Şimdi Ara

Jungle Tier List (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
4.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • madem konuyu hortlattınız bazı championları değiştirdim solo q'da naruterador'a karşı oynadıktan sonra shyvana'nın yerini değiştirdim.
  • warwick hertürlü tier 4 olmalı 6 ya kadar gankları çok güçsüz 6 dan sonrada lanedeki adamda cc yoksa yine güçsüz oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shyvanaya çöp denmiş o zamandan beri ne değişti ki ?

• Shyvana'ya ayıp etmişsin gibi biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

quote:

Orijinalden alıntı: JucyTR

Amumu bence Tier1 de olmalıydı.

Amumu tam arada kalıyo aslında ama bence tier 1'deki junglerlar kadar iyi değil. Sejuani şu an daha çok iş yapıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Güzel konuAmumunun neden tier2 olduğunu söylersen seviniriz merak ettik doğrusu

En büyük nedenleri mana sıkıntısı ve ganklerinin tier 1'deki junglerların çoğundan daha kötü olması. Ayrıca counter jungle konusunda çok zayıf. Kendi videomu yollıyım sana

O flash neydi

• Liss jungler yapan kimse yok mu ?
  • konuyu hortlatmışsınız listeyi güncelledim şimdiye göre
  • quote:

Yılların jungler'ı olarak bi tier list yapıyım dedim benden başka kimse yapmamış şimdiye kadar

Tier sıralamasında jungle hızı, counter jungle, late game'e geçiş, gank atabilme, crowd control, build çeşitliliği gibi şeyleri dikkate alıyorum.

Tier 1

Elise, Zac, Vi, Maokai, Lee Sin, Jarvan IV, Volibear, Hecarim, Nocturne, Sejuani, Evelynn, Rammus, Shyvana

Tier 2

Amumu, Fiddlesticks, Kayle, Nasus, Trundle, Shaco, Xin Zhao, Malphite, Udyr, Jax, Aatrox, Kha'Zix, Olaf, Nunu, Nautilus

Tier 3

Singed, Warwick, Gangplank, Mundo, Skarner, Riven, Karma, Master Yi, Darius, Rengar, Fizz, Pantheon, Diana, Cho'Gath, Shen, Zed

Tier 4

Leona, Gragas, Garen, Alistar, Tryndamere, Wukong, Fiora, Blitzcrank, Karthus, Jayce

Unuttuğum yoksa bunların dışında kalan champion'larla jungle yapmak tamamen zaman kaybı. Tier 4 olanları da ranked'da oynamamanızı tavsiye ederim.

Tier 4 eklendi. Bazı championlar eklendi.

Pantheon neden Tier 3?

• Maokai oynamaya çalışıcam çok güçlüydü bi aralar main junglerımdı ama oynamıyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Yılların jungler'ı olarak bi tier list yapıyım dedim benden başka kimse yapmamış şimdiye kadar

Tier sıralamasında jungle hızı, counter jungle, late game'e geçiş, gank atabilme, crowd control, build çeşitliliği gibi şeyleri dikkate alıyorum.

Tier 1

Elise, Zac, Vi, Maokai, Lee Sin, Jarvan IV, Volibear, Hecarim, Nocturne, Sejuani, Evelynn, Rammus, Shyvana

Tier 2

Amumu, Fiddlesticks, Kayle, Nasus, Trundle, Shaco, Xin Zhao, Malphite, Udyr, Jax, Aatrox, Kha'Zix, Olaf, Nunu, Nautilus

Tier 3

Singed, Warwick, Gangplank, Mundo, Skarner, Riven, Karma, Master Yi, Darius, Rengar, Fizz, Pantheon, Diana, Cho'Gath, Shen, Zed

Tier 4

Leona, Gragas, Garen, Alistar, Tryndamere, Wukong, Fiora, Blitzcrank, Karthus, Jayce

Unuttuğum yoksa bunların dışında kalan champion'larla jungle yapmak tamamen zaman kaybı. Tier 4 olanları da ranked'da oynamamanızı tavsiye ederim.

Pantheon neden Tier 3?

bence 3.14 pantheon için çok iyi oldu, onu 2'ye koydum şimdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

Tier 1

Tier 2

Tier 3

Tier 4

Pantheon neden Tier 3?

bence 3.14 pantheon için çok iyi oldu, onu 2'ye koydum şimdi

Ne değişti, ayrıca neden Tier 1 değil?

• Bence trundle tier 2 yi hak ediyor. En azından olaftan iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

Bence trundle tier 2 yi hak ediyor. En azından olaftan iyidir.

olaf bufflandı
  • Bence udyr tier 1i hakediyor muazzam counterjungle ve jungle dönme kapasitesi late game'de iyi bir tank gank potansiyeli oynayana göre değişir.
  • Leona Jungle metası az popüler olsa Tier 1'de yeri varda..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asterisk*

Bence trundle tier 2 yi hak ediyor. En azından olaftan iyidir.

olaf bufflandı

bufflansa da bufflanmasa da trundle olaftan iyidir. hatta tier 2'deki çoğu şampiyondan iyidir. mesela khazix'ten, nunu'dan, kayle'den, malphite'tan.
  • çöp diye sayıp sövülmüş shyvana'ya şuan tier 1.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nasus

çöp diye sayıp sövülmüş shyvana'ya şuan tier 1.

o da bufflandı ama ucundan tier 1 şu an. sezon 4 metasına uymayabilir görmek lazım biraz
  • Haha shyvanada ne degistide birden çöp olarak gordugunuz hero tier 1 oldu , dh cilingir team calisiyor bundan sonra hicbirseye çöp demeyin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: badibatu

Haha shyvanada ne degistide birden çöp olarak gordugunuz hero tier 1 oldu , dh cilingir team calisiyor bundan sonra hicbirseye çöp demeyin bence

Arkadaşın listesi o çöp dememiş demekki.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.