Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (431. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
8.613
Cevap
111
Favori
847.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 1...215...428429430431
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hocam bende 2025 ağustos çıkışlı juke Platinium var benim araçta tek renk (turuncu) aydınlatma hiç yok. Bir önceki mesajımda yazdığım gibi 2024 model araçlarda turuncu aydınlatma var. 2025 mayıstan sonra üretilen modellerde kaldırdılar vites çevresi ve kapılardaki turuncu aydınlatmayı. Daha önce 2016 qq kullanmıştım ondada vites çevresinde aynı turuncu aydınlatma vardı görsel olarak güzel fakat tek renk ve turuncu olması bana hitap etmemişti. Eksikliğini hissetmedim.

| AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
    | COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble |
  • volkan_efe kullanıcısına yanıt

Aman hocam duymasınlar son sızdırılan bilgilere göre yine ötv de değişikliğe gidileceği konuşuluyor bakalım hayırlısı. İşin şakası bir yana bu ötv denen sistem olduğu müddetçe donanım kısmalar daha çok olacaktır alt dilimde tutmak için araçları.

| AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
    | COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble |
  • Herkese merhaba,aracim icin bu limited editionda ki tampon eklerinden aldim,sizce bunlari 3m vhf bant mi saglam tutar yoksa siyah dyson mu?siyah dayson yaparsan daha sonra sokmek istesem veya satarken sokulse tamponda iz birakma vs gibi etkileri olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaaPTaaNY -- 26 Temmuz 2026; 13:8:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • -Gardiyan- kullanıcısına yanıt

Anladım hocam, maliyet azaltmak için...

Ahım şahım bir şey değil zaten.

Ama o dönemde aracı tercih etmemize sebep olmuştu, sınıf arkadaşlarında olmayan özellikleri vardı, elektrikli el freni en güzeli :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2026 juke aldık bu araba yokuş aşağıya parkden çıkarken auto hold açıkken bile arabayı öne kaydırıyor ??? bu konuda şikayetvarda bolca şikayet var burdaki araç sahipleri bundan neden bahsetmiyor ? kimse ayranım ekşi demezmiş derler dogruymuş

• Ben bu durumu, bu konuda ayrıca whatsapp grubunda detaylıca iki kez sormuştum, kimse yanıt vermedi. Eşim sırf bu yüzden arabayı kullanmaz oldu, fakat şöyle birşey fark ettim, araç ilk harekette autohold devrede başlamıyor, kaydığı anda frene sonuna kadar basınca yeşil autohold simgesi aktif oluyor, ikinci manevradan itibaren devreye giriyor.

Hocam auto hold dediğin düğme yi ben "hiç" aktif hale getirmedim, eşim ilk zamanlar kullandı diye biliyorum.

Yokuşta isen FRENE SERT BASARSIN araba zaten kalkış desteğinde sana gereken desteği veriyor...

burdaki herkes senin gibi araç sahibi yada araç almak için bilgi topluyor, neden taraflı yazalım ? yada yazarsak kime faydası var ? sen böyle mi yapıyorsun ki insanları da böyle zannediyorsun ?

PES valla, basit bir araç forumunda bile insanlar neyin peşinde...

• Buradaki hiç kimse satıcı değil. Yok yere araçtaki sorunu gizlemeye kalksın.

Bende 2. el juke aldım ve kronik enjektör sorunu olabiliyormuş.Deneyimleyerek öğrendim.Araştırdığım zaman görmemiştim ama bu tamamen benim problemim başkalarını suçlamaya gerek yok.

@Klimt Eğer burada paylaşılan whatsapp grubundan bahsediyorsanız bu konu konuşuldu cevaplarda yazıldı.

Herkes kendi deneyimini yazdı ama zaten tamamen çözümü olmayan bir olay herkes alıştığından bahsediyordu.

İnsanların deneyimlerini paylaştığı bir konuya gelip insanları suçlamak çok abes kaçıyor. Satış danışmanı mıyız biz?

• Hocalar yanlış anlaşılma olmasın ben kimseyi suçlamadım, Adorer'e verdiğim cevabın 'sordum kimse yanıt vermedi' tarafını düzelteyim madem; burda 2024 ya da 2025 yılında yazışmış olabiliriz bu konuyu ancak net bir sonuç alamadım, whatsapp grubunda da 9 temmuz 2026'da yazdım, kimse yanıtlamadı, başka sohbet devam etti, ama şimdi baktım tekrar geçmiş sohbette konuşmuşuz haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klimt -- 8 Eylül 2026; 22:54:45 >

Kalkışta gaz tepkisine alışınca geçer büyük ihtimalle. İlk başlarda ya patinaja ya da kaçırmaya düştüğüm oldu. m 1 hafta sürmedi alışmak. Belki bu konuyu şikayet etmişlerdir.

Şikayetvarda, aracın lastiği patladığında garantiden yapılmaması şikayeti gördüğümden beri ciddiye almıyorum o siteyi :)

Ayrıca ayran değil yoğurt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Çok nadir bir kaç kez frene basmama rağmen devreye girmedi. Böyle durumda bir saniye fazla basılı tuttuğunda devreye girdi.

Kısacası ben aracı kullanamıyorum diyecek kadar auto hold sorunu yaşamadım, dediğim gibi bu özelliği de sürekli aktif kullanıyorum.

Bu sorun nedeni ile aracı servise götürdünüz mü? Size nasıl bir cevap verdiler? Genelde servise gittiğinizde bariz bir sebep yoksa yazılımı yeniden yükleyip güncelliyorlar. Belki de bu şekilde çözülecek bir sorun olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcin3434 -- 17 Eylül 2026; 21:0:42 >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.