Şimdi Ara

JVC RX - 5062RSL EKONOMIK A/V RECEIVER HAKKINDA . (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
2
Favori
50.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BENİM SUB YASAKLANDI EVDE BUGÜNLERDE FAZLA KOPUYOM BASS TESTER LARLA BİZİM EV 4. KAT EN ARKA ODADA DURUYO SUB APARTMANIN GİRİŞ KAPISI SALLANIYO WALLA BİDE UYGUN FRONT BULABİLSEM ŞU JUNIOR LARDAN BİDE BİZ ÇAKSAK HUZURA ERCEZ EKO AYARLARINI YAPTIN DEMİ BİDE ŞU QUICK SPEAKER A BASTINMI AYARLAR SIFIRLANIYO KONTROL ET BİDE VURAL SANA GÜZEL Bİ SUB ALALIM SHOW LA MOW LA OLMAZ BU İŞLER
  • valla öyle alicim bitircez bakalım bu ay sonunda junior ları.eko ayarlarını yaptım bayaa farkediyo seste.Valla olmaz o sub la da işte bir müddet idare etmek zorundayım malum bütçeyi alt üst ettik
  • paranoyak nereden alacaksın juniorlari, malum teketek fiyatı 271,40 YTL yapmış
  • aktif elektronik ten alıcam unpop 200 ytl kargolu fiyatı aldım hemde ön korumalıklar siyah
  • HK 145 Bugün elime geçti.Adnan Ak arkadaş öyle paketlemişki sanırsınız direk fabrikadan geliyor.Daha önce onlarca ses sistemi denemiş değilim ama gayet memnun kaldım.İlk başlarda çok kaba geldi bnim sonorous sehpa da center i koyacak yer bile kalmadı keşke JVC nin ufak boyutlu 201 modelini alsamıydım diye düşündüm fakat kurcaladıkca fikrim değişti.Rengi öyle alimünyum rengi değil platin gibi.bir kaç saat uydu ve dvd den optik bağlantıda ve bugün aldığım 3,5 stero jack ten RCA bağlantıda ses ayarı kumandadan yapılmayınca panik yaptım,radyo dinlerken kumandadan ses açılıyor ama analog ve optik te açılmıyordu.pilleri değiştirdim,bozukmu diye düşündüm sonra onuda çözdüm,kumandayı cihaza tanıtmak gerekiyormuş,CNBC-E yi açıyorum optikten 5 kanal,4 kanal,3 kanal stereo yapıyorum,bass ve tizleri ayarlıyorum harika.Fikrim şudurki sadece HK 145 için demiyorum hiç kimse çıkış vatlarına takılmasın.Bence tüm AVR ler juniorları hatta daha büyüklerini uçurur.Akşam uğraştığımdan çok ses açamadım ama hafta sonu bile açabileceğimi zannetmem.Elimde kopya Van Helsing ve Final Destintion 2 vardı..Hareketli sahneleri ve son durak 2 deki otoban sahnesi izledim.Çok çok mütiş diyemem ama iyiydi diyebilirim çünkü hem sesi çok açamadım hemde filmler orjinal değil nede olsa.Juniorlarla subwoofer ahem müzik hemde sinemada ihtiyaç kalmayacağı kanaatine vardım.Subu söktüm cihazdan.Radyo taraması yavaş çalışıyor ama ses kaliteli.RDS var.Monster kabloları takmak biraz zahmetli olabilir ama uçlarındaki metal şişleri kesme ve bükme gereği hissetmeden uçlarını dürtüştürüp vidaları sıktım.Çok değişik müzikler dinleyemedim haftasonu laptopu bağlayacağım.N82 yi analog ve uyduyu optik bağladığımda ses seviyesi çok düşüyor.Radyoda -30 da dinlerken cep uyduda -10 larda aynı şiddeti alabiliyorsun,geçişlerde sorun oluyor.
    Kullanma kılavuzu çok kötü.Fotokopiden türetilmiş.Hatta kumandaya cihaz tanıtma fonksiyonu için sayfa 41 e bakın denmiş 35 te kitapçık bitiyor zaten
    Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar,cihazı keşfettikçe yazmaya devam ederim

• Hayırlı olsun @kenfat10,

Detaylar ve kullanım kılavuzları iin www.harmankardon.com sitesinden faydalanabilirsin. Ülke olarak Türkiye seçmeyi unutma. Bazı cihazlar bu işlemi yapmadan görünmüyor. Ülkeden ülkeye fark eden ürün grupları var.

Ürün Detayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 5 Haziran 2008; 9:07:59 >
  • hayırlı olsun güle güle kullan.
  • HAYIRLI OLSUN KENFAT GÜLE GÜLE KOP , BENCE EN İYİ TEST FİLMİ ( TANIMAM ÜSTÜNE ) ER RYAN'I KURTARMAK İZLEDİĞİM FİLMLER KOPYA ONDAN SES İİ DEĞİL DEMİŞSİN AMA SESİN KOPYAYLA ALAKASI YOK ORJİNALİNKİYLE AYNI OLUR GÖRÜNTÜ KALİTESİ DÜŞER SADECE KOPYADA OKADAR ODA 4.7GB SA 8,5 GB SA ODA OLMAZ 650 TANECİK DVDİM VAR DA ORDAN BİLİYORUM
  • bende uydu cihazını normal rca kablo ile bağlamış durumdayım optik bağlantıyıda denedim ama bir fark göremedim ses olarak ama benim yamahada -10 sesi görmek mümkün degil ortalık yıkılıyor resmen ben hem uydu hemde radyo ses seviyesi -30 ile -40 seviyesi arasında fazla bile geliyor normal dinlenim için joniourlar bass konusunda yeterli zaten sadece filmlerde suba ihtiyaç olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenfat10

HK 145 Bugün elime geçti.Adnan Ak arkadaş öyle paketlemişki sanırsınız direk fabrikadan geliyor.Daha önce onlarca ses sistemi denemiş değilim ama gayet memnun kaldım.İlk başlarda çok kaba geldi bnim sonorous sehpa da center i koyacak yer bile kalmadı keşke JVC nin ufak boyutlu 201 modelini alsamıydım diye düşündüm fakat kurcaladıkca fikrim değişti.Rengi öyle alimünyum rengi değil platin gibi.bir kaç saat uydu ve dvd den optik bağlantıda ve bugün aldığım 3,5 stero jack ten RCA bağlantıda ses ayarı kumandadan yapılmayınca panik yaptım,radyo dinlerken kumandadan ses açılıyor ama analog ve optik te açılmıyordu.pilleri değiştirdim,bozukmu diye düşündüm sonra onuda çözdüm,kumandayı cihaza tanıtmak gerekiyormuş,CNBC-E yi açıyorum optikten 5 kanal,4 kanal,3 kanal stereo yapıyorum,bass ve tizleri ayarlıyorum harika.Fikrim şudurki sadece HK 145 için demiyorum hiç kimse çıkış vatlarına takılmasın.Bence tüm AVR ler juniorları hatta daha büyüklerini uçurur.Akşam uğraştığımdan çok ses açamadım ama hafta sonu bile açabileceğimi zannetmem.Elimde kopya Van Helsing ve Final Destintion 2 vardı..Hareketli sahneleri ve son durak 2 deki otoban sahnesi izledim.Çok çok mütiş diyemem ama iyiydi diyebilirim çünkü hem sesi çok açamadım hemde filmler orjinal değil nede olsa.Juniorlarla subwoofer ahem müzik hemde sinemada ihtiyaç kalmayacağı kanaatine vardım.Subu söktüm cihazdan.Radyo taraması yavaş çalışıyor ama ses kaliteli.RDS var.Monster kabloları takmak biraz zahmetli olabilir ama uçlarındaki metal şişleri kesme ve bükme gereği hissetmeden uçlarını dürtüştürüp vidaları sıktım.Çok değişik müzikler dinleyemedim haftasonu laptopu bağlayacağım.N82 yi analog ve uyduyu optik bağladığımda ses seviyesi çok düşüyor.Radyoda -30 da dinlerken cep uyduda -10 larda aynı şiddeti alabiliyorsun,geçişlerde sorun oluyor.
    Kullanma kılavuzu çok kötü.Fotokopiden türetilmiş.Hatta kumandaya cihaz tanıtma fonksiyonu için sayfa 41 e bakın denmiş 35 te kitapçık bitiyor zaten
    Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar,cihazı keşfettikçe yazmaya devam ederim

burdaydın demek ki. gözün aydın. sadece diyeceğim daha pratik yapmamız gerektiği.

• quote:

Orjinalden alıntı: cinali35

HAYIRLI OLSUN KENFAT GÜLE GÜLE KOP , BENCE EN İYİ TEST FİLMİ ( TANIMAM ÜSTÜNE ) ER RYAN'I KURTARMAK İZLEDİĞİM FİLMLER KOPYA ONDAN SES İİ DEĞİL DEMİŞSİN AMA SESİN KOPYAYLA ALAKASI YOK ORJİNALİNKİYLE AYNI OLUR GÖRÜNTÜ KALİTESİ DÜŞER SADECE KOPYADA OKADAR ODA 4.7GB SA 8,5 GB SA ODA OLMAZ 650 TANECİK DVDİM VAR DA ORDAN BİLİYORUM

Er Ryanı Kurtarmak filminin HD sini bir arkadaş çekiyordu netten sonra o görüntüyü AVR ye verecek kaynağım olmadığı aklıma geldi,8 Gb idi sanırım vazgeçtik.Saba DVD playere USB ile verilirdi belki ama hem desteklemez diye düşündüm.Elimde sadece 4 Gb Aidata pd7 var çok hızlı ama boyut yetersiz,160 GB harici codegen 2,5 luk Hdd var onuda Fat32 ye formatlamak lazım uzun iş vazgeçtim.
    Sefalenk,mesele -10 volum seviyesi değil,HK 247 sahibi Mehmet_mercan arkadaşta aynı sorundan bahsetti ama sorun denirmi bilinmez,cihaz o kadar karışıkki belki ayarlarla düzeltilir.Sonuçta volümü + değerlere çıkardığında yine yıkıyo ortalığı.Tam inceleme yapmamışolsamda ilk intibam kızık seslerde sinemadan Juniorlarla alınamayacağı yönünde.Ama the_cantan üstadımızın dediği üzere pratik yapınca daha nele rçıkacak ortaya.
    Teşekkürler the_cantan Üstad...
    Akşam teknosada Onkyo 304 e baktım.Cihazın yüksekliği HK 145 e göre bariz alçak,vede gümüş rengi benim sehpa,tv,uydu ve DVD ye daha uyumlu ama mühim olan ses...

• avr de her hoporlör için ses ayarı var mutlaka seninkindede vardır o ayarlardan centerin ses seviyesini yükseltirsen daha iyi sonuç alabilirsin ben yamahada center için +10,frontlar için +5,suroundlar içinde +5 şeşklinde ayarlama yaptım benim için iyi bu ayar, sende karıştırdıkca eminim yeni birşeyler bulacaksındır.hayırlı olsun tekrar.bende samsun asker hastanesinde askerdim yerimiz biraz yakın olsaydı arada bir avr leri deyiştirip iyi bir karşılaştırma imkanımız olurdu aslında hem böylece içimizdeki bu canavarı biraz sakinleştirmiş olurduk.
  • YA ARKADAŞLAR TAKMAYIN BÖYLE ŞEYLERİ KAFANIZA SES + DA İİMİŞ -DE İİMİŞ ÖNEMLİ OLAN SİZİ TATMİN EDİYOMU SES BİRDE ELİNDEKİYLE YETİNMEYİ BİLMEK LAZIM ONU SEVMEK LAZIM HER AN Bİ KUSUR BULURSAK CİHAZA, ZEVK ALAMAYIZ O ZAMAN BAKIN PARANOYAK KARDEŞİMİZE ALDIRTTIK JVC Yİ SESİ SOLUĞU ÇIKMIYO ZEVKİNİ ÇIKARIYODUR Kİ BUNA EMİNİM BİDE ŞU JUNIOR SAHİPLERİ REAR LARLA CENTER'I NASIL BU TAKIMIN CENTER Bİ SİSTEMDE ÇOK ÖNEMLİ Bİ BİLGİLENDİRSENİZ SAYGILAR HAYIRLI KOPUŞLAR DİLEĞİYLE

• evet öyle bir bakiyim dedim foruma nasıl keyifler bu arada ali nin dediği gibi maşallahı var jvc nin dolu dizgin gidiyoruz kopuyoruz :) 5 adet microlab uydu bağladım onla bile 25 30 da yıkılıyo oda :)
  • kenfat aldın harmanı bi harman oldun nasıl gidiyo sende front ne vardı yaz geldi millet yazmıyo artık tabi herkez aldı amfileri
  • ben bu anfiyi 2002 yılında 950 milyona almiştim 4 sene kullandım ve takas yüzünden kardeşime verdim tcnisc 620 anfı radyo ekesu teyp yanı takas yaptım jvc cok güzel sesi kalıte cok iyi bir anfıdı zaten pişman oldum şimdi 2 el olarak 5022 kumandası tdaha büyük 250 ytl alacağım diyeceğim jvc hic düşünmeden alabilirler başakalrına fazla para vermeye gerek yok benden söylemesi
  • jvc anfide sony ve tecns kolunlar kullandım bas oper. yoktu gene ses cok nettı şimdi kardeşim 5 . 1 kolunlar bağlamış ve mükenmel olmuş kıskandım gride alamıyorum ama 5022 buldum aynı özellikleri var sesin kapanmasına gelince fazla kolun bağlamiştım bir ara fazla acınca sesi kendiliğinden kapanıyor yalnız şimdi satılan anfı dış gürüntüsü biraz mat eskiler öyle değildı alın bu anfiyi daha iyisini bulamazsınız ben ses uzmanıyım anlarım şimdi kullandığım tecniclerde cok güzel onları 98 yılında aldım kardeşime verdim yanı kendi malıma takas yaptım şimdi pıysada yok rado tepy anfı 620 eco su malesef sesini acamiyorum jvc eski evde oturken acıyordum sesde bzurma filan olmuyordu hala aklım jvc yarın elime gecer
  • Hiçbir Vestel bayiisinde bulamıyorum.. (370 ytl liste fiyatından getirtiriz diyolar)
    İstanbulda nerden bulurum cihazı.?
  • logitech harmony 550 de geldi, kumanda sıkıntım bitti.
    şimdi sırada --------> kablosuz kulaklık
    aklım geç başıma geldi, benim için asıl gerekli olan şey kulaklık

jvc standart bir ev sinema kullanıcısı için güzel, ara sıra radyo-cd vs dinlerken slimlerle verdiği seste de problem görmüyürum, bence güzel. Empedans, ohm, alt perde üst bilmemne sizin için anlam ifade eden kelimeler değilse, kulaklarınız için de olmayacaktır.

Paranı biriktir şunu al- bunu al laflarına standart kullanıcının fazla itibar etmemesi gerekiyor, bence kimse son kuruşuna kadar tüm parasını bi teneke kutuya yatırmasın. (aslına bakarsanız benim durumum gidip daha pahalı şeyler almaya müsait, ama paramı dikkatli harcamayı, hiç bir şeye haddinden fazla para vermemeyi severim). ben jvc 'den ve slimdreamlerden verdiğim paranın karşılığını fazlasıyla aldığımı düşünüyorum. İki katı para verip daha pahalı ekipman alsaydım benim günlük kullanımda oluşacak getirinin değil 2 katı %20-25 artacağını bile sanmıyorum.
    Yanlız şunu söyleyeyim, slimdreamleri ben 220 ytl ye aldım. (tek ürünü kaçırmıştım ve tekrar 185'e düşeceğini bilemezdim), eğer 50-100m daha fazla vererek bilindik bir marka ürün alma seçeneğiniz oluşursa karar verirken bunu değerlendirin. Pure benim hem işçilik kalitesi, hem çin malı olması hem satıcısının fiyat-dağıtım- destek(allah için destek var ama destekte güvenilirlik yok) açısından çok içime sinmedi. Şunu ekliyeyim, sesi kötü değil, sadece surround hoparlörlerimden gelen sesi yeterli bulmuyorum (kulağımı dayayınca ses geldiğini anlıyorum), başka bi sıkıntı yaşamadım onun için aynı özelliklerde bir ürünle arada 2 kat fark olursa pure alın, ama cüzzi bir farkla başka seçeneğiniz olursa bence değerlendirin.

Son söz, japonlar yanılıyo olamaz dedik, jvc aldık ve hata yapmadıklarını gördük . Aradaki 150-200ytl farkla da kumanda- kulaklık bedavaya gelmiş oldu. İyi ki yamaha almamışım. Karlı bir iş yaptığını bilmenin insana verdiği mutluluk paha biçilemez.

• wallaha benim param yetmediği için yamaha yı alamayıp jvc yi aldım ama pişman da olmadım hatta çok hoşuma gitti cihaz, arkadaşlarımda genelde sony var hemen hemen aynı ayardalar ama en ucuz sony 650 den başlıyo fazla para vermeye hiç gerek yok yalnız sağlam kolonlarım olmadığı için tam gücünü test edemedim cihazı söküp dayımda denicem onda warfdale evo 30 var çok sağlam kabinler 200 watt amfiye kadar daynıyolar bakalım nasıl bi performans sergilicek merak ediyorum benim ufak sonylerle bile açamıyorum ama insan yinede yetinmiyo güç istiyor subwoofer ınız sağlam bişeyse iş değişir yinede ben yetinmeyi bilmeyenlerdenim nezaman ki duvarlar başıma yıkılcak ozaman rahatlıcam

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.