Şimdi Ara

Jungle Tier List (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
4.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trynda en az Tier 3 olmalı gap closer+slow+sustain ayrıca blue'yu çalarlarsa çoğu jungler gibi oyundan düşmüyorsun.Ayrıca maini Morde olan biri olarak söyleyeyim Morde'nin jungle da yeri yok gap closer yok CC olarak slow bile yok.

Edit:Morde yi silmişsin zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herlebauld -- 28 Haziran 2013; 1:41:27 >
  • Rammus bad
  • Amumuyu en tepeye yaz başkan sen bilmiyor musun amumu herosunu adam amumu herosunun ultisini bilmiyor amumu amumu amumu.

Şu amumu'dan nefret ettiğim kadar başka hiçbir championdan nefret etmiyorum. Q at R dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır mantığıyla amumu oynuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 707

Amumuyu en tepeye yaz başkan sen bilmiyor musun amumu herosunu adam amumu herosunun ultisini bilmiyor amumu amumu amumu.

Şu amumu'dan nefret ettiğim kadar başka hiçbir championdan nefret etmiyorum. Q at R dönerse senindir dönmezse hiç senin olmamıştır mantığıyla amumu oynuyorlar.

Varvik de alak mı yatmıyor cangılda kanka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MayTheTriforceBeWithYou

quote:

Orijinalden alıntı: 707

Amumuyu en tepeye yaz başkan sen bilmiyor musun amumu herosunu adam amumu herosunun ultisini bilmiyor amumu amumu amumu.

Varvik de alak mı yatmıyor cangılda kanka.

Ben amumu cangıl gidim sen DARIUS al kanka yukarı git herkese tek atıyooo.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Richa
    Lutfen oyunu birak lutfen ...

Peki paşam. Hemen bırakıyorum. ID Şifre yollayayım mı ?
    Tier 1 Tier 2 junglerları incele biraz, 2-3 dakika bi oku gözden geçir anlayacaksın beni. Mesela git o ikisini öteki Tier 1lerle karşılaştır.

Voli umrumda bile degil ama eve yi tier 1 bile degil diyorsan cidden oynamayi haketmiyorsun.Birak tier 1 i oyunun en iyi jungleri eve dir.
  • Güzel olmuş.Fakat Amumu ile Noc'un yeri değişmeli diye düşunüyorum.
  • amumu nasıl tier 1 olmaz. 1200 eloda perma ban hiç mi görmedin. ultisi çok mıhlıyi xD
  • quote:

quote:

quote:

Lutfen oyunu birak lutfen ...

Peki paşam. Hemen bırakıyorum. ID Şifre yollayayım mı ?
    Tier 1 Tier 2 junglerları incele biraz, 2-3 dakika bi oku gözden geçir anlayacaksın beni. Mesela git o ikisini öteki Tier 1lerle karşılaştır.

Voli umrumda bile degil ama eve yi tier 1 bile degil diyorsan cidden oynamayi haketmiyorsun.Birak tier 1 i oyunun en iyi jungleri eve dir.

Peki paşam oyunu siliyorum, çok üzüldüm haketmiyormuşum oynamayı.

Eve'nin oyunun en iyi junglerı olduğuna nasıl karar verdin ?
    Snowball bir champ nasıl oyunun en iyi junglerı olabilir ya şaka mısın sen ?
    CC 0. Early defansif oynayan bir takıma karşı hiçbir şey yapamaz. Early game'de işi 1 counter gank'e bakar. Ortalama bir junglera göre squishy ve defansif olarak W hariç ( o da sayılıyorsa ) hiçbir skilli yok. Yani oyunun başlarında olası bir 2v2'de gank attığı lane'de yüksek damage potansiyelli adam varsa junglerı ile birlikte direkt Eve üzerinden kill alabilir.
    Bu şartlar altında 7 levela kadar 1 kez kesilip kill - assist verilmezse oyundan düşer. Sen Tier 1'deki champlara bak bakalım bi'. Hangi özellikleriyle sıyrılmışlar. Hepsinde Hard CC var. Oyundan kolay düşmeyen championlar. Hepsi tanky, kille ihtiyacı olmayan championlar Eve'nin aksine. Eve assasin, olayı kill almak. Bu direkt Jungler mantığına ters düşüyor. Tek şansın sürekli assist almak. Karşı takım da oyunu, Evelynn'ı az çok biliyorsa izin vermez buna.
    Bu arada Evelynn'ın yediği nerfleri saymıyorum. Reworkten sonraki ilk hali çok güzeldi, şimdiki oynamaya değmez bana göre.

Şimdi baktım imzana Silver I'sin. İyi güzel orada iş yapar. Silverda hakim olduğun bütün champlarla oyun taşırsın. Bu demek değil ki senin iyi jungle oynadığın champion oyunun en iyi junglerı. Ben mesela güzel jungle Maokai oynarım. Harika bir jungler bana göre. Ama Sezon 3'te hem Tanky olup, hem daha fazla CC'si olup hem de daha fazla damage potansiyeli olan junglerlar var. Mantıklı düşünmek lazım...

• shaco bilen ellerin elinde tier 1 olmalı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

amumu nasıl tier 1 olmaz. 1200 eloda perma ban hiç mi görmedin. ultisi çok mıhlıyi xD

bu lafı +2000 elo birine söylemende çokoş
  • şu an en çok Vi nin durumunu merak ediyorum E si nerflendiğinden beri damage sıkıntısı çeken bir hero en azından öyle görünüyor bilmiyorum sadece Vi bufflanır mı sence onu merak ediyorum acayip sevidiğim bir hero kendisi
    aynı şekilde rengar için de jungle hızı konusunda bir buff geliyor diyorlar ama tanklamak sıkıntı oluyor artık malum 3 saniye delay yüzünden TF lerde çok etkili olamıyor

özet: rengar ve vi için ne düşünüyorsun buff gelir mi ?

edit: tavsiyem sadece özeti oku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonTiger -- 28 Haziran 2013; 13:33:52 >

• he bide tier3 ve tier4de garen var bence bi tane yeterli :D
  • CusseD- kullanıcısına yanıt
    sen de yaqıyon hany cnm .s
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonTiger

şu an en çok Vi nin durumunu merak ediyorum E si nerflendiğinden beri damage sıkıntısı çeken bir hero en azından öyle görünüyor bilmiyorum sadece Vi bufflanır mı sence onu merak ediyorum acayip sevidiğim bir hero kendisi
    aynı şekilde rengar için de jungle hızı konusunda bir buff geliyor diyorlar ama tanklamak sıkıntı oluyor artık malum 3 saniye delay yüzünden TF lerde çok etkili olamıyor

özet: rengar ve vi için ne düşünüyorsun buff gelir mi ?

edit: tavsiyem sadece özeti oku

Vi'ın E'si değil early W'su nerflendi. Ayrıca o zamanlar core itemi olan botrk nerflendi, üstüne bir de lizard elder nerflendi. İlk e yerine w fulleyip erkenden black cleaver bitirebilirsen hala iyi damage atabildiğini göreceksin. Ama eskisi gibi değil tabi

• Nunu jungle da marklar attack speed mi yoksa magic penetration mu kullaniyorsunuz?
    Karar veremedim ben
    Birde quintler MS olmali ama o kadar IP birikmiyor hic bir zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jungle mantığının ilk çıktığı zamanlardan beri jungle yapıyorum. Başka rolde oynamadım. Eklemek istediğim bazı şeyler var.

Birincisi, bahsettiğin tier hem elo durumuna, hem de solo veya takım oyununa göre farklılık gösteriyor. Örneğin, Amumu solo oyunlarda çok güçlü çünkü solo oyuncuların ağır aoe cc'ye karşı büyük bir zaafiyeti var ve counterjungle/deep warning gibi konseptler solo oyunlarda uygulanamıyor.

Shyvana'nın düşük win ratiosuna sahip olmasının asıl sebebi bu. Bazı konseptler solo oyunlarda uygulanamadığı için (ve win/loss ratiosunu sayan sitelerin büyük kısmı solo oyunları saydığı için) Shyvana'nın düşük W/L oranına sahip olması son derece doğal. Shyvana'nın asıl amacı counterjungle ve haritada çok mobil bir biçimde dolaşarak takıma görüş sağlaması. Sezon 2'yi hatırlarsanız, Skarner ve Shyvana son derece güçlüydü çünkü bu iki karakter early oracle alıp, W skilinin yardımıyla haritada son derece mobil bir şekilde dolaşarak hem takıma görüş sağlıyor, hem de karşı takımın wardlarını temizliyordu. Sezon 3'deki oracle değişikliği indirekt olarak Shyvana'ya nerf oldu.

W/L oranı yerine, solo W/L oranı ve premade W/L oranlarına bakarsanız arada büyük farklar oluşacaktır. Hatta bunları elo seviyelerine göre analiz ederek çok daha sağlıklı veriler elde edebilirsiniz. Mesela yüksek eloda Elise'nin çok iyi olacağını, ama elo seviyesi düştükçe W/L oranında düşme olacağını tahmin ediyorum.

Bir diğer konu da ikili matchuplar. Shyvana'nın W/L oranı kötü olabilir, ancak Shyvana Amumu gibi hantal karakterlere karşı counterjungle düşünülerek alınabilecek en iyi picklerden biri. Bu avantaj sadece lategamede Amumu'ya geçer, o da tank rolünü üstlenmesi sebebiyle. Bu ikili matchupta W/L oranına bakacak olursanız Shyvana en azından %50'yi yakalayacaktır.

Oluşturulan listeye ise aşağı yukarı katılıyorum. Ben Jax , Gragas ve Nasus'u biraz daha yukarı taşırdım. Kayle şartlara göre değişir. Darius suck. Zed junglede harcanır. (tank gitsen tank olmaz, ofansif gitsen gidemezsin, offtank gideceksen çok daha iyi alternatifler var.) Shaco biraz önce bahsettiğim solo/premade olayı. Garen neden tier 3 bilmiyorum, son zamanlarda fazla lol oynamadım, blue ezreal gibi bir Garen trendi falan mı var? Rammus'a solo q dışında hiç sıcak bakmıyorum. Rammus yerine Tier 2'deki karakterlerin %75'ini tercih ederdim açıkcası.

• Zed tier 2 ?. Onla jungle giden adam zaten çöpe atsın kendini.
    Ek olarak Garen jungle ? Are u kidding me
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Nunu jungle da marklar attack speed mi yoksa magic penetration mu kullaniyorsunuz?
    Karar veremedim ben

Nunu jungle oynayacaksan Ms ye gerek yok bi Mao Naut kadar yani zorlama kendini oynayabilirsin ap quintslerle bile iş yapar.
    Marklar içinde atack speed daha iyi m.pen itemina çok gerek yok çünkü tank çıkıyorsun direk Nunuya etkili olabilmek için yapacağın şey AdCarry e w vermek ve yine carry'ne yaklaşana Kartopu atmak :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan1758

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

Nunu jungle da marklar attack speed mi yoksa magic penetration mu kullaniyorsunuz?
    Karar veremedim ben

Nunu jungle oynayacaksan Ms ye gerek yok bi Mao Naut kadar yani zorlama kendini oynayabilirsin ap quintslerle bile iş yapar.
    Marklar içinde atack speed daha iyi m.pen itemina çok gerek yok çünkü tank çıkıyorsun direk Nunuya etkili olabilmek için yapacağın şey AdCarry e w vermek ve yine carry'ne yaklaşana Kartopu atmak :D

in aslı ilk item olarak spellvamp veren jungle itemini çıkıyorum :D
    attack speedle de denicem bakalım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.