Şimdi Ara

Jungle Tier List (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
1
Favori
4.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stealthmass

quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Villain

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Gördüğüm bütün evelynnler milleti ağlatıyordu son oyunda da evelynn tek başına oyun taşıyınca (pink ward falan da bi yere kadar) yeter artık dedim ben de açtım yarın deneyeceğim.

Gizli gizli götürüyor oyunu ya. 2 hafta önce bir oyunda 150 defa counter jungle yiyince(pink hikaye) bende açtım. O gün bugündür Evelynn oynuyorum. Ciddi ciddi viable.

rune'suz is gorur mu eve jungle'da?

En azından armor lazım, çok damage yersin yoksa. Diğerleri çok önemli değil ben ad rune'lerle Eve jungle oynuyorum.

sagolun hocam, tr'de arklarla giriyoruz deneyecektim ama level dusuk run yok denemeyelim o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Villain

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

Gördüğüm bütün evelynnler milleti ağlatıyordu son oyunda da evelynn tek başına oyun taşıyınca (pink ward falan da bi yere kadar) yeter artık dedim ben de açtım yarın deneyeceğim.

Gizli gizli götürüyor oyunu ya. 2 hafta önce bir oyunda 150 defa counter jungle yiyince(pink hikaye) bende açtım. O gün bugündür Evelynn oynuyorum. Ciddi ciddi viable.

rune'suz is gorur mu eve jungle'da?

Fazla damage yersin rune lazım mutlaka, en azından armor

• Skarner tr3 wtf

• fiddle varken rammusun 1 olması ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

Skarner tr3 wtf

Skarner 2 tane büyük nerf yedikten sonra herkes oynamayı bıraktı. En son ne zaman turnuvada Skarner oynayan gördün? Turnuvayı bırak normalde bile kimse oynamıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

fiddle varken rammusun 1 olması ilginç

Fiddle'a counter jungle yaparak oyundan düşürmek çok kolay, early game gankleri de iyi olmadığı için oyundan düşünce toparlayamıyor. Tek sıkıntısı o ama bu yüzden riskli bir jungler. Mid olarak daha iyi bence.

Rammus sezon 3 metasına çok iyi uyum sağladığı için win rate'i ve tier listlerdeki sıralaması yükseldi. Mobility + Ancient Golem'in en çok uyduğu champion Rammus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 24 Haziran 2013; 4:07:53 >

• Shyvana tier 3

Forum silinebilir

Edit : Skarner da tier 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yarr -- 24 Haziran 2013; 4:10:06 >
  • skarnera haksızlık etmişssin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Shyvana tier 3

Forum silinebilir

Shyvana'ya buff gelene kadar çöp. Oyunda şu an hiçbir işe yaramayan tek bir champion varsa o da Shyvana'dır. Win rate'inden belli zaten. Skarner kötü jungler değil ama tier 2'deki jungler'lar kadar da iyi değil.

Oraya bi tier daha ekleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 24 Haziran 2013; 4:20:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yarr

Shyvana tier 3

Forum silinebilir

shyvana olması normal hiç bir işe yaramıyor şu aralar
  • Amumu bence Tier1 de olmalıydı.
  • Güzel konuAmumunun neden tier2 olduğunu söylersen seviniriz merak ettik doğrusu

• quote:

Orijinalden alıntı: JucyTR

Amumu bence Tier1 de olmalıydı.

Amumu tam arada kalıyo aslında ama bence tier 1'deki junglerlar kadar iyi değil. Sejuani şu an daha çok iş yapıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Güzel konuAmumunun neden tier2 olduğunu söylersen seviniriz merak ettik doğrusu

En büyük nedenleri mana sıkıntısı ve ganklerinin tier 1'deki junglerların çoğundan daha kötü olması. Ayrıca counter jungle konusunda çok zayıf. Kendi videomu yollıyım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 24 Haziran 2013; 4:33:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Güzel konuAmumunun neden tier2 olduğunu söylersen seviniriz merak ettik doğrusu

counterjungle'a karşı çok zayıf ve toparlaması zor. Karşıya bir lee falan gelirse level alamazsınız tahminimce. Şansının yaver gitmesi lazım bir de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 24 Haziran 2013; 4:30:17 >
  • Tier Lee Sin olmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

Tier Lee Sin olmalıydı

O kadar da iyi değil lee bence. Tier 1 olmayı hak eden bir jungler ama op değil.
  • Tier 4 Trydamere GG

• Karthus nasil tier 4 de.En op junglerlardan karthus.
  • udyr tier 1 olabilirmiş bence,gankları düzgün atarsa oyunu taşıyor
  • Garen jungle cop.

• quote:

Orijinalden alıntı: Richa

Karthus nasil tier 4 de.En op junglerlardan karthus.

nesi op? gankleri çok iyi değil, cc az, item buildi jungle'a pek uygun değil, mana sorunu var, counter jungle'a karşı çok zayıf, dragon ve baronu kesmede diğer junglerlar kadar etkili değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 24 Haziran 2013; 8:59:33 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.