Şimdi Ara

Julian Draxler mi?Salih Uçan mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: D3XTER

Malum takımın taraftarlarına ne oluyor onu anlayamadım? Size ne beyler? Gidin kendi genç yeteneklerinizi yorumlayın. Oyuncu olmayınca çeneye vuruyor tabi.

İlk defa başka bir takımın bölümüne post atıyorum. Madem böyle atar yapıp , bazı şeyleri yediremeyip , diğer takım taraftarlarına burdan gitmelerini söyleyip , laf sokma lüksünü kendinde görebiliyorsun ; O zaman gelip her Galatasaray konusunun altına gereksiz , iğneleyici ve tamamen insanları birbirine düşürme politikası güden postlarını atmayı bırakacaksın. Önce dönüp bi kendine bak. Her Galatasaray konusuna damlayıp alttan alttan iğneliyorsun insanları. Ki şu konuda bir tane ortalığı karıştırmaya yönelik post yok ve tek atar yapan fenerlide sensin burda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

Az yazmışsın Salih mi Ronaldo mu yazsaydın

/>

/>

• Bence Salih mi Alex mi daha uygun olurdu
  • Ne çok abarttınız arkadaş, böyle yapıyorsunuz da bi halt olmuyor bu gençlerden.
    Salih bana göre Oğuzhan Özyakup seviyesinde bile değil. Gidip Draxler ile karşılaştırıyorsunuz.

Malum takımın taraftarlarına ne oluyor onu anlayamadım? Size ne beyler? Gidin kendi genç yeteneklerinizi yorumlayın. Oyuncu olmayınca çeneye vuruyor tabi.
    Ne zaman altyapınızdan bir futbolcu çıkartıp, Avrupa'ya 10 Milyon Euro üzerinde bir bonservis bedeliyle gönderdiniz ?
    Başkalarının altyapısından para verip almadan oynattığımız 2 gencimiz var zaten. Semih Kaya ve Emre Çolak. Geçen sezon şampiyon olan kadroya çok büyük katkıları vardı bu iki ismin.

Altyapı, genç ve yetenek kelimeleri ile Fenerbahçe yan yana olunca çok gülüyorum.

• Gs li arkadaslar soda için rahatlatır :) sorunun cevabına gelince bence c.ronaldo
  • Bu çocuk dağıtıcak ortalığı görürsünüz . Galatasaray'a gelicek bu yaz transfer sezonunda ;) Okan derici ile genç yetenek olucaklar

Julian Draxler mi?Salih Uçan mı?
  • İki oyuncuyu da izleme şansım olmadı ama Draxler ismini görünce aklıma en sevdiğim oyunculardan Clyde Drexler geldi.
  • Salihte Alman alt yapisini alsa simdiki halinden 2 gomlek yukarida olurdu. Bu karsilastirma esit sartlarda degil bence.

• Abarttiniz ama. Kuşkusuz Draxler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: C0nficker

quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Salih büyük yetenek ama bir Draxler değil , bu onun suçu değil Türkiyedeki futbol altyapılarının ne kadar düşük olduğunu biliyoruz

tam tersi

Avrupanın iyi altyapısı olan bir yerden üst düzey takımlara çıkmak sistamatik olarak çok daha kolay.

Salih zor olanı başararak Türkiyenin en üst düzey takımlarından birinde artık ilk 11 oynayabiliyor.

Salihin başardığı bizim gibi bir ülke şartında çok zor olan.

Ayrıca ikisini de seyrettim. Salihin o futbolcudan aşağı kalır bir yanı yok.

Gerçekten ayağına top yakışıyor şut çekiyor pres yapıyor çalım atıyor.

Fizik ve tecrübe olarak gelişmesi gerekli sadece .

hocam sen draxleri sadece galatasaray maçında, salihide sadece son 2 maçta izlemişsin heralde.
    nasıl aşağı kalır yanı yok ya :) utanmasan daha iyi diyeceksin.

şu video u bi izlede öyle kıyasla

Yok bilader ben Salihin çok iyi topçu olduğunu söylemekten utanmam aksine gurur duyarım.

Ben salihin ısınma hareketlerinden oynadığı her dakikasına kadar stadın göbeğinden seyrediyorum.

İki maçta özet görüntülerle videolarla konuşmuyorum.

Toplu tupsuz oyununu seyrediyorum kamera ne gösteriyorsa onu görmüyorum.

Salih gerçekten çok yetenekli. Siz sadece maç özetlerinden gol atınca görünce anlık çıkış iki hareket iki gol sanıyorsunuz.

Acaba Draxleri kaç maç nerede seyretin?

Videolarla bakarsan sabriyi de guizayı da daha kimleri üstün yetenek sanabilirsin.

Draxler tabiiki harika yetenek ama Salihinde kendine has özellikleriyle çok yetenekli olduğunu ben gözlerimle görüyorum.

Avusturyada yaşıyorum evimde sky sport var almanyanın bütün maçlarını izliyorum.
    bu sezon 20 den fazla seyretmişimdir.

Sen bu kafayla devam hocam, salih daha iyi haklısın.
    Bende emre colak ı 2 maç değerlendirip yeni hagi derdim :) 2 gol atan adamı şımartın, çok iyi birşey çünkü bu şımartın ki kendini birşey sanıp azmini kaybetsin.
    Fenerden bir tane bile genç parlamadı bu zamana kadar. Şimdi bi salih bulmuşsunuz bokunu cıkartın durmayın..

İlk önce terbiyeni muhafaza et Avusturyada sana normal gelen lafları bana burada ederken iki kere düşün.
    Ben seni adam yerine koyup insan gibi konuşuyorum.

Emin ol Salih benim yazdıklarımı okuyor şımaracak şimdi.

Adamın ne zamandan beri futbolunu toplu topsuz alanda antremanını ısınmasını seyrediyorum diyorum sen bana iki maçta gol attı diyorsun hala .

Güzel konuş ben ağır konuşursam kaldıramazsın....

Allahını seviyorsan bir ağır konuşsana kaldıramıyorum. Lütfen bir ağır konuş, telefonda burda türkiye ye geldiğimde istediğin yerde bir ağır konuşta kaldıramayayım.
    Avusturyada 3 senedir yaşıyorum, istanbulda büyüdük. Nerde nasıl konuşacağımı senden mi öğrenicem ?
    Güzel konuş diyene bak arkadaş, herkesde bir resilik bir ağır abilik.

lan git beni kendi terbiyesizliğine zorlama. İstanbulda büyümüşmüş daha yaşın kaç senin terbiyesiz herif.

Bu foruma daha dün gelip terbiyesizlik yapan yeni yetmelerden bıktık hergün çoğalıyosuznuz.

Bizde seni insan yerine koyup laf anlatıyoruz ona yanıyorum.

Şu forumun iyice çivisi çıktı hale bak .

Bu kadar sahipsiz bırakılıp direk paraya koşarsa böyle olur. Hergeçen zaman daha kötüye gidiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Salih büyük yetenek ama bir Draxler değil , bu onun suçu değil Türkiyedeki futbol altyapılarının ne kadar düşük olduğunu biliyoruz

tam tersi

Avrupanın iyi altyapısı olan bir yerden üst düzey takımlara çıkmak sistamatik olarak çok daha kolay.

Salih zor olanı başararak Türkiyenin en üst düzey takımlarından birinde artık ilk 11 oynayabiliyor.

Salihin başardığı bizim gibi bir ülke şartında çok zor olan.

Ayrıca ikisini de seyrettim. Salihin o futbolcudan aşağı kalır bir yanı yok.

Gerçekten ayağına top yakışıyor şut çekiyor pres yapıyor çalım atıyor.

Fizik ve tecrübe olarak gelişmesi gerekli sadece .

hocam sen draxleri sadece galatasaray maçında, salihide sadece son 2 maçta izlemişsin heralde.
    nasıl aşağı kalır yanı yok ya :) utanmasan daha iyi diyeceksin.

şu video u bi izlede öyle kıyasla

Yok bilader ben Salihin çok iyi topçu olduğunu söylemekten utanmam aksine gurur duyarım.

Ben salihin ısınma hareketlerinden oynadığı her dakikasına kadar stadın göbeğinden seyrediyorum.

İki maçta özet görüntülerle videolarla konuşmuyorum.

Toplu tupsuz oyununu seyrediyorum kamera ne gösteriyorsa onu görmüyorum.

Salih gerçekten çok yetenekli. Siz sadece maç özetlerinden gol atınca görünce anlık çıkış iki hareket iki gol sanıyorsunuz.

Acaba Draxleri kaç maç nerede seyretin?

Videolarla bakarsan sabriyi de guizayı da daha kimleri üstün yetenek sanabilirsin.

Draxler tabiiki harika yetenek ama Salihinde kendine has özellikleriyle çok yetenekli olduğunu ben gözlerimle görüyorum.

Avusturyada yaşıyorum evimde sky sport var almanyanın bütün maçlarını izliyorum.
    bu sezon 20 den fazla seyretmişimdir.

Sen bu kafayla devam hocam, salih daha iyi haklısın.
    Bende emre colak ı 2 maç değerlendirip yeni hagi derdim :) 2 gol atan adamı şımartın, çok iyi birşey çünkü bu şımartın ki kendini birşey sanıp azmini kaybetsin.
    Fenerden bir tane bile genç parlamadı bu zamana kadar. Şimdi bi salih bulmuşsunuz bokunu cıkartın durmayın..

İlk önce terbiyeni muhafaza et Avusturyada sana normal gelen lafları bana burada ederken iki kere düşün.
    Ben seni adam yerine koyup insan gibi konuşuyorum.

Emin ol Salih benim yazdıklarımı okuyor şımaracak şimdi.

Adamın ne zamandan beri futbolunu toplu topsuz alanda antremanını ısınmasını seyrediyorum diyorum sen bana iki maçta gol attı diyorsun hala .

Güzel konuş ben ağır konuşursam kaldıramazsın....

Allahını seviyorsan bir ağır konuşsana kaldıramıyorum. Lütfen bir ağır konuş, telefonda burda türkiye ye geldiğimde istediğin yerde bir ağır konuşta kaldıramayayım.
    Avusturyada 3 senedir yaşıyorum, istanbulda büyüdük. Nerde nasıl konuşacağımı senden mi öğrenicem ?
    Güzel konuş diyene bak arkadaş, herkesde bir resilik bir ağır abilik.

lan git beni kendi terbiyesizliğine zorlama. İstanbulda büyümüşmüş daha yaşın kaç senin terbiyesiz herif.

Bu foruma daha dün gelip terbiyesizlik yapan yeni yetmelerden bıktık hergün çoğalıyosuznuz.

Bizde seni insan yerine koyup laf anlatıyoruz ona yanıyorum.

Şu forumun iyice çivisi çıktı hale bak .

Bu kadar sahipsiz bırakılıp direk paraya koşarsa böyle olur. Hergeçen zaman daha kötüye gidiyor.

Yasım 27 birader senin yasın kac ? Konusma tarzına bakılırsa lise agzı tam.
    Ben 2005 yılında kayıt oldum foruma laga luga yapma allahını seviyorsan.
    Adam gibi sana yorum yazdık külhan beyine döndük 2dk da.
    Terbiyeli ol ki karşılığında terbiyeli insan gör.
    Forum konusunda katılıyorum, senin gibi bordo klavyeliler olmasa çok daha güzel olurdu internet alemi.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

bu soruyu soran arkadaşın yaşı kaç acaba tabikide draxler oğuzhanmı draxlermi diye sorsa onada draxler derim adamı gs maçında izlemediniz mi?

dostum ayıp olmuyo mu yaş muhabbetine girmişsin şimdi seninle senin kemik yaşın kaç tarzında muhabbetlere girmek istemiyorum.ayrıca bu konuyu galatasaraylı olarak açtım.ileride herşey olabilir.bizde biliyoruz draxlerin kalitesini salihde o durumlara gelebilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankebut1

quote:

bu soruyu soran arkadaşın yaşı kaç acaba tabikide draxler oğuzhanmı draxlermi diye sorsa onada draxler derim adamı gs maçında izlemediniz mi?

dostum ayıp olmuyo mu yaş muhabbetine girmişsin şimdi seninle senin kemik yaşın kaç tarzında muhabbetlere girmek istemiyorum.ayrıca bu konuyu galatasaraylı olarak açtım.ileride herşey olabilir.bizde biliyoruz draxlerin kalitesini salihde o durumlara gelebilir diye düşünüyorum.

dostum kusura bakmada ayıp falan olmuyo sen hiç araştırma yaptın mı kafana göre konu açıyosun tmm konu açma demiyorrum da boş konu açma.Al sana karşılaştırma aralarındaki farkı gör nasıl bi konu açtığının farkına varırsın belki.piyasa değerlerine bak iyice görürsün farkı salih 1 gol attı diye konu açıyosun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ankebut1

quote:

dostum kusura bakmada ayıp falan olmuyo sen hiç araştırma yaptın mı kafana göre konu açıyosun tmm konu açma demiyorrum da boş konu açma.Al sana karşılaştırma aralarındaki farkı gör nasıl bi konu açtığının farkına varırsın belki.piyasa değerlerine bak iyice görürsün farkı salih 1 gol attı diye konu açıyosun.

yapma transfermarket şişirmeden ibaret.bu salihden daha yetenekli olduğunu değil.transfer piyasasında üstünlüğünü gösterir.

• salih çok iyi keşke bizde olaydı yabancı kontenjanından dolayı salih

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.