Şimdi Ara

Julian Draxler mi?Salih Uçan mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sçsö

birisi 17m euro değerinde birisi 1m euro değerinde. böyle garip mukayeselere girilmez. 2-3 yıl geçsin biraz göstersin salih kendisini dengelesin olayı o şekilde kıyasla. bu nedir la?

selçuk şahin 2,5 milyon euro
  • transfermarket şişirmedir.tabiki draxler daha iyi gibi ama geleceğe yönelik herşey açık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki Salih.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Draxler 93 doğumlu 19 yaşında Salih 94 doğumlu 19 yaşında. Nasıl iş bu

• Draxler. salih için erken daha bir karşılaştırma yapmak için, 3 maçta adamı king yaptınız. ha kötü mü ?asla değil. keşke draxler gibi küçüklüğünden beri futbolla ilgili her şeyin etinden sütünden yararlanabilseydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irun_Each_Team

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Draxler 93 doğumlu 19 yaşında Salih 94 doğumlu 19 yaşında. Nasıl iş bu

biri ocak diğeri eylül doğumlu

dalga için yazdım ya çok üstüme geldiniz Biri 93 diğeri 94 ikisine de 19 yazınca saçma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymndgn

Salih büyük yetenek ama bir Draxler değil , bu onun suçu değil Türkiyedeki futbol altyapılarının ne kadar düşük olduğunu biliyoruz

tam tersi

Avrupanın iyi altyapısı olan bir yerden üst düzey takımlara çıkmak sistamatik olarak çok daha kolay.

Salih zor olanı başararak Türkiyenin en üst düzey takımlarından birinde artık ilk 11 oynayabiliyor.

Salihin başardığı bizim gibi bir ülke şartında çok zor olan.

Ayrıca ikisini de seyrettim. Salihin o futbolcudan aşağı kalır bir yanı yok.

Gerçekten ayağına top yakışıyor şut çekiyor pres yapıyor çalım atıyor.

Fizik ve tecrübe olarak gelişmesi gerekli sadece .
  • quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

Draxler. salih için erken daha bir karşılaştırma yapmak için, 3 maçta adamı king yaptınız. ha kötü mü ?asla değil. keşke draxler gibi küçüklüğünden beri futbolla ilgili her şeyin etinden sütünden yararlanabilseydi.

Sende az etinden sütünden yararlanaymışın da o imazayı koymanın kulak çınlamasına etkisini kavrayabilseymişin...
  • Şuan oyuna etki olarak tabi ki Drexler hayranlıkla izledik.Ama hangi oyuncuyu hayranlıkla izlemedik ki, alt yapıları çok iyiydi.Salih şuan Almanya'da olsa büyük ihtimal adını ağzımıza bile alamaz ne çocuk kaçırdık diye Almanya Milli takımında izlerdik.

Eğer Salih büyük oyuncu olmak istiyorsa sezon sonu Avrupa'nın bir takımına gitmeli.Türkiye onun üzerine daha birşey ekleyemez.
  • Draxler.

Bu tarz kıyaslamalar anca zarar verir. Salih'in iyi bir isim olacağı aşikar sakatlık, kaza, bela bulaşmazsa büyük topçu olacak ama Draxler apayrı bişey bütün Avrupa peşinden koşar bi kaç seneye...
  • ardayi messiyle, salihi draxlerle, semihi piqueyle kiyasliyonuz ya. bizim memleketin insani ne tuhaf
  • Draxler ile şuan kıyaslaması bile yapılamaz, canlı izlediğim için söylüyorum. Fakat ilerde neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsö

birisi 17m euro değerinde birisi 1m euro değerinde. böyle garip mukayeselere girilmez. 2-3 yıl geçsin biraz göstersin salih kendisini dengelesin olayı o şekilde kıyasla. bu nedir la?

Guiza 14 milyon Euro.Sow 10 milyon Euro.Problem?

Salih yavaş yavaş takımda yerini bulmaya başladı.Şöyle 15-20 maç daha oynasın.O zaman herşey yavaş yavaş belli olur.
  • Tabi ki Draxler ama bizim takımlarımızın Mesut özil gibi bir yeteneği seçmeye bile gerek duymadığını hatırlayın.
  • ikiside bir alex değil ama neyse iğrenç espri :) Salih için konuşmak için erken. Salih ile Oğuzhan kıyaslanabilir.
  • İlk başlarda ironi yapıyorsunuz zannettim de yok bayağı bayağı Salih daha iyi diyenler var . Draxler , David Alaba , Mario Gotze gibi gençler bizimkilere göre maalesef farkı seviyede .
  • draxler'i koy real'e manu'ya sırıtmaz.
  • yavaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeagueOfLegends

quote:

Orijinalden alıntı: eurotrip

Draxler. salih için erken daha bir karşılaştırma yapmak için, 3 maçta adamı king yaptınız. ha kötü mü ?asla değil. keşke draxler gibi küçüklüğünden beri futbolla ilgili her şeyin etinden sütünden yararlanabilseydi.

Sende az etinden sütünden yararlanaymışın da o imazayı koymanın kulak çınlamasına etkisini kavrayabilseymişin...

arkadaşım ben 1990dan yani 7 yaşımdan beri lazio yu tutarım. sempatim vardır severim. gs-bjk-fb nedir ne değildir bilmeden lazio ile tanışmışımdır. apartmandaki komşumuz italyandı. adam mak. müh.ydi. oglu vardı 15 yaşında. mahalle maçlarında geçirirdi sırtına gök mavi Di Canio formasını harikalar yaratırdı. bana da italya dan 11 numaralı ruben sosa'nın Lazio formasını getirmişti. gs-lazio maçlarında bile hem gs için sevinip üzülmüşümdür hem lazio için.sana fenerbahçe ne ifade ediyorsa bana da lazio onu ifade eder. fb çıktı diye de imza değiştirecek değilim.(ki fener çıktı diye de koymadık imzayı). her ne kadar 1.takımım lazio da olsa trden gs yi tutarım. bizimkilerden umudum yok. inşallah siz atlarsınız turu. puanlara ihtiyaç var
    "La prima squadra della capitale. Biancocelesti" der, kulak çınlamalarını da sizlere iade ediyorum.

• Draxlerle Salihin bu sene oynadıkları maç sayısı cok farklı değil. Hatta Gs ile eşleşmeseydi şalke adını bile bilmeyecektiniz.Şimdiyse kendi oyuncunuz gibi koruyorsunuz. Az samimi olun ya.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.