Şimdi Ara

Jungle Shen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben shaco jungle ve lee sin oynuyorum shen bir kaç streamde gördüm sizce yaparmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• As runelerin varsa guzel oluyor + görünmez olabilen bir karaktere ulti atıp fighta girmek de cok iyi misal rengar,akali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unchange -- 15 Mart 2013; 19:05:14 >
  • Sheni pek bilmiyorum sanırsam tek vuran skili Q skili peki teterli bir damage i varmı

• arkadaşım shen neden op bi düşünün ya q damage veren tek skili ne ya.. shen de harika bi taunt ve ult var. jungleda da çok iş yapar. gank ke gidmek için lane nin yakınında olman gerekmiyo direk ult at ışınlanıncada taunt...
  • Shen ile as rune varsa güzel jungle temizler üstelik potsuz Ayrıyetten Q skili az vurmaz ayrıyetten passive de az vurmaz
  • Teşekkürler arkadaşlar tamda jungle shen oynayan bir streame denk geldim yardımlarınız için teşekkürler

• Jungle shen ile kampları temizlerken can azalmak yerine doluyor Shield açtıktan sonra bir de q sayesinde bir bakmışsın canın dolmuş Lifesteal gibi dolduruyor çok rahat temizliyor. Taunt ve ultisi zaten mükemmel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sunfire rushlarsan gayet iyi bence.
  • Ormanı biraz yavaş temizliyor fakat baskınları gayet iyi seviyede.
  • earlyde jungleda yavaş kalıyorsun. Botu erken bitirip direk gp5 ile tanklığa doğru gitmek hem güvenli oluyor hemde senin her laneine güven veriyor. İşi abartıp trinity filan çık arada, yada rlyai. Eğlenmeye bak
  • Shen'i jungleda harcamayın solotop oynayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unchange

As runelerin varsa guzel oluyor + görünmez olabilen bir karaktere ulti atıp fighta girmek de cok iyi misal rengar,akali

Aynen Jungle Shen çok oynamışlığım var , AS & AD Runelarla girmen şart , ilk item olarak Wit's ardından Ryle çıkman şart Ulti için devamında Full Tank gidebilirsin , Speel olarakta Smite & Tp (Yada ignite )
  • Çok yavaş dönüyo jungleı, gankleri falan iyi ama bence çok gereksiz. Yukardaki arkadaşın dediği gibi jungle shen sheni harcamaktır, hatta sadece sheni değil jungleıda harcamaktır. Shen top oynanmalıdır bence. Shen top oynanırsa free win gibi bir şeydir iyi adamın elinde.
  • Bence jungle da gayet viable , düşünsene botlane gank atıyorsun veya kampları temizliyorsun o sırada senı aşağıda gören karşı jungle top'a gank atıyor , sen bir skille counter jungle'ın kralını yapıyorsun . İlk blue temizlerken veya redde yardım alırsan geri bile dönmeden ulti açana kadar kampları dönersin.
  • Jungle Shen saçmalık bence sadece taunt var rakibi yakalamak için early game öldü demek WW ile jungle dönsen daha rahat dönersin daha rahat gank atarsın.
  • Ww ile karşılaştırıyorsun ama shen'in baba gibi tauntu var level 3 ten itibaren ( duruma göre 2 ) kullanabileceğin. Level 6 dan sonra takım arkadaşını kurtarabilir ya da sinsice gank atabilirsin. 16 level olmuş shen'in verdiği kalkan oyun döndürür Ama top'ta oynanması gerektiğini düşünüyorum bende
  • Jungle nerf yedi asyalılardan başka kullananlarda yok.Nedeni ise zaten yavaş temizlerken artık daha yavaş jungle dönüyor. Yani öyle ben kapanıyım junglea 6 oldukdan sonra ulti ile counter gank yaparım gibi bir düşüncen olmasın.Ganklardada yeterli damagen yok zaten taunttan başka bir şanşında yok. Jungle oynarken Ap ile hiç bir bağlantın olmuyor bu yüzdende o ultiden gelen kalkan attığın squishy adam için bir işe yaramıyor bile.
  • Oynanabilir ama çok riskli, tauntu tutturamazsan o gank fail olur.Şahsen lee , vi , jarvan gibi çok daha iyi jungler championlar varken gidip shen ile jungle yapmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phazeX -- 16 Mart 2013; 8:59:07 >
  • İyi güzelde zaten Shen gören kesin solo gidicek diyor counter pick yapıyor o yüzden jungle tercih ediliyor.
    Bu arada supp Shen op demesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockername

Jungle Shen saçmalık bence sadece taunt var rakibi yakalamak için early game öldü demek WW ile jungle dönsen daha rahat dönersin daha rahat gank atarsın.

he la he
    WW 6'ya kadar gank atabiliyor mu?
    WW'nin early ganki daha güçlü demişsin de.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.