Şimdi Ara

Julian Draxler mi?Salih Uçan mı? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: Asterix

quote:

Orijinalden alıntı: Cirrus Ice

%100 eminim eğer salih gs nin oyuncusu olsaydı gs liler çoktan Zidane ilan etmişti

2 gol attı diye mi ?

Ciddi soruyorum hiç izledin mi adamın oynadığı maçları. 18 Yaşında gibi mi oynuyor sence? Bate borisov maçında kafasıyla attığı pası gördün mü? Attığı feykleri? Adam 30 yaşındaki adamların soğukkanlılığında ve fiziği de bir ortasaha oyuncusu için mükemmel. Geriye çok çalışmak kalıyor

Her maçı izledim ama karşılaştırdığın adam Draxler sende onu izlediysen anlarsın yani

• gece uyurken iyi örtünün.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

%100 eminim eğer salih gs nin oyuncusu olsaydı gs liler çoktan Zidane ilan etmişti

2 gol attı diye mi ?

Ciddi soruyorum hiç izledin mi adamın oynadığı maçları. 18 Yaşında gibi mi oynuyor sence? Bate borisov maçında kafasıyla attığı pası gördün mü? Attığı feykleri? Adam 30 yaşındaki adamların soğukkanlılığında ve fiziği de bir ortasaha oyuncusu için mükemmel. Geriye çok çalışmak kalıyor

Her maçı izledim ama karşılaştırdığın adam Draxler sende onu izlediysen anlarsın yani

Ben de onu izledim. Daha doğrusu maçı tam izlemedim son dakikalarda açtım ama zaten Semih'le girdiği pozisyonda Ronaldovari hayvani deparı gösterdi kendini. Ama aralarında dağlar kadar fark var demek için Salih'in Selçuk gibi oynaması falan lazım. Draxler kanat olarak gerekli özelliklere sahip. Salih'de ortasaha olarak bence yeterli özellikleri var. Tabii Draxler'in almanya avantajı da var. Yani öyle aralarında dünya kadar fark görmüyorum ben. İkisi de aynı takımda oynayabilecek kalitede. Ha Draxler daha iyidir o ayrı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 gol attı diye mi ?

Ben de onu izledim. Daha doğrusu maçı tam izlemedim son dakikalarda açtım ama zaten Semih'le girdiği pozisyonda Ronaldovari hayvani deparı gösterdi kendini. Ama aralarında dağlar kadar fark var demek için Salih'in Selçuk gibi oynaması falan lazım. Draxler kanat olarak gerekli özelliklere sahip. Salih'de ortasaha olarak bence yeterli özellikleri var. Tabii Draxler'in almanya avantajı da var. Yani öyle aralarında dünya kadar fark görmüyorum ben. İkisi de aynı takımda oynayabilecek kalitede. Ha Draxler daha iyidir o ayrı

Tamamda ben zaten dağlar kadar fark var demedim ki adam Gs'liler şimdiden Zidan yapardı dedi onun için dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rîtchîe Blackmore

Draxlerle Salihin bu sene oynadıkları maç sayısı cok farklı değil. Hatta Gs ile eşleşmeseydi şalke adını bile bilmeyecektiniz.Şimdiyse kendi oyuncunuz gibi koruyorsunuz. Az samimi olun ya.

Arada bir bundesliga özetlerini filan izle.Draxler'i gs maçıyla tanıyan adam da yol yakınken futbol izlemeyi bıraksın yada sadece el clasico filan izlesin milli maç izlesin.

Karşılaştırmaya gelince sadece ülke ve imkanlar olarak bile draxler üstün ama belli olmaz draxlerin düşüşe geçmesi , salihin de harika oyununu devam ettirmesi halinde belki salih diyebiliriz.Ama bikaç uefa ve lig maçında çok iyi oynadı diye de draxler ile karşılaştırmak da draxlera biraz haksızlık olur , yaşlar birbirine yakın ama draxlerın paçalarından tecrübe akıyor gs maçında da gördük.Futbolcu görünümlü kasaplar inşallah drogbayla uğraştıkları gibi salihle de uğraşmazlar , bu performansı devam ederse salih tek başına , takımına en az sow-webo ikilisi kadar katkıda bulunabilir.

• Bu bana Tuncay Şanlı C.Ronaldo kıyaslamasını hatırlattı.Ama inş.Salih C.Ronaldo gibi olur Draxler'de Tuncay
  • Salih'i geçin şuan bizim milli takımda Draxler kadar yetenekli oyuncu yoktur ne yazık ki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özer Hurmacı'ya Arda'dan daha iyi diyordu Fenerliler. Youtube videoları koyuyorlardı cok iyi hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhunturk

quote:

Orijinalden alıntı: C0nficker

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: C0nficker

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Salih büyük yetenek ama bir Draxler değil , bu onun suçu değil Türkiyedeki futbol altyapılarının ne kadar düşük olduğunu biliyoruz

tam tersi

Avrupanın iyi altyapısı olan bir yerden üst düzey takımlara çıkmak sistamatik olarak çok daha kolay.

Salih zor olanı başararak Türkiyenin en üst düzey takımlarından birinde artık ilk 11 oynayabiliyor.

Salihin başardığı bizim gibi bir ülke şartında çok zor olan.

Ayrıca ikisini de seyrettim. Salihin o futbolcudan aşağı kalır bir yanı yok.

Gerçekten ayağına top yakışıyor şut çekiyor pres yapıyor çalım atıyor.

Fizik ve tecrübe olarak gelişmesi gerekli sadece .

hocam sen draxleri sadece galatasaray maçında, salihide sadece son 2 maçta izlemişsin heralde.
    nasıl aşağı kalır yanı yok ya :) utanmasan daha iyi diyeceksin.

şu video u bi izlede öyle kıyasla

Yok bilader ben Salihin çok iyi topçu olduğunu söylemekten utanmam aksine gurur duyarım.

Ben salihin ısınma hareketlerinden oynadığı her dakikasına kadar stadın göbeğinden seyrediyorum.

İki maçta özet görüntülerle videolarla konuşmuyorum.

Toplu tupsuz oyununu seyrediyorum kamera ne gösteriyorsa onu görmüyorum.

Salih gerçekten çok yetenekli. Siz sadece maç özetlerinden gol atınca görünce anlık çıkış iki hareket iki gol sanıyorsunuz.

Acaba Draxleri kaç maç nerede seyretin?

Videolarla bakarsan sabriyi de guizayı da daha kimleri üstün yetenek sanabilirsin.

Draxler tabiiki harika yetenek ama Salihinde kendine has özellikleriyle çok yetenekli olduğunu ben gözlerimle görüyorum.

Avusturyada yaşıyorum evimde sky sport var almanyanın bütün maçlarını izliyorum.
    bu sezon 20 den fazla seyretmişimdir.

Sen bu kafayla devam hocam, salih daha iyi haklısın.
    Bende emre colak ı 2 maç değerlendirip yeni hagi derdim :) 2 gol atan adamı şımartın, çok iyi birşey çünkü bu şımartın ki kendini birşey sanıp azmini kaybetsin.
    Fenerden bir tane bile genç parlamadı bu zamana kadar. Şimdi bi salih bulmuşsunuz bokunu cıkartın durmayın..

İlk önce terbiyeni muhafaza et Avusturyada sana normal gelen lafları bana burada ederken iki kere düşün.
    Ben seni adam yerine koyup insan gibi konuşuyorum.

Emin ol Salih benim yazdıklarımı okuyor şımaracak şimdi.

Adamın ne zamandan beri futbolunu toplu topsuz alanda antremanını ısınmasını seyrediyorum diyorum sen bana iki maçta gol attı diyorsun hala .

Güzel konuş ben ağır konuşursam kaldıramazsın....

Allahını seviyorsan bir ağır konuşsana kaldıramıyorum. Lütfen bir ağır konuş, telefonda burda türkiye ye geldiğimde istediğin yerde bir ağır konuşta kaldıramayayım.
    Avusturyada 3 senedir yaşıyorum, istanbulda büyüdük. Nerde nasıl konuşacağımı senden mi öğrenicem ?
    Güzel konuş diyene bak arkadaş, herkesde bir resilik bir ağır abilik.

• Emre Çolak mı Lucas Moura mı beyler?
  • Draxler gerçekten çok yetenekli.Yetenekleriyle birlikte Almanya alt yapısıda etkili olmuş durumda.Salih iyi oyuncu ancak bir Draxler değil maalesef.
  • maradona mı pele mi
  • daha 10 mac oynamadi sl de maci yok karsilastirdiniz adama bak bu sekilde futbolculari simarttigimiz icin biryerlere gelemiyoruz o kadar para aliyor tabiki oynuyacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazıkki Draxler , bunuda arkadaşlar açıklamış zaten Türkiyedeki alt yapı rezaleti . Türkiye'de ne topçular varda ilgisizlikten kendilerini gösteremiyorlar..

Julian Draxler mi?Salih Uçan mı?
  • Birinin en fazla olacagi adam emre belezoglu

Oburu ise c.ronaldo olabilecek potansiyelde

Bu iki oyuncu ancak turkiyede karsilastirilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salih eğer galatasaray'da olsaydı Fatih terim onu melo'nun yerine oynatır ve gerçek bir yıldız yapardı.Ama aykut gibi bir adam varken o çocuk 2 güne söner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

Oyuncu olmayınca çeneye vuruyor tabi.

Güldüm
  • Az yazmışsın Salih mi Ronaldo mu yazsaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

Az yazmışsın Salih mi Ronaldo mu yazsaydın

Salih mi Ronaldo mu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.