< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

3 Mobil
|
Selamlar, hayır yok maalesef. Ama şöyle bir bilgi vereyim. Platinum pakette de çoğunlukla standart modda kullanılıyor. Evet sport mod biraz daha tepkimeyi artırıyor ama uzun vadede ciddi bir yakıt tüketimine neden oluyor. Bu yüzden çok extrem bir durum olmadıkça sport moda almıyorum ben. Hatta çok fazla dur - kalk ve gaz - fren olan istanbul trafiğinde eco moda alıyorum , böylece her gaza bastığında gereksiz yüksek tepkimeyle yakıt sarfiyatını artırmamış oluyorsunuz. Kısa sözün özü , sizin tekna modelinizin gaz tepkimesi platinumdaki standart moda eşdeğer , ve zaten 2025 modellerde bu tepkime önceki modellere nazaran biraz daha düzeltilmiş durumda. Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ilk 1 ay gaz tepkimesi konusunda biraz şikayetçiydim ama alıştım mı bilmiyorum şuan aracımdan çok memnunum her geçen gün daha da keyif alıyorum :) |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiturgut -- 4 Mayıs 2026; 15:27:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Benim ekranda da sanki üzerinde ekran koruyucu varmış da sağlam takılmamış, içine hava almış gibi görüntü var. Daha ilk yıkamaya verince oldu. Bu garanti kapsamındaysa 1.yıl bakımına götüreceğim haftaya. söylersem bir değişim olur mu acaba? |
|
|
Büyük ihtimalle temizlik spreyini kullanıcı hatasına dahil ederler. İnşallah etmezler cuma günü öğrenmiş olacağım. Ama keşke onu garantiyle yaptıran arkadaşlar bir fatura falan paylaşsa da ama şurada garantiye almışlar diyebilsek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro7x7 -- 11 Mayıs 2026; 15:45:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro7x7 -- 11 Mayıs 2026; 15:46:6 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Hocam bu değişimin garanti kapsamında yapıldığına dair bir belge-fatura bulursak çok işimize yarardı. Eğer bende öyle olursa belgenin fotoğrafını çeker atarım benden önce bu değişimi yapmış olan varsa da lütfen atsın ki karşı çıkan bir servis olursa önüne sunabilelim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kötü değil çok fazla geometrik girinti çıkıntı olması her zaman olduğu gibi radikal seçimlerin markası Nissan’a yakışır. Yolda nasıl duracak onu merak ediyorum. Muhtemelen içten yanmalı bir motor olmaz artık. Hibrit ve elektrikli olarak devam eder < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Nissan Juke EV electric crossover diyor... bu model de yeni modeli ile elektrikli dünyasına giriyor demekki... iç hacim aynı kalmışsa ben 2023 modelimi bu yeni kasa ile değiştirebilirim. Benim 3 yıldır tek beğenmediğim şehir içi yakıt tüketimi... Onu da ancak bu çözer :) Ne zaman geliyormuş bilen, duyan varmı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 16 Mayıs 2026; 11:15:26 > |
| _____________________________ |
|
Yeni Kasa ile ilgili burda daha detaylı bir tanıtım videosu var... The Juke is Electric. And it’s STILL Weird. Exclusive walkaround Türkçe tanıtım videosunu buldum (917) FİYATIYLA ŞOV YAPACAK ARAÇ YENİ NİSSAN JUKE ÇIKTI ÜSTELİK TAMAMEN ELEKTRİKLİ - YouTube < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_efe -- 16 Mayıs 2026; 11:28:47 > |
| _____________________________ |
|