Şimdi Ara

Justice League (322. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.159
Cevap
60
Favori
313.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Vay bee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    O sahne filmden kesilmiş bir sahne değil. Bir skeçden alınmış bir sahne.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    O sahne filmden kesilmiş bir sahne değil. Bir skeçden alınmış bir sahne.

    bi yerde yayınlandı mı o ben göremdim de
  • Henry Cavill kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ama o haberi yapan sayfalar yanlış haberden ötürü özür dilediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun bir aradan sonra sinemaya filme gitmiş biri olarak yazıyorum. sırf dc hayranlığımla iş güç atlatıp ilk fırsatta bugün gittim.

    filmi genel hatlarıyla ele alırsak beklediğimin çok altında kaldı. resmen bir zack zack synder faciası olmuş. nolan gitti diye sevinirken bir kez daha nolan ın kıymetini çok çok iyi anladım. film üzerinde düşünülmemiş kısımlar var. resmen düşünülmemiş. ya da bu kadarı izleyiciye yeter diyerek geçiştirilmiş.

    tanrıların savaşı kısmı denildiği gibi çok kısa tutulmuş.

    batman e karşı zack in kıcıklığı var görünüşe göre. resmen superman hastası batman sevmeyen 7 yaşında çocuk gibi yapılmış batman. detaya girmeyeceğim spoiler olmasın diye ama batman hayranıysanız film e batman hariç karakterlerin hatrına gidin. yoksa keyif almayı bırakın felç geçirirsiniz oturduğunuz koltukta.

    aquaman i trailerlar üzerinden izlerken büyük beklentiye girmiştim. filmde resmen "ya aquaman i öylesine koyalım. maksat tanıtmak olsun. özel filmleri çekilirken üstüne düşünürüz" denilmiş. hem güç olarak çizgi romanlarının çok altında kalmış hem de resmen adama uygun sahne verilmemiş.

    wonder woman. muhteşem olmuş. ona diyecek bir şey yok.

    flash genç ve bu tür şeylere alışık olmayan biri olarak gayet yerinde olmuş. ne eksik ne fazla. güç gösterisi beklemeyin. filmde verilen görevi gayet yerine getirmiş.

    cyborg gayet iyiydi. üstün bir şey beklemeyin ama kesinlikle ezilmemiş de.

    superman e gelirsek. aşırı uçurulmuş kaçırılmış. spoiler olmasın diye açıklamak istemiyorum ama izleyen herkesin bana katılcağına eminim. boss fight a bakmak yeterli ne kadar uçurulduğunu. 5 dakikalık kısa film olarak yapılabilirmiş film şu superman e göre.

    total olarak üzdü. serinin ilk filmi olmasından dolayı beklentim çok yüksek değildi ama gene de üzdü. sinemaya gidip izlemeye değer mi. değer tabiki. ama kesinlikle çok daha iyi olabilecek bir yapım.




  • mawoix kullanıcısına yanıt

    Tanrılara kafa tutan bir villain var Batman ne yapabilir ki ? Batarang mi fırlatacak ? BvS'de Doomsday'e karşı da etkisiz kaldı oradan oraya kaçtı durdu. Yönetmenin yapabileceği bir şey yok. En azından takımı topladı ve onlara yardımcı oldu. Superman'a karşı da hiç şansı yok zaten çöp gibi fırlatır adamı, plansız randevusuz karşılaşıyor sonuçta. Superman'in karizmasını BvS'de çizdirdiler yetmedi diri diri gömdüler. Şimdi bu filmle biraz olsun toparladılar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmin Zack Snyder'dan çıkmadığını tamamen Joss Whedon'a ait olduğunu hissettim. DC evrenine hakim biri değilim Marvel'a tamamen hakim biriyim ama bana başka bir Avengers filmi daha çekilmiş gibi geldi.
    Eğlendim mi eğlendim bazı sahneler hoşuma gitti ve Gal Gadot her saniye hayran bırakıyor kendine.
    Marvel Whedon işlerinden memnun değildi Russo kardeşlere Avengers'ı vermelerinden anlaşılıyor.DC bu filmi başlangıç gibi görüp daha derin düşünmeli bu tarz filmler Marvel'ı alt etmek için asla yeterli değil.
  • Be4die kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bilgiler ve tavsiyeler için. Çizgi romanlardan uzak durmamın sebebi birden fazla yazarın birden fazla eseri karışık bir şekilde ortaya koyması. Ben bir şeye başlayacak olsam hep en baştan başlamayı severim ama bu olay çok karışık maalesef çizgi romanlarda. Ama dediğiniz romanlara bakabilirim. Normalde manga falan çok okurum ama mangalar tek bir yazarın elinden çıkar.
  • Gidip gitmeme arasındayım. Yorumlar maalesef pek iyi değil. Metascore ise bildiğin dibe vurmuş.

    DC'nin aceleci ilerlemesi yine olumsuz sonuçlara yol açmış gibi görünüyor. En güzeli malum ortamlara düşmesini beklemek.
  • batman ın senın yetenegın ne sorusuna ben zengınım demesı ben benden aldı. batman bu adamların arasında oyuncak bebek gıbı kalıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orjinal-puma -- 25 Kasım 2017; 19:49:32 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Justice League



    Görüyoruz ki Superman orjinal renklerine yaklaştı. Zack filmlerinin renk paleti bu filmde yoktu. Bana sorarsanız bu öze dönüş beni mutlu ediyor. Sonuçta Superman umut dağıtan bir karakter. Man of Steel den itibaren kaşları çatık bir superman gördük ruh yoktu. Ben Justice League'de gerçek supermani gördüğümüzü düşünüyorum. Tabii olan Batman'e oldu.

    Ve kesinlikle tahmin ediyorum ki zackten sonra filme ciddi bir müdahale olmuş. Bunu 3 örnekle açıklayayım:

    -----------------------SPOİLER--------------------

    1)Filmin açılışındaki efsane güzellikte karizma bir Batman nerede Superman'in rezil ettiği Batman nerede.
    2)Herkes filmin ilk yarısının ağır ikinci yarısının heyecanlı olduğundan bahsediyor. Ya da ilk yarı ikinci yarıdan daha iyiydi diyenler aynı zamanda bvs filmini sevenler. Yani Filmin ilk yarısı filmin başındaki superman videosu hariç zack filmi.
    3)Filmin renklerinin canlılığı, Batman'in daha insani diyalogları ve Superman'in do you bleed diyerek geçmiş filmden aldığı intikam. Bu film çoğu sahnesiyle adeta bvs filmiyle ilgili günah çıkarıyor.




  • Batmani bu gidişle Jake oynayacak sanırım umarım solo filminde degistirceklerse degistirirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • Filmi beğendim sürükleyiciydi,artık bitsin gereksizliğinde bir sahne yoktu.Kesilen sahneler olmasaydı efsane bir film olabilirmiş.



    Batman çok iyi yansıtılmış ezildiğini hiç düşünmüyorum.İlk kez gerçek bir Superman gördük.Yaptıkları her filmle Superman'den daha çok soğumuştum bu sefer hoşuma gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Krone K kullanıcısına yanıt

    Batman Dc evreninin en zeki ve en akıllı kahramanlarından biri silaha ihtiyacı yok kendisi bir silah zaten. Kısacası zekası ile 'de alt etme imkanı var her zaman bir süpergüce ihtiyacı yok. Aslında bunu filmde yansıttılar kimse anlamadı supermani diriltme fikri gibi Motherboxı kullanma fikri küçük detaylar ama yinede kalıcı. Çizgi romanda daha fazlasını yapıyor orası ayrı.
  • Gişe çok kötü gidiyor sanırım 900'ü göremez gibi duruyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devcitybg

    DCU acik ara en iyi filmi MAN OF STEEL



    bu nasil bir muziktir bagmlilik yapti







    Hiç hatırlatmayın aklıma geldikçe kötü oluyorum filmdeki müzikler neydi öyle daha 2 gün önce izledim filmi aklımda kalan soundtrack yok batman animated series ve classic superman müziği çaldı birde zack sağolsun everybody knows kullanmış gerisi çöp man of steel kaç yıl oldu bvs yine 1 yıldan fazla hala aklımda melodiler.

    Extended cut'da istemiyorum junkie lx'in müziklerini ekleyip satsınlar alırım yada fanlar toplanıp araya bvs Mos karışık soundtrack yapsınlar en kötüsü bile orijinalini siler o güzel sahnelere o müzikler yakışır mı hiç benim gibi müzik listesi şarkılardan çok soundtracklardan oluşan biri için bu film Ferrariye tüp taktırmak gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • meta'yı hiçbir filmde dikkate almamanızı tavsiye ederim.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Orası öyle ama arada sırada değerlendirmekte gerekir ki DC filmlerinde bence önemli. Wonder Woman ve Man of Steel dışında bence ağır çuvalladılar bu yüzden ister istemez puanlara bakıyorum ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MessiTugi

    Justice League



    You can save the world alone
  • Yapacağınız işin ben.


    Film superman'in çenesi ile başladı. Bravo lan. Gene parça pinçik bir film. Gene gereğinden fazla kesilmiş sahne. Ultimate Edition ile çıkartırlar Blu-rayi. Filmin ilk yarısı sıkıcı. Oldu bittiye gelen muhabbetler. Fragmanlarda Steppenwolf sağlam gösterilirken ( This world will fall, like the others ) vs. Adamı sidik etmişler. BvS'den daha az yıkım vardı. Belki de nedeni Doomsday idi. Ama yeni villianı öyle gösterip 2 tokatta dövdürteceksen gereğinden fazla güçlü gösterme fragmanlarda. Ve beğenmediğim diğer yanı ise o lanet marvel vıcıklığı. Ne alaka lan " ölmek istemiyorum ahahahahhaa " Ne alaka lan superman ? Yani getirdiniz vıcık bir marvelcıyı. Gondiklemiş filmi. Güzel yanları da yok değil. Örneğin Wonder Woman'ın kement ile Aquaman'e itirafları yaptırması gibi. Ama o superman sahnesi resmen nefret ettirdi. Flash'ın Wonder Woman üstüne düşmesi ise Avengers'dan araklama. Aynısı yapmış marvelcı yönetmen. Superman'in tokatladığı sahneler güzeldi. Özellikle Flash'ın altına ettiği yer. Fakat insan biraz düşünür. Ne alaka lan traşlı superman ? Biraz daha gerçekçilik yansıtılarak sakallı getir. Ilk iş takım elbiseyi çıkartıp, sakalları kestirmiş Batman'e Cgi'ı da batırmışlar tabi. Flash'ı beğendim. Ama oyuncuyu hala beğendiğimi söyleyemem. Cyborg 10 numara olmuş. Çene cgi'ından 10 kat iyidi. Film BvS gibi Ultimate Edition beklenir tam puan için. Şimdilik bu hali ile 6/10. Ayrıca bir an önce Green Lantern istiyorum ulan.




  • 
Sayfa: önceki 320321322323324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.