çocuğun (2010 zamanları için söylüyorum) hakkını yemişiz valla. denk geldi baby şarkısını tekrar dinledim harbiden çok iyi sesi varmış, o zamanlar biber diye dalga geçerdik vay be ne günlerdi. nicki minajla çektiği beauty and beat'de aynı zamanda güzel. ama bu baby harbiden iyiymiş tam yaz şarkısı. eski popülerliğini kaybetti tabiki artık. bizim alper erözer başka ülkede doğsaymış ikinci justin olurmuş. |
justin bieber'a zamanında haksızlık etmişiz be!

-
-
he vallahi, aynisini dun arkadasimla konustuk. spotify'daki "this is justin bieber" playlistini dinledik de harbiden zamaninin iyisiymis. o zamanlarin ergenleriydim ben iste bence kitlesel bir tepkiye karsi hepimiz koyun oluyoruz. 25 yasindayim.
-
https://www.youtube.com/watch?v=FmELn3thkUQ&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski popülerligini kaybetmedi ya
2012ye kadar çıkan şarkıların yeri bende başkadır,dinlerken farklı dünyalara dalıyorum
-
“ beauty and beat “
Bu parçayı defalarca dinlerdim internet cafede LoL oynarken
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayende tekrar tekrar yine dinliyorum
Wolf Team oynuyorken de dinliyor olabilirim
Tam emin değilim 2 sini oynarken de uzun süre boyu dinlemiş olabilirim
Kitlesel tepki harbiden de insanlığımızin ortak noktalarından biri. Bir sel gördü mü direk bizde takılmak istiyoruz o sele.
Haksızlık edilme sebebi ergen kızların abartısıydı. Çok abartıyorlardı öyle böyle değil. Şimdi utanıyorlar mıdır acaba o günleri hatırlayıp. Türkiye ye gelmişti galiba bi ara bayılan kızlar vardı ne salak salak şeylerdi. Bu arada şarkıları yaşıma göre gayet iyiymiş o zamanlar ama dinlemedim tabi. Baby şarkısı iyi ama gerçekten.
-
Bence etmedik, 2000'ler rock ve metal furyası vardı ve Justin Bieber bize çok ergen geldi. O zamanlarda beğenmiyorduk ancak son 10 senede çıkan şarkıcılara bakınca Justin Bieber'i arar olduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotha -- 15 Ekim 2022; 17:7:7 > -
Bildiğim kadarıyla öyle falso bir hareketi de olmamasına rağmen sadece kızlar tarafından çok fazla ilgi gördüğü için sevilmiyordu. Kıskançlığa kurban gitti bence.
-
O bebe kirande merr’i götürmüştü karıların erkek zevki yok orlando bloom dururken verdiği bebeye bak
-
At gibi kızla da evlendi.
maalesef topluma göre hareket ediyoruz.
-
aynen öyle yılı yılına kadar doğru. 2013'ten sonrası bozdu benim için. hatta küçükken en sevdiğim şarkılardan biri dont wake me up "chris brown" şarkısıdır. bu şarkı yüzünden senelerdir akşamüstü güneş batımı vakitlerinde çölde olmayı hayal ederim.
-
evet şarkıdaki ortam ve mutluluk şuan çok gözüme çarpıyor.
-
aslında şuan bakınca normal duruyor. kızlar küçük yaşta ve çok sevdikleri şarkıcı ülkelerine gelmiş sevindiler haliyle. şuan bi milli maçta gol atılınca kahvehanede izleyenlerin tepkisi daha abartı olur.
En Beğenilen Yanıtlar

he vallahi, aynisini dun arkadasimla konustuk. spotify'daki "this is justin bieber" playlistini dinledik de harbiden zamaninin iyisiymis. o zamanlarin ergenleriydim ben iste bence kitlesel bir tepkiye karsi hepimiz koyun oluyoruz. 25 yasindayim. |
Benzer içerikler
- xeplion iğne etkisini nezaman gösterir
- muhabbet kuşu tırnak kanaması öldürür mu
- 3 ay tetradox kullandım
- günde 700 kalori almak kaç kilo verdirir
- kennedy caddesi ismi neden verildi
- telegram indirim
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X