Şimdi Ara

juventus.com Galatasaray Tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.juventus.com/juve/en/news/galatasaray

SABRİ REİSSSSSSSSSSSSSSSSSS

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • Juveliler Sabriyi görünce bir nebze rahatlamışlardır.

Management İnformation System
  • Sabrinin yanındaki adamın adı neydi ?
  • Galatasaray have had success in European competition, winning an undefeated UEFA Cup (the first team in history to do so) in 2000, but have yet to advance past the semi-finals in the Champions League.

Orijinalden alıntı: aykut..

Sabrinin yanındaki adamın adı neydi ?

Gianluca Pessotto'ymuş.

Orijinalden alıntı: %99

Juveliler Sabriyi görünce bir nebze rahatlamışlardır.

03-04 sezonunda kazandığımız maçın tamamını bulup izlersen bu yoruma pişman olursun

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

quote:

03-04 sezonunda kazandığımız maçın tamamını bulup izlersen bu yoruma pişman olursun

Dostum ben şakasına yazdım ciddi olarak söylüyorum Sabri en beğendiğim futbolculardandır.

Management İnformation System
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray Viareggio Cup'ta
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel şeylerden bahsetmişler melo ne oynar o maçlar da

Orijinalden alıntı: evohan

bunlarla yaptığımız son maçta hakan şukur en güzel kafa gollerinden birini atmıştı

Kızınında doğum günüydü. Dışarıda zor yırttılar. Ama içeride parçalamıştık
  • Yazı biraz zorlayıcıydı o yüzden hatalar olabilir.Mazur görün

GRUP B - RAKİP : GALATASARAY
    ISTANBUL TAKIMI, AVRUPA ARENASININ SÜRPRİZE AÇIK KATILIMCISIDIR VE DİDİER DROGBA, WESLEY SNEİJDER GİBİ DÜNYA ÇAPINDA OYUNCULARI İÇEREN BİR KADROYA SAHİPLER.

Son yıllardaki zorlu rekabetten sonra sürpriz sonuçlar alan Gs'dan korkulabilirdi, ama iki takım arasındaki geçmiş karşılaşmalara bakıldığında Juventus Türklerle yaptığı maçlarda kendine güvenini sağlayacak sonuçlar almıştır.
    Aralarındaki karşılaşmalarda ganimeti paylaşmışlardır – her iki takım için de 1 galibiyet ve 2 beraberlik – ama Bianconeri ( Juve’nin lakabı ) son yıllarda daha da güçlenmiş Galatasaray’a dikkat edecektir.
    Şimdi 52,652 koltuklu Türk Telekom Arena’da bulunan Fatih Terim’in oyuncuları, en gürültülü stadyum ( kısaca desibel diyelim şuna ) bakımından Guinness Dünya Rekor’unu elinde bulunduran vefakar kalabalık tarafından oluşturulan ateşli atmosferin desteğinin keyfini çıkarmaktadır.
    Türk takımı geçen seneki çeyrek final mücadelesinde Eboue,Sneijder ve Drogba’nın gollerinden sonra Jose Mourinho’nun oyuncularını şok içinde bıraktı ve galibiyetine tutunmaya çalışan Real Madrid karşısında bir geri dönüşe imza atıp neredeyse bozguna uğratıyordu.
    Conte’nin gözü, ilerlemiş yaşına rağmen hafife alınmamasını gerektiren, eşi benzeri olmayan bir atletikliğe ve fizik gücüne sahip olduğu görülen Drogba’nın üzerinde olacaktır.Yalnızca 2 sene önce, Bayern Münih’e karşı penaltıyı gole çevirip Chelsea’nin Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmasını sağlamıştı.
    Juventus’a daha tanıdık gelecek diğer oyuncu ise bu yaz Bianconera(Juventus)’dan Türk takımına kalıcı bir anlaşmayla geçen Felipe Melo.
    Galatasaray, 2000’de yenilgisiz olarak UEFA Kupası’nı kazanarak Avrupa Arena’sında başarılı olmuştur fakat henüz Şampiyonlar Ligi’nde yarı finalin ötesine geçememiştir.
    Juventus onlara karşı deplasmanda hiç galibiyet alamamıştır, bu nedenle Conte futbolcu olarak yaşadığı hayal kırıklığının öcünü teknik direktör olarak almanın fırsatını kollayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

Galatasaray have had success in European competition, winning an undefeated UEFA Cup (the first team in history to do so) in 2000, but have yet to advance past the semi-finals in the Champions League.

Son cümlede de deplasmanda henüz onlara karşı galibiyetimiz yok diyorlar.. Umarım devam eder seri

Turuncudan iz taşıyan tok bir sarı ve vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı…

• quote:

liseli detected.
  • en yüksek desibel rekorundan, geçen sene madrid'i neredeyse eleyeceğimizden, drogba faktöründen, uefa'yı kazanmamızdan ve bizi kendi evimizde hiç yenememelerinden bahsetmişler. güzel yazı olmuş adamlar objektif yazmış kendi sitelerinde.

• lan acaba juveliler de galatasaray bizi tanıttı guru pointleri alın diye başlık açıyor mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

lan acaba juveliler de galatasaray bizi tanıttı guru pointleri alın diye başlık açıyor mudur?

hayır
  • Now based at the new 52,652 seater Turk Telecom Arena, Fatih Terim’s men enjoy the support of a fierce atmosphere created by a faithful that holds the Guinness World record for the loudest sports stadium crowd roar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.