Şimdi Ara

Juventus Maçı Hakemi Belli Oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Macaristan Futbol Federasyonu'ndan Victor Kassai.

Benim beğendiğim bir hakem. Siz ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütün maçlarını izlerim kaçırmam.

Dememizi mi bekliyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiCaprio

bütün maçlarını izlerim kaçırmam.

Dememizi mi bekliyorsun?

Dünyaca ünlü bu hakemi tanımıyorsan o senin sorunun.

• İyi hakem. Zaten yenilecez hakeme kalmaz iş. Her maça umutla bakardım umutları da söndürdüler sağolasınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

İyi hakem. Zaten yenilecez hakeme kalmaz iş. Her maça umutla bakardım umutları da söndürdüler sağolasınlar.

senin gibi taraftara yazıklar olsun..
  • Ben anlamıyorum ya, Cl hakemleri açıklandığı zaman Avrupa'daki takımların taraftarları forumlarında bunu sayfalarca tartışabiliyorlar. Biz konu açıyoruz adam gelip dalga geçiyor. Hakemle ilgili bir şey bilmiyorsan yorum yapma o zaman. Şimdi Juventus forumlarına gitsem rahatlıkla 5 sayfalık Viktor Kassai konuları bulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Ben anlamıyorum ya, Cl hakemleri açıklandığı zaman Avrupa'daki takımların taraftarları forumlarında bunu sayfalarca tartışabiliyorlar. Biz konu açıyoruz adam gelip dalga geçiyor. Hakemle ilgili bir şey bilmiyorsan yorum yapma o zaman. Şimdi Juventus forumlarına gitsem rahatlıkla 5 sayfalık Viktor Kassai konuları bulabilirim.

Yav tamam da adamların konuştuğu konu şu,yok efendim 2005 te bilmemne macında su kararı vermişti yok bilmem ne.her hakem hata yapar yani.cok istisnai bir durum olmadıgı sürece hakemlerin mactan once konuşulmasına karşıyım ben cunku önyargı yaratıyor bu mubabbetler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Ben anlamıyorum ya, Cl hakemleri açıklandığı zaman Avrupa'daki takımların taraftarları forumlarında bunu sayfalarca tartışabiliyorlar. Biz konu açıyoruz adam gelip dalga geçiyor. Hakemle ilgili bir şey bilmiyorsan yorum yapma o zaman. Şimdi Juventus forumlarına gitsem rahatlıkla 5 sayfalık Viktor Kassai konuları bulabilirim.

Yav tamam da adamların konuştuğu konu şu,yok efendim 2005 te bilmemne macında su kararı vermişti yok bilmem ne.her hakem hata yapar yani.cok istisnai bir durum olmadıgı sürece hakemlerin mactan once konuşulmasına karşıyım ben cunku önyargı yaratıyor bu mubabbetler.

Bence öylde değil. Bu forumda süper lig hakemleri açıklandığında sayfalarca millet yazacak bir şey buluyor. Çünkü hakemi biliyor. Ama maalesef bu hakemi bilmeyen adam buraya bir şey yazamıyor haliyle. Konuyu açmakla haya yaptım. Aslında biliyordum yorum gelmeyeceğini ama yapacak bir şey yok artık.

• quote:

quote:

İyi hakem. Zaten yenilecez hakeme kalmaz iş. Her maça umutla bakardım umutları da söndürdüler sağolasınlar.

Sen kimsin de benim taraftarlığımı tartışıyorsun. Ligin başında hocayı gönder ondan sonra yazıklar olsun. Bu grupta şu durumda bu takım başarılı olamaz. Oyuncuların kafası başka yerde kimse ne yaptığını bilmiyor. Ligde şampiyonluk zora girdi bu sene başarı gelmezse kimse hayal kırıklığı yaşamasın. Asıl taraftar gerçekleri görür. Gözü kapalı taraftarlık yapacak değilim. Gerçekleri söylüyoruz da takımı desteklemiyorum anlamına mı geliyor?

• quote:

quote:

quote:

Sen kimsin de benim taraftarlığımı tartışıyorsun. Ligin başında hocayı gönder ondan sonra yazıklar olsun. Bu grupta şu durumda bu takım başarılı olamaz. Oyuncuların kafası başka yerde kimse ne yaptığını bilmiyor. Ligde şampiyonluk zora girdi bu sene başarı gelmezse kimse hayal kırıklığı yaşamasın. Asıl taraftar gerçekleri görür. Gözü kapalı taraftarlık yapacak değilim. Gerçekleri söylüyoruz da takımı desteklemiyorum anlamına mı geliyor?

Ya hocam bırak çoluk çocukla uğraşma. En yukarda hakemle ilgili ne yazmış bir bak ciddiye aldığın adama.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

quote:

Bence öylde değil. Bu forumda süper lig hakemleri açıklandığında sayfalarca millet yazacak bir şey buluyor. Çünkü hakemi biliyor. Ama maalesef bu hakemi bilmeyen adam buraya bir şey yazamıyor haliyle. Konuyu açmakla haya yaptım. Aslında biliyordum yorum gelmeyeceğini ama yapacak bir şey yok artık.

Ben super lig konusunda da karşıyım.istisnai durumlar hariç bazı hakemler oluyor bazı macları katletmiş o durumda konuşulur tabii.konuya bir sey demedim adamı tartışmak gereksiz yere önyargılı yaklaşmamıza sebep olur dedim.

• Bu adam bizim UEFA'da ki Hamburg maçlarımızdan birini yönetmiş..

Bu da ŞL Karnesi..

Juventus Maçı Hakemi Belli Oldu
  • Victor Kassai , zaten avrupa futbolunda adı duyulan bilinen bir hakem açıkçası bu düzeyde hakemlerin etki ettiği maçlar nadir oluyor umarım o maçlardan biri olmaz diyorum yoksa hakemler zaten belli standartların üstünde sıkıntı olmayacaktır
  • İki tane yarı final bir tane finali var. İyi hakem olduğu aşikar.
  • Doğru söylüyorsun da geçen sene Madridteki maçta penaltılarımızı vermeyen hakem gibileri de var. İnşallah aynı şey olmaz.
  • quote:

İki tane yarı final bir tane finali var. İyi hakem olduğu aşikar.

Bu sene hem ligte hem avrupa'da hakemler konusunda bahtsızız. Umarım biraz kıyak geçerler bize Şöyle bir penaltı kazansak güzel olurdu hany xdxd
  • İyi hakem onun açısından bir problem olacağını düşünmüyorum
  • quote:

Doğru söylüyorsun da geçen sene Madridteki maçta penaltılarımızı vermeyen hakem gibileri de var. İnşallah aynı şey olmaz.

Aynen hocam etki ettikleri maçlar nadir olsa da oluyor , umarım dediğin gibi denk gelmeyiz
  • eskiden hakemleri tartışırdık, saatlerce. bizi böyle meşgul ederlerdi gazeteler tv ler. neyseki o noktayı aştık çok şükür.

en meşhur başlıkta,

EYVAH!! HAKEMİ DE YENMEMİZ GEREKECEK.

• Bazı maçlarda hakem yüzünden puan kaybettik turu geçemedik.Real maçı ve Manu maçı en net örnekler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.