Şimdi Ara

### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ### (214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.613
Cevap
111
Favori
847.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Mrtumbul

Merhaba iyi forumlar
    1.5 dci platinum sahibiyim.
     ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###
     ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###
     ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

Aracınız çok güzel duruyor iyi günlerde kullanın.

Bu arada dizel araç alınmaz yazmış bazı arkadaşlar belki şu an haklısınız ama şehirler arasında gerçekten değerler çok aşağıda bunun yanısıra dizel motorun torku ve seriliği gerçekten bir başka zevk emin olun

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuzdurs

Arkadaşlar vitesin sağ tarafı soyulmus sonradan dikkat ettim aracı aldığım kişi sağ elinde yüzük var.o çizik bölge çok gözüme batıyor.orayi konsolla aynı piano black yada orta konsoldaki kırmızıyla kaplayabilirim eğer o parçalar çıkıyorsa. Sizde böyle soyulma varmı cvt kullananlar.
     ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

selamlar,

bizim cvt 2012 model ve henüz bir soyulma yok. o parçalar sökülüyordur tabi ama bilen birinin yapması lazım. astarı yüzünden pahalıya gelmesin. benim önceki araç corsanın konsolunun gri kısmında bir çizik olmuştu. o bölümü "paint marker" olarak kırtasiyelerde satılan kalemin grisinden alıp geçmiştim, hiç bir çizik belirtisi kalmamıştı. ucuz ve basit bir çözüm yolu olarak aklınızda bulunsun..

yeni araç sahiplerine de hayırlı olsun. güle güle, kazasız/belasız kullanmanızı dilerim...

• Mrtumbul kullanıcısına yanıt
    arkadaşım bu arabayı biliyorum sahibi kaliteli bir insan ve juke işinden gerçekten anlıyor hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullandırmak nasip etsin
    bir arkadaş bundan önceki sayfada gayet güzel bir şekilde karşılaştırmalı analiz yapmış dizel-benzinli arasında ama uzun yol ve fazla km ise elbette dizel çünkü dizel juke uzun yolda gercekten az yakıyor benzinli alıp tüp yaktırmak istesen zaten bagaj az daha da dolduracaksın tabi tercih sende ..

Orijinalden alıntı: pusatt45

arkadaşım bu arabayı biliyorum sahibi kaliteli bir insan ve juke işinden gerçekten anlıyor hayırlı uğurlu olsun allah kazasız belasız kullandırmak nasip etsin

quote:

Orijinalden alıntı: pusatt45

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

• wish26 W kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim.Bence çok yanlış ben juke benzinlide kullandım fakat bu dizelin verdiği tadı maalesef benzinli veremiyor.
  • Ben kışın 7-8 ay boyunca ayda yaklaşık 500 km yol yapıyorum. Yazın haftasonları şehirdışına çıkmam sebebiyle de 3-4 ay boyunca bu rakam aylık 1500 km’yi buluyor. Yani toplamda 10-12bin km yol yapıyorum 1 yılda. Kıyaslama yaptığımızda benzinli araç benim için daha mantıklı. Fakat ben hiç düşünmeden dizel tercih ettim. Evet alırken benzinli modele göre daha yüksek bir mebla ödedim, bakımları da daha masraflı olacak ama satarken de aynı şekilde benzinli modele göre daha yüksek fiyattan satacağım. Bence her artı ve eksi durum birbirini amorti ediyor. tabi tercihler de çok önemli bu kararda. Benzinli model için otomatik vites seçeneği sunulması ve oldukça sessiz çalışıyor olması en büyük artıları.

Denemeyenlere tavsiye ederim 240 Nm. torku sayesinde alt devirlerde oldukça seri ...
    +
    2. el satarken çoğunlukla tercih sebebi, alırken verdiğiniz fark zaten geri dönüyor ...

Otomatik vites olayını veya rölantideki motor sesini önemsemiyorsanız tavsiye ederim ...
    Üstad aracın harika olmuş! yan basamak araca bir üst segment havası katmış. spoyler ve arka tampon ise daha sportif bir görüntü katmış. Gerçekten çok beğendim nazar değmesin. Araçla oynamayı pek sevmem ama seninki çok tadında olmuş, aklımı çeldi yani 
    Bir de plakayı yanlış hatırlamıyorsam sahibinden.com’da ilanı vardı sanırım bu aracın. ZP plaka olduğu için aklımda kaldı. Karıştırıyor muyum acaba?
  • aynen 15 gün önce bende fotoğraflara tav olup sahibinden.com dan almıştım aracı. Zaten basamaklı ve spoylerli ilanları takip ediyordum iyi denk geldi. Beyaz Arka kit ve siyah cam, rüzgarlık da aracın hatlarını öne çıkarmış. İlk sahibi zevkliymiş gerçekten..
    TÜRKÜN GÜCÜNÜ GÖRECEKSİNİZ...
  • dreamcoast D kullanıcısına yanıt
    doğru araç o halde, benim de dikkatimi çekmişti çünkü  fiyatı biraz yüksek diye elemiştim ama aklım kalmıştı, tekrar hayırlı olsun.
    beyaz araçta siyah cam filmi çok güzel duruyor ama trafik polisine denk gelince camları indirmek zorunda kalıyoruz film görünmesin diye. hiç sormuş muydun tampondaki arka kiti ve yan basamağı nerede yaptırmış? Ya da irtibatın varsa hala sorabilir miyiz?
  • Arkadaşlar benim aracım füme aslinda beyaz olsaydi bende body kit dusunurdum.Aldıktan sonra hemen şu camlardaki ruzgarliklari söktüm en sevmediğim şey.bide plaka degisikligi icin ugrascam haftaya.aklimda spoyler var bide aynaları parlak siyah kaplatmak var.ama nasıl olur diye kestiremiyorum.ve uzak bir ihtimal jantlari siyaha boyatabilirim.sizce nasıl olur?
     ### ► JUKE KULÜBÜ ◄ ###

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Giovanni_ kullanıcısına yanıt
    Ben araştırdığım kadarıyla sadece istanbul Avcılar'da jpc tuning mi ne öyle firmada var.ön arka plate olarak ikisi ayrı ayrı satiliyodu.ikisi 800 tl civarındaydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzdurs -- 12 Şubat 2014; 17:47:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Giovanni_

doğru araç o halde, benim de dikkatimi çekmişti çünkü  fiyatı biraz yüksek diye elemiştim ama aklım kalmıştı, tekrar hayırlı olsun.
    beyaz araçta siyah cam filmi çok güzel duruyor ama trafik polisine denk gelince camları indirmek zorunda kalıyoruz film görünmesin diye. hiç sormuş muydun tampondaki arka kiti ve yan basamağı nerede yaptırmış? Ya da irtibatın varsa hala sorabilir miyiz?

malesef arkadaşım, aksesuarlar hakkında hiç konuşmadık zaten araç ile ilgilenen kişi gerçek sahibinin akrabasıydı, asıl sahibi yurt dışına çıkmış. İrtbatım yok ancak :( tek bildiğim araç yenibosna Kuzey otomotiv çıkışlı.

Cam filmine benimde kafam takılmıştı ama aracın içini rahatlıkla gösterecek incelikte olduğundan çok dert etmedim. Tabi Türkiye de bunu hangi polisin yada muayene istasyonun takıp takmayacağını kestiremeyiz, kısmet...

• Arkadaslar yardimci olmuyosunuz hic
    Yokmu ozel serviste aracinin bakimini yaptiran
    60.000 benzinli aracimin bakimina 1-2 ay once 600 tl isteyen servisler bugun 900 - 1.000 tl arasi fiyat istiyolar yaptirmam asla bunedir abi ya bitirdiler bizi iyiki zam geldi dolar a euro ya herseyden faydalaniyolar

ts 12047 belgesine sahip bir servis lazim bana tercihen istanbul bakirkoy cevresi civari
    Acil lazim arkadaslar acil!

Google da hic bisey yok
    Bostanci fln cikiyo oda bana gelmez cok uzak

Orijinalden alıntı: Mariachi@

Arkadaslar yardimci olmuyosunuz hic
    Yokmu ozel serviste aracinin bakimini yaptiran
    60.000 benzinli aracimin bakimina 1-2 ay once 600 tl isteyen servisler bugun 900 - 1.000 tl arasi fiyat istiyolar yaptirmam asla bunedir abi ya bitirdiler bizi iyiki zam geldi dolar a euro ya herseyden faydalaniyolar

ts 12047 belgesine sahip bir servis lazim bana tercihen istanbul bakirkoy cevresi civari
    Acil lazim arkadaslar acil!

Google da hic bisey yok
    Bostanci fln cikiyo oda bana gelmez cok uzak

15 gün önce Yenibosna kuzey otoda indirimli tek çekim 650 tl ye 20bin bakım yaptırdım.

Suan fiyat bu ozel servisten baska carem yok
    1.000 lira verilir mi ya bakima nissan icin
    Maseratiye mi biniyoz anlamadim

senin aracın renginde bady kit ve spoiler güzel duruyor arkadaşım görmüştüm bitane serviste ama cam rüzgarlıkları nie söktün ya zevk meselesi işte bende cam rüzgarlığı taktırmak istedim 100 tl dediler bende biraz erteledim ben jpc nin yaptığı bady kitlerden ön arka ve spoyler yaptırdım 1200 tl boya takma herşey dahil jant ve boyama ile ayna kapağı işine girme bence jant sağlıklı olmuyor boya cabuk yıpranıyor ayna kapağı içinse krom kaplama daha güzel durur bu renkte..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.