nerden buluruz acaba daha uygun fiyatlı bilen varmı istanbulda.
  • fiyatlar nasıl uçmuş 350ytl ile 372 ytl arasındaki fiyatmı şaka yapıyorsun heralde bu kriz ortamında zam görmemiş işte daha nasıl fiyat olsun ben alırkende mayıs ayında 372 liraydı parayı koydunmu masaya 350 liraya zaten alırsın
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.